Afiyet şeker olsunHamburger yedik etrafı topladım kızlara meyve hazırladım . İs hiç bitmiyor
Bu topik bereketli oldu çok harcamadık bu haftaBende 100tl manav 100tl balık 50tl süt ekmek 50tl market. Şimdiye kadar bizimde 300tl gitmiş.
Yok cnm buzluk da Pınar’ın dana gurme diye hamburgeri vardı tadı cok guzel tavsiye ederim büyük bide 5 tanesi 40 50 arası biseyAfiyet şeker olsunSen mi yaptın hamburgeri?
Okyonus kendi yapacaktı bu önerini okuyunca vazgecebilirYok cnm buzluk da Pınar’ın dana gurme diye hamburgeri vardı tadı cok guzel tavsiye ederim büyük bide 5 tanesi 40 50 arası bisey
Yok biz yapacağız ekmeğini köftesiniOkyonus kendi yapacaktı bu önerini okuyunca vazgecebilir birlikte yapacağız yarın ekmeğinide yapacağız tüm gün hamburger hazırlığı
Ekmeğin hamurunu yumuşak yoğur canım öyle çok güzel oluyorYok biz yapacağız ekmeğini köftesini
Tarif rica ediyorumEkmeğin hamurunu yumuşak yoğur canım öyle çok güzel oluyor
Tabi efenimmmmTarif rica ediyorum
Sağol canm amin herkesin ailesi böyle olsun inşallah.Anlasamadigimiz sıkan kızdıran konular oluyor tabiki hiç birsey dört dörtlük olamaz ama görmezden duymazdan gelmeye çalışıyoruz aradaki saygı kaybolmasın diye.Cankusunannesi canım ne güzel kayınvaliden ve kayıbban var maşallah Rabbim bozmasın aranızı
Paraların bereketli olsun
Canm bugün bime gelen bebek kamerasını mi aldınız ?Eşim kamerayı ayarladı bunuda mutfaga koyalım diyorum en azından biz evde yokken çocukları takip ederiz
Hemen ekliyorum canım listeyeBen daha bildirim yapmamıştımKmsl Hnd
Bu ay 1.5 Gr altın aldık ama aylık genel hedefimiz 1 Gr fazlası olursa bildiririm fazladan aldık diye.malum kış ayı faturalar tavan yapıyor okul taksitimizde var.Birde ise baslayinca yeni bir kalem daha cıkacak bakıcı ucretimizde eklenicek aylık giderlere.
Kitap konusunda günlük sayfa sayım yok bebisten,oglustan ve ev işlerinden nasıl fırsat bulursam öyle okuyorum bazen 3 sayfa okuduğum oluyor bazen 20sayfa.
Kumbara her daim para atıyoruz eşim ve benim birlikte kumbaramiz ogluşlarin ayrı kumbaralari var.
Mesela en son oğluşun kumbarasından 1340 TL çıktı yaklasik 1 yıllıktı PlayStation istiyordu üstüne biz ekledik ve 4 ay önce aldık.simdi 230 TL kağıt var bozuklar nekadar bilmiyorum.dun dedesinin verdiği 500 ' er TL hariç o direkt oğluşlarin altın kesesine
Kısacası aylık 1 Gr altın
Aylık 2 kitap
Kumbarada Haftalık 20-25 TL olur galiba
İnşallah Rabbim sağlık sihat huzur versin diğerlerini bir şekilde ilertiriz
Bizde izin yanmıyor ertesi seneye devrediliyor memurda niye yakiyorlarkiYıllık izinlerin ücreti yokki.Memurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?