Kaç yaşındaydı ?Evet sürekli inliyor ağlıyor gece 3 e kadar sürüyor bazen
Canim esra erola sardim bu siralar izliyormusun gecenlerde genceck bi kiz yasli bi adama gitmis imam nikahiyla . Evde de resmi nikahli esi de var ben istedim bile bilr geldim diyordu kizBugün haberlerde okudum aynı evde hem resmi nikahlı eşi hemde dini nikahlı eşiyle yaşayan adamı benimle yatmıyosun diye bıçaklamış imam nikahlı olan öldürmüş
Evet canimDizimi bu ?
Biraz baktım yemek yaparken o yaşlı adama hocaymış okuyup üfleyip bağlamıştır kendine yoksa gencecik kız gider mi dedesi yaşındakineCanim esra erola sardim bu siralar izliyormusun gecenlerde genceck bi kiz yasli bi adama gitmis imam nikahiyla . Evde de resmi nikahli esi de var ben istedim bile bilr geldim diyordu kiz
Son gunlerde de kac yildir aldatildgni bilen karisi bir yanda , arada bi yanina kalmaya gittigi kadin bir yanda adamda da bi piskinlik esra yi bile cileden cikardi zor tutuyor kadin bazen kendni programi yaparken .
Allah herseyin hayirlisini versin diyecegm o ki gercekte de yasanan seyler filmler zten
bu aksamki de yasli adama gitmiste benim dedigim baskaydi bi 15 gun once filan . Hoca filanda degildi adam . Int te tanismislarBiraz baktım yemek yaparken o yaşlı adama hocaymış okuyup üfleyip bağlamıştır kendine yoksa gencecik kız gider mi dedesi yaşındakine
Nereye kizzzİyi geceler kızlar mutlu rüyalar
İyi geceler canım.İyi geceler kızlar mutlu rüyalar
Gunaydin evetGünaydin hanimlar.
nasilsiniz?
gün çocukların online dersleri ile geçiyor , kendine zaman ayıramadan hızla nasıl geçiyor anlamıyor insan .
bugunki menüm, yayla çorbası ve bezelye olacak.
herpinize güzel günler.
DenizGeldi arkadasimizi da okuyordum , ne zamandir yazmiyor sanirim .
Dikkatli olun canim insallah bi sıkıntı olmazGünaydın kızlar , umarım herkes sağlıklıdır.
Eski eşim aradı akşam kendisini iyi hissetmiyormuş. Çocukları bana getireyim dedim istemedi. Test yaptır dedim onuda istemiyor , napacagımı şaşırdım suan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?