🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bugün haberlerde okudum aynı evde hem resmi nikahlı eşi hemde dini nikahlı eşiyle yaşayan adamı benimle yatmıyosun diye bıçaklamış imam nikahlı olan öldürmüş
Canim esra erola sardim bu siralar izliyormusun gecenlerde genceck bi kiz yasli bi adama gitmis imam nikahiyla . Evde de resmi nikahli esi de var ben istedim bile bilr geldim diyordu kiz

Son gunlerde de kac yildir aldatildgni bilen karisi bir yanda , arada bi yanina kalmaya gittigi kadin bir yanda adamda da bi piskinlik esra yi bile cileden cikardi zor tutuyor kadin bazen kendni programi yaparken .

Allah herseyin hayirlisini versin diyecegm o ki gercekte de yasanan seyler filmler zten

Biraz baktım yemek yaparken o yaşlı adama hocaymış okuyup üfleyip bağlamıştır kendine yoksa gencecik kız gider mi dedesi yaşındakine

Biraz baktım yemek yaparken o yaşlı adama hocaymış okuyup üfleyip bağlamıştır kendine yoksa gencecik kız gider mi dedesi yaşındakine
bu aksamki de yasli adama gitmiste benim dedigim baskaydi bi 15 gun once filan . Hoca filanda degildi adam . Int te tanismislar

Gunaydin evet
DenizGeldi bende okuyordum gelir insallah

Kahvaltı ettik.Domates corbası ve ıspanak yapacagım.Sarımsaklı yoğurtla yerizYarın çalışacağım.Yarında köfte patates makarna bol yeşil salata yaparım.Sebze baklagil yedik bu hafta köftede yensin.Haftasonu büyük bir tepsi bende belki pizza yaparım

Selam kızçeler

Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım. Bugün balık yiyeceğiz.

Narlı yeşil salata yaptım dolaba koydum

Buzluktan köz patlıcan ve biber çıkardım onlardan da meze yapacağım

Evi süpürdüm sildim, banyo wc temizledim

Şuan şarjım bitti

Ekmek alırız bugün tek harcama o olur

Dikkatli olun canim insallah bi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…