🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Tarif rica ediyorum
Tabi efenimmmm

Yarım çay bardağı sıvıyağ ya da tereyağ
2 yumurtanın beyazı (sarısı üzerine sürülecek)
2 yemek kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz
2 ssu bardağı ılıtılmış süt
1 paket maya ( yaş maya daha güzel kabarıyo)

Göz kararı un unu yavaş yqvaş dök ve elekten geçir

Hamur yumuşak olsun eline biraz yapışacak.

Mayalandıktan sonra tepsiye koy şekil ver tepsi de de 1 saat mayalansın

ŞŞimdiden afiyet olsun

Cankusunannesi canım ne güzel kayınvaliden ve kayıbban var maşallah Rabbim bozmasın aranızı
Paraların bereketli olsun
Sağol canm amin herkesin ailesi böyle olsun inşallah.Anlasamadigimiz sıkan kızdıran konular oluyor tabiki hiç birsey dört dörtlük olamaz ama görmezden duymazdan gelmeye çalışıyoruz aradaki saygı kaybolmasın diye.
Paralarımızi altına cevirecem ilk fırsatta ama çarşıya ne zaman gideriz belli değil.

Ben daha bildirim yapmamıştım Kmsl Hnd
Bu ay 1.5 Gr altın aldık ama aylık genel hedefimiz 1 Gr fazlası olursa bildiririm fazladan aldık diye.malum kış ayı faturalar tavan yapıyor okul taksitimizde var.Birde ise baslayinca yeni bir kalem daha cıkacak bakıcı ucretimizde eklenicek aylık giderlere.
Kitap konusunda günlük sayfa sayım yok bebisten,oglustan ve ev işlerinden nasıl fırsat bulursam öyle okuyorum bazen 3 sayfa okuduğum oluyor bazen 20sayfa.
Kumbara her daim para atıyoruz eşim ve benim birlikte kumbaramiz ogluşlarin ayrı kumbaralari var.
Mesela en son oğluşun kumbarasından 1340 TL çıktı yaklasik 1 yıllıktı PlayStation istiyordu üstüne biz ekledik ve 4 ay önce aldık.simdi 230 TL kağıt var bozuklar nekadar bilmiyorum.dun dedesinin verdiği 500 ' er TL hariç o direkt oğluşlarin altın kesesine
Kısacası aylık 1 Gr altın
Aylık 2 kitap
Kumbarada Haftalık 20-25 TL olur galiba
İnşallah Rabbim sağlık sihat huzur versin diğerlerini bir şekilde ilertiriz

Hemen ekliyorum canım listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…