- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
Cankusunannesi maşallah kv kp canım Allah hep iyi etsin aranızı daim olsun torunlarına düşkün olmaları ellerindekini esirgememeleri ne kadar güzel nazarımız değmesin maşallah subhanallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım if diyetini araştır.Canım yüksek doz kullanmıyorum 50 mg günlük bir tane en son bu şekilde normaldi hastaneye uzun zamandır gitmedim ilacımı alıp kullanıyorum
Sağol canm aminn cümlemizin ailelerinin birlikleri daim olsun inşallah Çok şükür seviyorlar torunlarınıEşim de tek erkek 2 kızdan sonra sonra olmuş eşimede çok düşkünler.birde kızları hep uzakta aynı samimiyet sıcaklık yok eşim hiç kıyamaz anne babasına ama dengeyide kuruyor çok şükür bende 16 yıldır tanıyorum 14 yıldır da evliyiz kv ilk yıllar çok yönetmeye çalıştı beni ve evimizi sehpamin nerede duracağına kadar karıştırdı ama hiç karsilik vermedim sesimi cikarmadim tamam evet doğru sizin dediğiniz tamam öyle yaparım dedim ama yine bildigimi okudumBikac sene sonra artık karışmamaya başladı şimdi kp bazen çocuklara kalın mi giydirdin erken uyuttun falan gibi şeyler der arada (iyi niyetli ama) kv hemen kızar sen karisma annesi bilir der.Cankusunannesi maşallah kv kp canım Allah hep iyi etsin aranızı daim olsun torunlarına düşkün olmaları ellerindekini esirgememeleri ne kadar güzel nazarımız değmesin maşallah subhanallah
Sormam lazım canım, emin değilimVan a gelir mi o tır acaba
Saglik olsun sonucta borc ödeniyor canim bizim 45 taksidimiz varGünaydın kızlar . Maaşa son dört gün . Bir şey kalmayacak ama olsun borçları ödeyeceğiz o bile beni rahatlatıyor . Kredimiz 2022 şubatta bitecek
Kız heyecan var mı :))))Günaydın arkadaşlar
Sağol canım düsünüp söylemen yeter afiyetle iç kahveni bende yeni başladım filtre kahveye pek aram yok kahvelerle çayı çok severimSormam lazım canım, emin değilim
Süpersin canım hedef kaça inmekEveetttt tartıldım evin 4-5farklı yerinde Şimdi -1000gr mı 900mü yoksa ortalama alıp 950gr demekmi lazımNeyse ben düştüğü kabul etmek istiyorum sevgili dostlarım
Başlangıç:62.200
Bir önceki kilom:61.300
Şimdiki kilom:60.300
56 hedefimSüpersin canım hedef kaça inmek
MuhteşemsinnnnnnnnnnnnnEveetttt tartıldım evin 4-5farklı yerinde Şimdi -1000gr mı 900mü yoksa ortalama alıp 950gr demekmi lazımNeyse ben düştüğü kabul etmek istiyorum sevgili dostlarım
Başlangıç:62.200
Bir önceki kilom:61.300
Şimdiki kilom:60.300
Süperrr okyonus tebrikler canim56 hedefim