🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Çok teşekkür ederim.
Btc mı paribu mu daha iyi hizmet veriyor yada kullanımı kolay. Etheryun alacağım da

Allah kolaylik ve sabir versin canim ya isime karisilmasini hic sevmem sen bilirsin neyi nasil yapacagni her zaman yaptgn seylerdr neticede ya bebegji nerde uyutacagna yemege vs hic gerek yok
Ya bende ondan rahatsız oluyorum yoksa bakarım pişiririm yedirir iciririm hiç sorun değil sadece sürekli beni yönlendirmeye çalışması veya çocukla ilgili konulara müdahale etmesi yoruyor.

Ya bende ondan rahatsız oluyorum yoksa bakarım pişiririm yedirir iciririm hiç sorun değil sadece sürekli beni yönlendirmeye çalışması veya çocukla ilgili konulara müdahale etmesi yoruyor.
Haklisin canim ne diyebilirimki bende katlanamazdim . Ama annemle de konustuk bunu sanirim yaslandikca ceneye vuruyor sanki bazi seyler . Bende biliyorum edasindan mi yapamadgi icin bir ise bende yarayaym gibisinden midir artik blmiyorum ama cok fazla konusup mudahaleci oluyorlar anneannem ve babannemde de var bu durum

Benim annede bugun iş yaparken tak kulaklığı müzik dinle duymazsin diyor
Öyle böyle geçicek ne yapalim karşılık vermiyorum ben birazda ondan sanirim ısrarla müdahale etmeye devam ediyor
Mecbur bakicaz yapicak birsey yok artık.Allah daha büyük dert vermesin

Ahhh canım ya çok stresli günler geçiriyorsun inşallah çabuk atlatırsın eşimde akşamları yardımcı olsun dinlen sen biraz

Gunaydin kizlar benim minik cok erkenci yine

zerya271210 evde daha rahat edersiniz saglik olsun para yerine gelir canim

Cedric1003 esimde okullar acılir diyor ama kademeli acilir yine sanirim

Cankusunannesi kv kac yasinda
Benimki de hep hint dizilerini izliyor bizde alistik onunla 80 yasinda kv esim izlesin diyor kafasi dagilirmis

Kmsl Hnd sūpersin canim cok guzel kilo veriyorsun bende almamaya calisiyorum

Çok teşekkür ederim.
Btc mı paribu mu daha iyi hizmet veriyor yada kullanımı kolay. Etheryun alacağım da
fiyat farkı oluyor ikisi arasında ben btc ye alıştım eşim onu beğenmedi paribu daha kolay dedi ikisinide indirip deneyebilirsin al sat var emir girebiliyorsun stop koyarsın çok düştüğünde satması için diğer coinler çok düştü etheryum yine iyi seviyelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…