Ooo içliköfteye bayılırım ama sadece yemesineHa ha
Anne harika ya benimki anca yan gelir yatar
İçli köfte iki kez yaptım biri olmadı ikincisi oldu
Mantı da bir kez yaptım oldu
Sarma da bu sene pek yapmıyorum kiloluyken her hafta sarardim evdekiler bikardi yemezdi
Kaç yaşında kızınOğlanı uyuttum bir ton çamaşır yıkadım kıza verdim katlıyor bende film açtım çay keyfi yapıyorum. Kızım sen filmlerdeki üvey anneler gibisin diyor
Çok güzel canımKitabım bitti çok duygusaldıGülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse kitabına başladım 20 sayfa okudum.1 haftada bunu bitirmeyi planlıyorum.Yaza kadar her hafta bir kitap okumak istiyorum hazır geçemiyorken değerlendireyim zamanı.
Bitirdiğim kitap Sinan Akyüz’ün Solgun Karanfil kitabı.Çok güzel canım
Kitaplar bittikçe ismin söyler misin aylık liste yapayım aramızda 1. Seçelim
Bir dahaki ödül gününde pizza yapacagımAfiyet olsun cnim biz de gomduk hamburgerleri guzeldii ya zahmetli de olsa
Ekmeklerim harika kabardilar
Bence de zalım götürdü lahmacun lar ağırlık bastı tabiiiii
Bence en az 3Bence de zalım götürdü lahmacun lar ağırlık bastı tabiiiii
Bence 4 tane yedi sence
En buyuk hayalim kızımın elinden cay kahve icmek :))Benimde canım ekşili bir salata istedi üşendim yapmaya kalktı kızım yapmış ilk defa valla eli de lezzetli çok güzel olmuş
Hemde çok zor oluyor büyük oğlumun bugün online etüdü vardı normalde biraz oynatıyor yada besigine koyup dönenceyle falan oyaliyordu kardeşini ama bebis 2.dişi patlattı bugün.Dunden beri böyleyiz ne yerde ne gökte misali hiç durmuyor.buraya yazdikdan 2 dk sonra yine uyandı 1 saat mücadele ettim eşime verdim oğlanın odasına geldim ayak ucunda uzandım şimdiRabbim kolaylık versin canım büyük oğlan biraz yardımcı olmuyor mu
Çok zor oluyordur senin için hem uykusuzluk hem ev işi filan
Afiyet olsun bu arada keşke daha önce alsaydınız
Bende bayılırım güzelde yaparımBenim esim un helvasini kazanla yer cok severbende okdr sevmem ama yaparm
1 tane yedim ama ısırılmayacak kadar yükseklikteydiKac hamburger yedin söyle bakimokyonus
Taner canim tanerHemde çok zor oluyor büyük oğlumun bugün online etüdü vardı normalde biraz oynatıyor yada besigine koyup dönenceyle falan oyaliyordu kardeşini ama bebis 2.dişi patlattı bugün.Dunden beri böyleyiz ne yerde ne gökte misali hiç durmuyor.buraya yazdikdan 2 dk sonra yine uyandı 1 saat mücadele ettim eşime verdim oğlanın odasına geldim ayak ucunda uzandım şimdiiçerden eee eee piişş piişş sesleri geliyor
Ya benim Taner diye bı aletten haberim yoktu burada okudum birkaç kez eşime gosterdim oda iyi bişey olsa reklamı falan olurdu dedi ama fiyatı da makul olunca bende sürekli gösterince iyi madem al deneyelim dedi.Ama her kullanista iyiki aldık diyor
Zeyno yaaa nasıl bu kadar yürüyebiliyorsunBilemediniz benim midem küçüldü bi kere 3 4 yiyemem :)))
Menum
Kahvalti klasik ayni seyler
Ara
Yok
Aksam :)))
2 lahmacun
Bir kase salata
Aci biber ayran yedim gözüm gönlün midem bayram etti :))
Eki Görüntüle 2738643
Yapar yapar çok yakındaEn buyuk hayalim kızımın elinden cay kahve icmek :))
Offffff diş zamanı çok zor canım inşallah biraz hafiflerHemde çok zor oluyor büyük oğlumun bugün online etüdü vardı normalde biraz oynatıyor yada besigine koyup dönenceyle falan oyaliyordu kardeşini ama bebis 2.dişi patlattı bugün.Dunden beri böyleyiz ne yerde ne gökte misali hiç durmuyor.buraya yazdikdan 2 dk sonra yine uyandı 1 saat mücadele ettim eşime verdim oğlanın odasına geldim ayak ucunda uzandım şimdiiçerden eee eee piişş piişş sesleri geliyor
Ya benim Taner diye bı aletten haberim yoktu burada okudum birkaç kez eşime gosterdim oda iyi bişey olsa reklamı falan olurdu dedi ama fiyatı da makul olunca bende sürekli gösterince iyi madem al deneyelim dedi.Ama her kullanista iyiki aldık diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?