HosgeldinizBirikim yatırım işlerin de ben de varım hanimlar. Şimdilik sadece altına cesaret edebiliyorum. Herkese boll birikimli günler
Hoş geldin canım altın candırBirikim yatırım işlerin de ben de varım hanimlar. Şimdilik sadece altına cesaret edebiliyorum. Herkese boll birikimli günler
Ayyy evet altın sevilmez miHosgeldinizBende altın dolar alıyorum seviyoruz altını
Kolay gelsin Zeynom afiyet olsun kızzzzzz dikkat et bak sakın kilo alıp gelmeSelam kizlar
Bugun kv mutfagini ve gunluk odasini temizledim yarin da arka odalari temizleyecegim ev cok buyuk ayni gun bitirmek zor
Dunden sulu kofte var peynirli makarna ve salata yapacagim
Esim dün tandir ekmegi almisti 10 tane 15 tl baska harcama olmadi
Hoş buldumHoş geldin canım altın candır
Ayyyyy inşallahhhhHoş buldumbol boll altınlarimiz olsun inş.
Insallah canimKolay gelsin Zeynom afiyet olsun kızzzzzz dikkat et bak sakın kilo alıp gelme
Tamam canım ihmal etmeInsallah canim
Yuruyecegim bugun yarin temizlik yapacagim pazartesi yuruyuse baslarïm
Bende bankadan almaya başladım.Bilezik özel günlerde alıyorum doğum günümde evlilik yıl dönümünde falan alıyorum kendimeAyyy evet altın sevilmez mibilezik yapmıştım hem takarım hem yatırım olur diye ama takılmıo her zaman korkuyo insan. Her kıyafete uymuyor zaten. Ben de bankadan alıyorum artık. Daha güvenli
Çalışan, bekar, ailesiyle yaşayan bı hatunum. Pandemi sürecinde gezme tozma alışveriş sinema vs aktivitelerim son bulduğu için Birikim yapmaya başladım. 40 gram bilezik + bankadan 17 gram altın birikimiyle topiginizdeyimAyyyyy inşallahhhh
Kendinden bahseder misiniz biraz
Maşallah bereketli olsun birikiminÇalışan, bekar, ailesiyle yaşayan bı hatunum. Pandemi sürecinde gezme tozma alışveriş sinema vs aktivitelerim son bulduğu için Birikim yapmaya başladım. 40 gram bilezik + bankadan 17 gram altın birikimiyle topiginizdeyim
Allah şifa versin canım dualarım sizinleMerhaba kızlar
Eşimin safra kesesinde taş vardı yıllardır biliyoruz, erteliyordu devamlı gitmeye korkuyordu
Malesef önceki gece ağrısı tutmuş sabaha kadar uyumamış
Sabah aradı hastaneye gidiyorum dayanamıyorum diye
Gitmiş röntgen çekmişler taşların biri safra kanalına düşmüş malesef
Safra ameliyatından önce kanala düşen taşın çıkarılması gerekiyormuş. Heryerde de yapılmıyormuş bu işlemi
Hemen eşimin ablasını aradım gitti hastaneden aldı annemlerin eve yakın özel bir hastane var doktorlar tanıdık oraya getirdi taksiyle
Dünden beri hastanede yatış halindeyiz safra kanalındaki taş çıkarıldı ama biraz sarılığı var safradan kaynaklı
Şuan sarılığın düşmesini bekliyoruz serum antibiyotik tedavisi görüyor
Sarılık düşünce de safra kesesi ameliyatı olacak
Oğlana annemler bakıyor ben de eşimin yanındayım hastane ve ev çok yakın zaten git gel yapıyorum çocuğu görüyorum geri geliyorum
Sizlere yazmaya ancak fırsat buldum
Dün 7.500 tl harcadım kanala düşen taşın temizlenmesi işlemi için
Hastanede yatış ve ameliyat ücretini taburcu olurken ödeyeceğim daha belli değil
Ortalama 15 bin tl kadar da onlar tutar sanıyorum
( biraz pahalı bir hastane ama sağlık söz konusu olunca hemen buraya getirttik eşimi )
Ablam doktoru tanıyor biraz indirim talep ettik elimden geleni yapıcam dedi ama bakalım belli değil daha
Bizde durum bu :)
Herkes iyidir umarım, hepinize sevgiler
Gecmis olsun canim insallah sorunsuz olur ameliyatiniMerhaba kızlar
Eşimin safra kesesinde taş vardı yıllardır biliyoruz, erteliyordu devamlı gitmeye korkuyordu
Malesef önceki gece ağrısı tutmuş sabaha kadar uyumamış
Sabah aradı hastaneye gidiyorum dayanamıyorum diye
Gitmiş röntgen çekmişler taşların biri safra kanalına düşmüş malesef
Safra ameliyatından önce kanala düşen taşın çıkarılması gerekiyormuş. Heryerde de yapılmıyormuş bu işlemi
Hemen eşimin ablasını aradım gitti hastaneden aldı annemlerin eve yakın özel bir hastane var doktorlar tanıdık oraya getirdi taksiyle
Dünden beri hastanede yatış halindeyiz safra kanalındaki taş çıkarıldı ama biraz sarılığı var safradan kaynaklı
Şuan sarılığın düşmesini bekliyoruz serum antibiyotik tedavisi görüyor
Sarılık düşünce de safra kesesi ameliyatı olacak
Oğlana annemler bakıyor ben de eşimin yanındayım hastane ve ev çok yakın zaten git gel yapıyorum çocuğu görüyorum geri geliyorum
Sizlere yazmaya ancak fırsat buldum
Dün 7.500 tl harcadım kanala düşen taşın temizlenmesi işlemi için
Hastanede yatış ve ameliyat ücretini taburcu olurken ödeyeceğim daha belli değil
Ortalama 15 bin tl kadar da onlar tutar sanıyorum
( biraz pahalı bir hastane ama sağlık söz konusu olunca hemen buraya getirttik eşimi )
Ablam doktoru tanıyor biraz indirim talep ettik elimden geleni yapıcam dedi ama bakalım belli değil daha
Bizde durum bu :)
Herkes iyidir umarım, hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?