🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kizlar nerdesiniz bakalim

Sabah kahvaltidan sonra kasaba gittim
1 koyunun arka budunu kestirdim parcalattim kiyma ve yemeklik ayarlattim
3 kilo tavuk gogus
3 kilo baget
3 kilo kelebek
2 kilo sucuk
1,5 kilo dana biftek

Toplam 800 baydim geldim

Hazirlandik anneme geldik burda kalacaz bikac gun gelirken 1 er kilo kiyma kusbasi tavuk sucuk anneme getirdim

Marketten kola ped ivir zivir 40 tl de oraya verdim

Daha yarin kizla cikacaz bakalim ne kadar gidecek

Dikkatli olun canim insallah bi sıkıntı olmaz
Ben nekadar dikkat etmemde malum çalıştığım yer belli , ama bu adamın sorumsuzca davranması beni deli ediyor ...
bu arada yarın antikor test yaptıracağım. Çevremde beraber çalıştığım bir çok iş arkadaşımın testi pozitif çıktı . Şimdiye kadar hiçbir belirti yaşamdım bakalım geçirmişmiyim farkında olmadan .

Ooo baya tutmuş , hatta burdan daha pahalı hersey sanki Kelebek nedir canım ?

Afiyetle yiyin canım .
Bende dün eşofmana I kadar laf söyledim ilk giymede koltuk altı tüylendi . İade edecek
Bende zamanında Adi..dan bir eşofman almıştım aynısı basıma gelmişti .
buyuk kızın lahmacun istedi canıma minnet buzluk da vardı onu ısıtacağım ayran yeşillik falan guzel olur
Hava cok guzel hiç kış gibi degil

Ahahah kiz bak gonlun olmayinca nasil da giyememis bende seneler once almistim nik.. Dan ayyy pisman olmustum inanki 2007 yilinda 240 tl idi dusun yani

Kiz gidip verir daha pahalisini alirsa

Migros’a gittim 1 kg kıyma 1 kg kuşbaşı sotelik et aldım.Kıymayı 3e böldüm geçen gün yarın kg hamburger için kullandık köfteler 4 tane çok fazla kalın oldu3 kere yaparız tam gelir kıyma.Soteyi 2 ye böldüm oda 2 yemeklik olur.Kurabiye malzemesi aldım oğlanla damla çikolatalı kurabiye yaptık pişiyorRende mozzarella peynir aldım 19.90 bir alana bir bedava ihtiyacı olan bakabilir.Haftasonu pizzaya kullanacağımToplam 230tl markette harcadım 5tl fırından ekmek aldım.

Bereketli olsun canım epey idare eder sizi diycem ama bilemedim

Afiyetle yiyin canım
Yarin bende pizza yapacağım
Kız kereviz tarifi vermedin yada ben mi görmedim

Güle güle yiyin canlarım. Bizde 800ü markete baydık. 1 haftaya hepsi biteraman napalım canımız sağolsun. Annemlere gećmiş siniz iyi etmissiniz. Minnoş sıkılmaz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…