🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hepimiz aynıyız inan giydiğimiz yok ama bende çok seviyorum almayı sepete ekleyip duruyorum ayın 21 nde indirim olur öyle alcam
Evet evde giydigimiz şeyler belli eşofman pijama,tayt ama kazaklara hirkalara bakıyorum evde neyime gerekse bunlarugg bot aldım 2 çift oğlum anne bunları evde giymek için mi aldın diyor

Evet evde giydigimiz şeyler belli eşofman pijama,tayt ama kazaklara hirkalara bakıyorum evde neyime gerekse bunlarugg bot aldım 2 çift oğlum anne bunları evde giymek için mi aldın diyor
Ortalık düzelen kadar yaz gelir seneye kalır aldıkların Allah sağlık sıhhatli ömürler versin giyersin seneye alışverişte yapmasak iyice bunalıma gircez elimde telefon sürekli bişeyle alıyorum

Canım sen yalnız değilsin bu konuda , hepimizin psikolojisi allak bullak oldu. Yarınlar hiç bukadar bulanık olmamıstı. Ama yinede pes etmek yok , yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Yanlız olmadığıma sevindim canm
Ya inşallah geçer biran önce bazen cok umutsuzluga kapılıyorum heleki hergun çoğalan vakaları gördükçe dahada içten içe kendimi yiyorum.

Ortalık düzelen kadar yaz gelir seneye kalır aldıkların Allah sağlık sıhhatli ömürler versin giyersin seneye alışverişte yapmasak iyice bunalıma gircez elimde telefon sürekli bişeyle alıyorum
Evet galiba bunaldikca oluyor canm.Bugunde eşime biseyler ekledim sepete oda diyor bana esofman swet falan baksana diye adamida yoldan cikardim

Herkese iyi akşamlar Yine dünkinin benzeri olan bir günü kopyaliyip bu güne yapıştırdım
Bugün gorcem kargo yollamış kahve dünyasından bir sürü çeşit çeşit draje,türk kahvesi,sıcak çikolata ,salep sağolsun kargo geldi eşim aldı açtı oo çok güzel şeyler almissin diyor ben bişey almadim dedim.yanlis geldi falan diye düşündük en son eşimin aklına ablası geldi

Iyigeceler kizlar
Ben bugun kemikli gogus tavuk aldim 17 tl
Sonra a101 de yumos yumusatici 14.45 tl idi stoklamak icin aldim kaciramazdim
Kizima ve bana corap
Kizima kucuk not defteri aldim 30 tl tuttu yuvarlak hesap

Yemek olarak tavuklu pilav ve karniyarik
Tatli tiramisu dun geceden yapmstim 2 bucuk ay sonra kardesm geldi bugun ozel bi hastanede acilde hasta kayitta calstgi icin kendince riski olan bi surecte gelmek istememisti artk gelmek istedi kizimida cok ozlemsti sosyal mesafeyi koruyarak oturduk biraz yedik ictik birlikte cok ozlemsim

O gidince evi havalandirdim supurup sildim toz aldim ve dus aldim . Esim mesaide hala gelemedi kendime cay demledim orgu orerek tv izliyor dinleniyorum

Dun gece migren tuttu cok zor gecti mide bulantisi vs bugun oglen bile hala basim agriyordu agrikesici ictim sonunda icmek istememstm ama nafile .

Sizi de okudumm kizlar herkes bir pizza hazirliginda yahu

Cok dusunceli bir hediye gule gule kullanin insallah bende paket paket kahve alirim eve tiryakiyim

Cok dusunceli bir hediye gule gule kullanin insallah bende paket paket kahve alirim eve tiryakiyim
Ya ben kahve olmasa aramam ama caysiz bir gün düşünemiyorum çay mühim
Kahve makinamizida görümcem hediye almıştı yazın düşündumde bize ısrarla kahve icirmeye neden çalışıyor acaba.
Tabi isin şakası sağolsun çok dusuncelidir.Zor günler geçiriyor onlarda sağlıkçılar olarak okadar derdinin işinin gücünün içinde düşünmüş göndermiş 1 kilo acı soğan bile gönderse bizim için 1 kuzu göndermiş kadar değerli

Afiyetle için canım ne düşünceli bir görümcen var

Okyanus her ise tek başına kosturuyorsun kv sen iş yaparken 1 çorba kariştırıverse keşke

Afiyetle ağız tadiyla yemek nasip olsun canm.

Ayyy evet canımız çekti valla hep okyonus un sucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…