Ben nekadar dikkat etmemde malum çalıştığım yer belli , ama bu adamın sorumsuzca davranması beni deli ediyor ...Dikkatli olun canim insallah bi sıkıntı olmaz
Ooo baya tutmuş , hatta burdan daha pahalı hersey sankiSelam kizlar nerdesiniz bakalim
Sabah kahvaltidan sonra kasaba gittim
1 koyunun arka budunu kestirdim parcalattim kiyma ve yemeklik ayarlattim
3 kilo tavuk gogus
3 kilo baget
3 kilo kelebek
2 kilo sucuk
1,5 kilo dana biftek
Toplam 800 baydim geldim
Hazirlandik anneme geldik burda kalacaz bikac gun gelirken 1 er kilo kiyma kusbasi tavuk sucuk anneme getirdim
Marketten kola ped ivir zivir 40 tl de oraya verdim
Daha yarin kizla cikacaz bakalim ne kadar gidecek
Afiyetle yiyin canım .Selam kizlar nerdesiniz bakalim
3 kilo tavuk gogus
3 kilo baget
3 kilo kelebek
2 kilo sucuk
1,5 kilo dana biftek
Toplam 800 baydim geldim
Hazirlandik anneme geldik burda kalacaz bikac gun gelirken 1 er kilo kiyma kusbasi tavuk sucuk anneme getirdim
Tavuk canim kelebek dedigimOoo baya tutmuş , hatta burdan daha pahalı hersey sankiKelebek nedir canım ?
Ahahah kiz bak gonlun olmayinca nasil da giyememis bende seneler once almistim nik.. Dan ayyy pisman olmustum inanki 2007 yilinda 240 tl idi dusun yaniAfiyetle yiyin canım .
Bende dün eşofmana I kadar laf söyledim ilk giymede koltuk altı tüylendi . İade edecek
Bende zamanında Adi..dan bir eşofman almıştım aynısı basıma gelmişti .
buyuk kızın lahmacun istedi canıma minnet buzluk da vardı onu ısıtacağım ayran yeşillik falan guzel olur
Hava cok guzel hiç kış gibi degil
Kelebek mi deniyor tavuğa , ilk kez duydumTavuk canim kelebek dedigim
İsin bu kısmını hiç düşünmemiştimAhahah kiz bak gonlun olmayinca nasil da giyememis bende seneler once almistim nik.. Dan ayyy pisman olmustum inanki 2007 yilinda 240 tl idi dusun yani
Kiz gidip verir daha pahalisini alirsa
Tavugun bir bolumu kizzzzzKelebek mi deniyor tavuğa , ilk kez duydum. Benimde market alışverişim yarın. Yüklü bir alışveriş yapmam lazım. Çocuklar hafta sonu bende kalacaklar
Bereketli olsun canım epey idare eder sizi diycem ama bilemedimSelam kizlar nerdesiniz bakalim
3 kilo tavuk gogus
3 kilo baget
3 kilo kelebek
2 kilo sucuk
1,5 kilo dana biftek
Toplam 800 baydim geldim
Afiyetle yiyin canımMigros’a gittim 1 kg kıyma 1 kg kuşbaşı sotelik et aldım.Kıymayı 3e böldüm geçen gün yarın kg hamburger için kullandık köfteler 4 tane çok fazla kalın oldu3 kere yaparız tam gelir kıyma.Soteyi 2 ye böldüm oda 2 yemeklik olur.Kurabiye malzemesi aldım oğlanla damla çikolatalı kurabiye yaptık pişiyor Rende mozzarella peynir aldım 19.90 bir alana bir bedava ihtiyacı olan bakabilir.Haftasonu pizzaya kullanacağım Toplam 230tl markette harcadım 5tl fırından ekmek aldım.
Güle güle yiyin canlarım. Bizde 800ü markete baydık. 1 haftaya hepsi biterSelam kizlar nerdesiniz bakalim
3 kilo tavuk gogus
3 kilo baget
3 kilo kelebek
2 kilo sucuk
1,5 kilo dana biftek
Toplam 800 baydim geldim
Verdim geride kalmıştırAfiyetle yiyin canım
Yarin bende pizza yapacağım
Kız kereviz tarifi vermedin yada ben mi görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?