🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ya bende ondan rahatsız oluyorum yoksa bakarım pişiririm yedirir iciririm hiç sorun değil sadece sürekli beni yönlendirmeye çalışması veya çocukla ilgili konulara müdahale etmesi yoruyor.
tamam de kendi bildiğini yap canım sana yardımcı olmak için yapıyordur ama düzenin bozulduğunda sonrası senin için çok zor olur seste uyumaya alışır çocuk bu sefer kv gittiğinde tv açılmayacak nasıl uyuyacak çocuk oturduğu yerden müdahale etmese daha çok yardımcı olmuş olur sana.

Tünaydın kızlar

Sabah erken kalktık eşime uygun kahvaltı hazırladım yedi ilaçlarını içti

Dünkü çamaşırları topladım yenilerini attım makineye

Eşime ilikli kemik suyuyla çorba yaptım

Bir kavanoz nar ayıkladım

oğlanı hastane sürecinde annemler baktı, dün de görümcemlere bıraktık onlar bakıyor , yarın gelirler narları hazır olsun yavrumun :)

Evi süpür sil yapacağım toz alacağım birazdan

Sonra da Meyve sebze almak için çıkacağım

Hastanede yeme içme düzenim bozuldu anneme git gel yaptım devamlı, hem hastanede yedim hem annem zorla yedirdi

Bu sabah tartıldım 68 kilo çıktım

Kendi düzenime geçtim kahvaltıda , zaten eşim de bir süre dikkat etmek zorunda onunla birlikte ben de az yiyeceğim

Birkaç güne kadar 67 ye geri dönerim

Kahvalti yaptik ortaligi toparladim esim kızıma ders calıştırıyor sonra cocuklari dışarı çikaracak

Bende minigi uyutup cocuklara mozaik pasta yapacagım

Menü de icli köfte ve karnabahar yogurtlaması olacak

88 TL harcadım.
Marul
Portakal
Elma
Muz
Karnabahar
Ispanak
Salatalık
30lu yumurta
İş çıkışında ekmek alacagım bide kırtasiyeye gidecegım oğlusa birseyler alırım kendimede renkli kalem ajanda birde not için kıskaçlı dosya alacagım kırtasiyede gezinmeyi çok seviyorum değişik kalemler notluklar almayı

pazartesi okuma seti aldık 30 tl ona verdi kalemi kalmadı süslü kalem istiyor yaın tekrar okuması için hikaye kitabı alınması gerekiyormuş öğretmen mesaj attı onu alacak eşim o arada kalemide alır annemlere peynir ve bal göndericem ptt ye veririm yarın

Ben de bayılıyorum renkli renkli kırtasiye malzemelerine ama ben kendime alıyorum hâlâ KPSS çalışan biri olarak renkli kağıtlar renkli kalemler dolduruyorum. Okuma kitaplarınin arasına renkli küçük kağıtlardan yapıştırıorum günlük sayfa hedefi belirleyip. Kitap beni çeksin cazip gelsin gözüme dimi ama

Bende çoğunu kendime alıyorumÇok severim renkli kalem ajanda dosya not kağıdıOğlusada alıyorum öyle geçinip gidiyoruz

Selam kızlar bir türlü fırsat bulamadım

1 tepsi poğaça
2 tepsi pizza yaptım
Diyet yalan oldu bugün

Küçüğü dışarı çıkardım dönüşte markete girdim 20 tl harcadım

Sabah da gitmiştim bime 60 TL baskül
40 TL bulaşık makinası tableti
Kızlara abur cubur 40

Toplam harcama 160 tl

Evet canm inşallah buda son olsun gerçekten ruhen ve bedenen dinlenmeye kendimi dinlemeye çok ihtiyacım var.
İnşallah canım benim
Teşekkür ederim canım arada kaçamaklar oldu ama güzel gitti çok şükür

Sende dikkat et bakm
Bereketli olsun canım
Ayy bende çok severim kırtasiyeye girmeyi ama küçük kızla artık giremiyorum
Güzel güzel okusun cadılar
Bugün yemeğim var akşam oğluşla cevizli damla çikolatalı kurabiye yaparız gelip geçerken yiyiyor.
Bende çok severim damla çikolatalı kurabiye ee afiyet olsun oğluşa

D dolunay10 yeni bebişlerimSiyah dosyayı eşime aldım hediyeKuzulu kalem ve silgi oğlusun

Çok tatlış şeyler almışsin hele o Kuzulu kalemini güle güle kullansın miniğin... Gecen hafta a101 e çıktım bunlarla döndüm bende napim

Eklentiler

• IMG_20210127_174146.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…