- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
- 648
Çok teşekkür ederim.Btc Türk ve paribu var ben Btc den aldım eşim paribudan öyle çok değil maaş farkım yatmış tı 140 TL onunla aldım düşüyor zaten kısa zamanlı al sat yapmak Lazım bence altın gibi al unut olmuyor (yatırım tavsiyesi değildir)
Ya bende ondan rahatsız oluyorum yoksa bakarım pişiririm yedirir iciririm hiç sorun değil sadece sürekli beni yönlendirmeye çalışması veya çocukla ilgili konulara müdahale etmesi yoruyor.Allah kolaylik ve sabir versin canim ya isime karisilmasini hic sevmem sen bilirsin neyi nasil yapacagni her zaman yaptgn seylerdr neticede ya bebegji nerde uyutacagna yemege vs hic gerek yok
Evet canm inşallah buda son olsunSelam kızlarzerya271210 tekrardan geçmiş olsun
Cankusunannesi hersey üst üste geldi sizde iyi bir dinlenmeyi hak ettin .
okyonus benum de canım sütlü tatlı istiyor
Haklisin canim ne diyebilirimki bende katlanamazdim . Ama annemle de konustuk bunu sanirim yaslandikca ceneye vuruyor sanki bazi seyler . Bende biliyorum edasindan mi yapamadgi icin bir ise bende yarayaym gibisinden midir artik blmiyorum ama cok fazla konusup mudahaleci oluyorlar anneannem ve babannemde de var bu durumYa bende ondan rahatsız oluyorum yoksa bakarım pişiririm yedirir iciririm hiç sorun değil sadece sürekli beni yönlendirmeye çalışması veya çocukla ilgili konulara müdahale etmesi yoruyor.
Benim annede bugun iş yaparken tak kulaklığı müzik dinle duymazsin diyorHaklisin canim ne diyebilirimki bende katlanamazdim . Ama annemle de konustuk bunu sanirim yaslandikca ceneye vuruyor sanki bazi seyler . Bende biliyorum edasindan mi yapamadgi icin bir ise bende yarayaym gibisinden midir artik blmiyorum ama cok fazla konusup mudahaleci oluyorlar anneannem ve babannemde de var bu durum
Ahhh canım ya çok stresli günler geçiriyorsun inşallah çabuk atlatırsın eşimde akşamları yardımcı olsun dinlen sen birazBen geldim bebişi sallama bahanesiyle yatak odasına kaçtımKv sabahtan akşama magazin izliyor dünden beri TV hiç kapanmadi biz fazla TV acmayiz ancak çocuklar akşam uyuyunca açarız yada akşam haber saatinde falan.Sabah 7 de Hint dizileriyle açılışı yaptı sonra bütün bilmediğimiz kanallarda ki tüm magazinleri izliyor ve sürekli beni çağırıp yorum yapıyor resmen ünlüler aleminde yaşıyor bu TV konusundan rahatsızım acikacasi birde oturduğu yerden sürekli nohutu haşlicakmisin kaç soğan dogracaksin,çamaşırları nezaman sereceksin felan diye sorup duruyor birde bebiş salonda uyusunmuş gunduz onlar varken orda uyusunmus yatak odasina getirmeme gerek yokmuş TV nin sesi yatak odasına file fazla fazla geliyor şuanda.
Akşama kemikli etten nohut yaptım,bulgur pilavı ve sebzeli mercimek çorbası yaptım,turşu ve yoğurt koyarim yeter diye düşünüyorum.
2 makina çamaşır yıkadım kurutmadakileri cikardim katladim yerlesirdim etraf topla yatak yorgan topla lavaboları falan hallet derken bu saat oldu sabah 5.30 dan beri ayaktayım.
Dizi izliyorum benSelam kızlar grup sessiz .
BendeCankusunannesi gibi akşamları bakabiliyorum . Gündüz yoğun geçiyor . Okullar açılacak gibi duruyor
Yedim 1 kase irmik helvasıBu hafta yoğun geçiyor desene . Tatlı yedin mi
Afiyet bal şeker olsun bende yarın soguk baklava alacağım insallah bulurumYedim 1 kase irmik helvası
Kızz yemek sepetinden söylesene biz geçen hafta soyledıkAfiyet bal şeker olsun bende yarın soguk baklava alacağım insallah bulurum
Evet çok mantıklı yemek olunca aklımız hemen nasıl çalışıyorKızz yemek sepetinden söylesene biz geçen hafta soyledıkReklam değildir.
fiyat farkı oluyor ikisi arasında ben btc ye alıştım eşim onu beğenmedi paribu daha kolay dedi ikisinide indirip deneyebilirsin al sat var emir girebiliyorsun stop koyarsın çok düştüğünde satması için diğer coinler çok düştü etheryum yine iyi seviyelerdeÇok teşekkür ederim.
Btc mı paribu mu daha iyi hizmet veriyor yada kullanımı kolay. Etheryun alacağım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?