- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Vermissindir canım menülerin güzeldiCay demledim kurabiye yiyecek ev halkı.Bende 1-2 tane yerim sütle istedi canımYarın sabah tartışacağız ama kesin veremedim ben
Spor yaptın mi bu hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermissindir canım menülerin güzeldiCay demledim kurabiye yiyecek ev halkı.Bende 1-2 tane yerim sütle istedi canımYarın sabah tartışacağız ama kesin veremedim ben
Dün ve bugün yapmadımVermissindir canım menülerin güzeldi
Spor yaptın mi bu hafta
Salmak yok devam et canım bugün yapabilirsen yap yarin tartı günüDün ve bugün yapmadım
Aklında duracağına migdesinde dursunKmsl Hnd mangal yaktınız dimi
Lego cıtyyyyyyOğluşa yeni yıl hediyesi bakıyoruz bilin bakalım ne
Evet 1 kutu beğendi babaannesi dedi bende bir kutu alayım cok sevindi2 kutu alacağız.Lego cıtyyyyyy
Ben en son netten aldımEvet 1 kutu beğendi babaannesi dedi bende bir kutu alayım cok sevindi2 kutu alacağız.
Hangi modeli aldınız çok uygun gerçekten.Kodu ne acaba?Bizim alacaklarımızın birisi 159tl birisi 175tlBen en son netten aldım
Geçen alışverişte burda oyuncakçıdan aldım 234 parca 60 tl di daha uygun geldi netten
Foto atayımHangi modeli aldınız çok uygun gerçekten.Kodu ne acaba?Bizim alacaklarımızın birisi 159tl birisi 175tl
Bereketli olsun canım epey idare eder sizi diycem ama bilemedim
Dün oldum canim soğan suyu yaptım içtim 2 gunKmsl Hnd regli oldun mu canım
Teşekkür ederim kız sizde güle güle yiyinGüle güle yiyin canlarım. Bizde 800ü markete baydık. 1 haftaya hepsi biteraman napalım canımız sağolsun. Annemlere gećmiş siniz iyi etmissiniz. Minnoş sıkılmaz belki
YarinnnnKmsl Hnd mangal yaktınız dimi
LegoooooOğluşa yeni yıl hediyesi bakıyoruz bilin bakalım ne
Ahahahhyyyy kızlar.beni nasıl tanıyorsunuz yaaaa ama yarinaAklında duracağına migdesinde dursun
Domates corbasi bende yapayim bir gün yerli domates biber vardı hala manavda aldım bolca ondan yapayımBende yarın köfte patates bol yeşil salata yapacagım.Domates çorbasıda var yeter.Cumartesi günü pizza günü yapacagız
Benimde canim istiyor pizza ben bol malzemeli seviyorum büyük kız sadece kaşar ve sucuk belki hafta ici yaparım usenmezsemBende yarın köfte patates bol yeşil salata yapacagım.Domates çorbasıda var yeter.Cumartesi günü pizza günü yapacagız
Galiba sıkıntıdan oluyor ya.insallah biter inşallah vakalar ölümler hergun rekor sayıdaAh canım ya o bizde de var şeye ihtiyacımız yok ama sırf almak için alıyoruz öyle mutlu oluyoruz
İnşallah şu virüs tez zamanda biter artık