tamam de kendi bildiğini yap canım sana yardımcı olmak için yapıyordur ama düzenin bozulduğunda sonrası senin için çok zor olur seste uyumaya alışır çocuk bu sefer kv gittiğinde tv açılmayacak nasıl uyuyacak çocuk oturduğu yerden müdahale etmese daha çok yardımcı olmuş olur sana.Ya bende ondan rahatsız oluyorum yoksa bakarım pişiririm yedirir iciririm hiç sorun değil sadece sürekli beni yönlendirmeye çalışması veya çocukla ilgili konulara müdahale etmesi yoruyor.
Günaydın bende işteyim yarında görev var.Bu hafta pazartesi salı evdeydim.günaydın kızlar işe geldim
kolay gelsin yoğun mu senin çalıştığın birim ben doğum birimindeyim yogun oluyor genelde özellikle perşembe günleriGünaydın bende işteyim yarında görev var.Bu hafta pazartesi salı evdeydim.
hayırlı olsun canım inşallah yan etkisi olmazDun eve gelip kv aşı yaptılar
Bir dr ve bir hemsire geldi dr vurdu asiyi 10 dk beklediler gittiler simdilik sıkıntı yok insallah uzun vadede de sıkıntı olmazhayırlı olsun canım inşallah yan etkisi olmaz
88 TL harcadım.
Marul
Portakal
Elma
Muz
Karnabahar
Ispanak
Salatalık
30lu yumurta
İş çıkışında ekmek alacagım bide kırtasiyeye gidecegım oğlusa birseyler alırım kendimede renkli kalem ajanda birde not için kıskaçlı dosya alacagım kırtasiyede gezinmeyi çok seviyorum değişik kalemler notluklar almayı
Bende çoğunu kendime alıyorumBen de bayılıyorum renkli renkli kırtasiye malzemelerine ama ben kendime alıyorumhâlâ KPSS çalışan biri olarak renkli kağıtlar renkli kalemler dolduruyorum. Okuma kitaplarınin arasına renkli küçük kağıtlardan yapıştırıorum günlük sayfa hedefi belirleyip. Kitap beni çeksin cazip gelsin gözüme dimi ama
Pazartesi de anneanneme yaptılarDun eve gelip kv aşı yaptılar
İnşallah canım benimEvet canm inşallah buda son olsungerçekten ruhen ve bedenen dinlenmeye kendimi dinlemeye çok ihtiyacım var.
Teşekkür ederim canım arada kaçamaklar oldu ama güzel gitti çok şükürGunaydin kizlar benim minik cok erkenci yine
zerya271210 evde daha rahat edersiniz saglik olsun para yerine gelir canim
@Cedric1003 esimde okullar acılir diyor ama kademeli acilir yine sanirim
@Cankusunannesi kv kac yasinda
Benimki de hep hint dizilerini izliyor bizde alistik onunla80 yasinda kv esim izlesin diyor kafasi dagilirmis
Kmsl Hnd sūpersin canim cok guzel kilo veriyorsun bende almamaya calisiyorum
Bereketli olsun canım88 TL harcadım.
Marul
Portakal
Elma
Muz
Karnabahar
Ispanak
Salatalık
30lu yumurta
İş çıkışında ekmek alacagım bide kırtasiyeye gidecegım oğlusa birseyler alırım kendimede renkli kalem ajanda birde not için kıskaçlı dosya alacagım kırtasiyede gezinmeyi çok seviyorum değişik kalemler notluklar almayı
Güzel güzel okusun cadılarpazartesi okuma seti aldık 30 tl ona verdi kalemi kalmadı süslü kalem istiyor yaın tekrar okuması için hikaye kitabı alınması gerekiyormuş öğretmen mesaj attı onu alacak eşim o arada kalemide alır annemlere peynir ve bal göndericem ptt ye veririm yarın
Bende çok severim damla çikolatalı kurabiye ee afiyet olsun oğluşaBugün yemeğim var akşam oğluşla cevizli damla çikolatalı kurabiye yaparız gelip geçerken yiyiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?