- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Tabiki de bence de imkanın neyi elveriyorsa o olmalı zaten
Aynen valla hayatta kalma ve idare etme çabasındayız canm.Corona öncesi hiç bakmıyordum fiyatına ve abur cubur baya alıyorduk şimdi fiyatına bakıyorum, iyisini bulmaya çalış, abur cubur yok ama ancak yetiyor diyorum ya survivor gibi hayatta kalma mücadelesi yine iyi birikim yapıyoruz
Cok coook gecmis olsun canim Allah sifalar versnMerhaba kızlar
Eşimin safra kesesinde taş vardı yıllardır biliyoruz, erteliyordu devamlı gitmeye korkuyordu
Malesef önceki gece ağrısı tutmuş sabaha kadar uyumamış
Sabah aradı hastaneye gidiyorum dayanamıyorum diye
Gitmiş röntgen çekmişler taşların biri safra kanalına düşmüş malesef
Safra ameliyatından önce kanala düşen taşın çıkarılması gerekiyormuş. Heryerde de yapılmıyormuş bu işlemi
Hemen eşimin ablasını aradım gitti hastaneden aldı annemlerin eve yakın özel bir hastane var doktorlar tanıdık oraya getirdi taksiyle
Dünden beri hastanede yatış halindeyiz safra kanalındaki taş çıkarıldı ama biraz sarılığı var safradan kaynaklı
Şuan sarılığın düşmesini bekliyoruz serum antibiyotik tedavisi görüyor
Sarılık düşünce de safra kesesi ameliyatı olacak
Oğlana annemler bakıyor ben de eşimin yanındayım hastane ve ev çok yakın zaten git gel yapıyorum çocuğu görüyorum geri geliyorum
Sizlere yazmaya ancak fırsat buldum
Dün 7.500 tl harcadım kanala düşen taşın temizlenmesi işlemi için
Hastanede yatış ve ameliyat ücretini taburcu olurken ödeyeceğim daha belli değil
Ortalama 15 bin tl kadar da onlar tutar sanıyorum
( biraz pahalı bir hastane ama sağlık söz konusu olunca hemen buraya getirttik eşimi )
Ablam doktoru tanıyor biraz indirim talep ettik elimden geleni yapıcam dedi ama bakalım belli değil daha
Bizde durum bu :)
Herkes iyidir umarım, hepinize sevgiler
Merhaba kızlar
Eşimin safra kesesinde taş vardı yıllardır biliyoruz, erteliyordu devamlı gitmeye korkuyordu
Safra ameliyatından önce kanala düşen taşın çıkarılması gerekiyormuş. Heryerde de yapılmıyormuş bu işlemi
Hemen eşimin ablasını aradım gitti hastaneden aldı annemlerin eve yakın özel bir hastane var doktorlar tanıdık oraya getirdi taksiyle
Dünden beri hastanede yatış halindeyiz safra kanalındaki taş çıkarıldı ama biraz sarılığı var safradan kaynaklı
Oğlana annemler bakıyor ben de eşimin yanındayım hastane ve ev çok yakın zaten git gel yapıyorum çocuğu görüyorum geri geliyorum
Hastanede yatış ve ameliyat ücretini taburcu olurken ödeyeceğim daha belli değil
( biraz pahalı bir hastane ama sağlık söz konusu olunca hemen buraya getirttik eşimi )
Ablam doktoru tanıyor biraz indirim talep ettik elimden geleni yapıcam dedi ama bakalım belli değil daha
Aynen valla hayatta kalma ve idare etme çabasındayız canm.
Dimi amazerya271210 canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Kmsl Hnd ohh afiyet olsun anne evi muhteşem bisey
@Zeynolin44 kokya gelsin cnm yorma kendini yavaş yavaş yap iyi tatiller
okyonus benimde güzel bileklik alasim var
D dolunay10 hosgeldiniz
Ohhhh afiyet olsun canımBugün tereyağımı yaptım :) köyde yaşasam neler yaparımimkansızlıklardan denedim oldu güzel de oldu. Kendin yapmak çok keyifli. Yayık ayranını da eşim istiyordu o da onun oldu baya da ekşi istediği gibi
Bugün 51 tl pizza siparişi verdim oğlumla başbaşayız eşim işe gitti biz de pizza gecesi yapalım dedik :)
Hafta başı markete gidip biraz sebze alacağım burada olduğumdan beri gün gün planlıyorum yemeklerimizi böylece gereksiz harcamalar olmuyor.
Hamburgerimizi yaptık yedik
Ohhhh afiyet olsun canım
Hoşgeldiniz bol birikimlerimiz olsun inşallahBirikim yatırım işlerin de ben de varım hanimlar. Şimdilik sadece altına cesaret edebiliyorum. Herkese boll birikimli günler
Cook geçmiş olsun canm sağlık çok onemli inşallah çabucak atlatır eşin.Sende dikkat et kendine üzme kendiniMerhaba kızlar
Al al güzel olurBen de saatlerimle birlikte kullanacağım altın künye, bileklik düşünüodum ama parama kıyamayip erteliodum. yara mı deştiniz aklıma düşürdünüzfarz oldu artık alınacak
Ben de saatlerimle birlikte kullanacağım altın künye, bileklik düşünüodum ama parama kıyamayip erteliodum. yara mı deştiniz aklıma düşürdünüzfarz oldu artık alınacak
Al al güzel olur
Bende şık bir saat ve güneş gözlüğü istiyorum bakalım daha karar vermedim
Al al güzel olur
Bende şık bir saat ve güneş gözlüğü istiyorum bakalım daha karar vermedim
Ayyy bende öyle gerçi eşim herşeyi kaliteli al der ben bazen kıyamam paraya ama sonra pişman olurımBende garmin saat aldım paraya kıyıpnormalde kendime alırken çok düşünürüm gözlükte kendime bilindik marka almadım eşime marka aldım :) eşime çocuğuma alırken en iyisini, marka alıyorum kendime gelince kıyamıyorum paraya
Swacth bakıyorum genelde gucci istiyorum ama çok pahalıVar mı aklında marka. Ben de araştırıyorum. Benim çok saatim var beğenerek kullanıyorum ama bı tane de pahalı, marka bişey olsun istiyorum açıkçası. Karar vermedim ben de.
Ayyy bende öyle gerçi eşim herşeyi kaliteli al der ben bazen kıyamam paraya ama sonra pişman olurım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?