• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hepimiz aynıyız inan giydiğimiz yok ama bende çok seviyorum almayı sepete ekleyip duruyorum ayın 21 nde indirim olur öyle alcam
Evet evde giydigimiz şeyler belli eşofman pijama,tayt ama kazaklara hirkalara bakıyorum evde neyime gerekse bunlar😭ugg bot aldım 2 çift oğlum anne bunları evde giymek için mi aldın diyor🙄

Evet evde giydigimiz şeyler belli eşofman pijama,tayt ama kazaklara hirkalara bakıyorum evde neyime gerekse bunlar😭ugg bot aldım 2 çift oğlum anne bunları evde giymek için mi aldın diyor🙄
Ortalık düzelen kadar yaz gelir seneye kalır aldıkların Allah sağlık sıhhatli ömürler versin giyersin seneye alışverişte yapmasak iyice bunalıma gircez elimde telefon sürekli bişeyle alıyorum

Canım sen yalnız değilsin bu konuda , hepimizin psikolojisi allak bullak oldu. Yarınlar hiç bukadar bulanık olmamıstı. Ama yinede pes etmek yok , yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Yanlız olmadığıma sevindim canm 🤗
Ya inşallah geçer biran önce bazen cok umutsuzluga kapılıyorum heleki hergun çoğalan vakaları gördükçe dahada içten içe kendimi yiyorum.

Ortalık düzelen kadar yaz gelir seneye kalır aldıkların Allah sağlık sıhhatli ömürler versin giyersin seneye alışverişte yapmasak iyice bunalıma gircez elimde telefon sürekli bişeyle alıyorum
Evet galiba bunaldikca oluyor canm.Bugunde eşime biseyler ekledim sepete oda diyor bana esofman swet falan baksana diye adamida yoldan cikardim 😂

Herkese iyi akşamlar 💐Yine dünkinin benzeri olan bir günü kopyaliyip bu güne yapıştırdım 😂
Bugün gorcem kargo yollamış kahve dünyasından bir sürü çeşit çeşit draje,türk kahvesi,sıcak çikolata ,salep sağolsun 💕kargo geldi eşim aldı açtı oo çok güzel şeyler almissin diyor ben bişey almadim dedim.yanlis geldi falan diye düşündük en son eşimin aklına ablası geldi 😄

Iyigeceler kizlar
Ben bugun kemikli gogus tavuk aldim 17 tl
Sonra a101 de yumos yumusatici 14.45 tl idi stoklamak icin aldim kaciramazdim 🤣
Kizima ve bana corap
Kizima kucuk not defteri aldim 30 tl tuttu yuvarlak hesap

Yemek olarak tavuklu pilav ve karniyarik
Tatli tiramisu dun geceden yapmstim 2 bucuk ay sonra kardesm geldi bugun ozel bi hastanede acilde hasta kayitta calstgi icin kendince riski olan bi surecte gelmek istememisti artk gelmek istedi kizimida cok ozlemsti sosyal mesafeyi koruyarak oturduk biraz yedik ictik birlikte cok ozlemsim

O gidince evi havalandirdim supurup sildim toz aldim ve dus aldim . Esim mesaide hala gelemedi kendime cay demledim orgu orerek tv izliyor dinleniyorum 😀

Dun gece migren tuttu cok zor gecti mide bulantisi vs bugun oglen bile hala basim agriyordu agrikesici ictim sonunda icmek istememstm ama nafile .

Sizi de okudumm kizlar herkes bir pizza hazirliginda yahu 🤣🤣

Herkese iyi akşamlar 💐Yine dünkinin benzeri olan bir günü kopyaliyip bu güne yapıştırdım 😂
Bugün gorcem kargo yollamış kahve dünyasından bir sürü çeşit çeşit draje,türk kahvesi,sıcak çikolata ,salep sağolsun 💕kargo geldi eşim aldı açtı oo çok güzel şeyler almissin diyor ben bişey almadim dedim.yanlis geldi falan diye düşündük en son eşimin aklına ablası geldi 😄
Cok dusunceli bir hediye gule gule kullanin insallah bende paket paket kahve alirim eve tiryakiyim 😀

Cok dusunceli bir hediye gule gule kullanin insallah bende paket paket kahve alirim eve tiryakiyim 😀
Ya ben kahve olmasa aramam ama caysiz bir gün düşünemiyorum çay mühim☕
Kahve makinamizida görümcem hediye almıştı yazın düşündumde bize ısrarla kahve icirmeye neden çalışıyor acaba.🤔
Tabi isin şakası sağolsun çok dusuncelidir.Zor günler geçiriyor onlarda sağlıkçılar olarak okadar derdinin işinin gücünün içinde düşünmüş göndermiş 1 kilo acı soğan bile gönderse bizim için 1 kuzu göndermiş kadar değerli 💜

Afiyetle için canım ne düşünceli bir görümcen var 👏👏

Yemekler pişti.Kayınvalidenin bizim bide oğlusun nevresimleri değiştirdim ilk makina yıkanıyor onlar çıksın 2.postayı atarım sonra hepsini bir kurutmaya atarım aksamda katlar yerleştiririm.Kahvemi içiyorum biraz keyif yapayım🤓
Okyanus her ise tek başına kosturuyorsun kv sen iş yaparken 1 çorba kariştırıverse keşke☺️

Selam kizlar nerdesiniz bakalim🤭🤭🤭

Sabah kahvaltidan sonra kasaba gittim
1 koyunun arka budunu kestirdim parcalattim kiyma ve yemeklik ayarlattim
3 kilo tavuk gogus
3 kilo baget
3 kilo kelebek
2 kilo sucuk
1,5 kilo dana biftek

Toplam 800 baydim geldim🙄🙄

Hazirlandik anneme geldik burda kalacaz bikac gun gelirken 1 er kilo kiyma kusbasi tavuk sucuk anneme getirdim 🥰🥰

Marketten kola ped ivir zivir 40 tl de oraya verdim😅😅

Daha yarin kizla cikacaz bakalim ne kadar gidecek😂😂😂
Afiyetle ağız tadiyla yemek nasip olsun canm.

Iyigeceler kizlar
Ben bugun kemikli gogus tavuk aldim 17 tl
Sonra a101 de yumos yumusatici 14.45 tl idi stoklamak icin aldim kaciramazdim 🤣
Kizima ve bana corap
Kizima kucuk not defteri aldim 30 tl tuttu yuvarlak hesap

Yemek olarak tavuklu pilav ve karniyarik
Tatli tiramisu dun geceden yapmstim 2 bucuk ay sonra kardesm geldi bugun ozel bi hastanede acilde hasta kayitta calstgi icin kendince riski olan bi surecte gelmek istememisti artk gelmek istedi kizimida cok ozlemsti sosyal mesafeyi koruyarak oturduk biraz yedik ictik birlikte cok ozlemsim

O gidince evi havalandirdim supurup sildim toz aldim ve dus aldim . Esim mesaide hala gelemedi kendime cay demledim orgu orerek tv izliyor dinleniyorum 😀

Dun gece migren tuttu cok zor gecti mide bulantisi vs bugun oglen bile hala basim agriyordu agrikesici ictim sonunda icmek istememstm ama nafile .

Sizi de okudumm kizlar herkes bir pizza hazirliginda yahu 🤣🤣
Ayyy evet canımız çekti valla hep okyonus okyonus un sucu😆😆

Back