🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Tabiki de bence de imkanın neyi elveriyorsa o olmalı zaten
Aynen valla hayatta kalma ve idare etme çabasındayız canm.

Cok coook gecmis olsun canim Allah sifalar versn

Geçmiş olsun aslında bakınca kolay bi operasyon gibi ama o bile dünya pahası. Sağlık olunca herşey detay işte. Bir an önce iyileşir inşallah ağrıları geçecek iyi olur eşin içinde.

Aynen valla hayatta kalma ve idare etme çabasındayız canm.

Öyle canım bize ödül vermeleri lazım üstüne para biriktiriyoruz

Bugün tereyağımı yaptım :) köyde yaşasam neler yaparım imkansızlıklardan denedim oldu güzel de oldu. Kendin yapmak çok keyifli. Yayık ayranını da eşim istiyordu o da onun oldu baya da ekşi istediği gibi

Bugün 51 tl pizza siparişi verdim oğlumla başbaşayız eşim işe gitti biz de pizza gecesi yapalım dedik :)

Hafta başı markete gidip biraz sebze alacağım burada olduğumdan beri gün gün planlıyorum yemeklerimizi böylece gereksiz harcamalar olmuyor.

Ohhhh afiyet olsun canım

Cook geçmiş olsun canm sağlık çok onemli inşallah çabucak atlatır eşin.Sende dikkat et kendine üzme kendini
Birikim bu günler için gerkli işte hep bu amaçla kenarda param olsun isterim.

Ben de saatlerimle birlikte kullanacağım altın künye, bileklik düşünüodum ama parama kıyamayip erteliodum. yara mı deştiniz aklıma düşürdünüz farz oldu artık alınacak
Al al güzel olur

Bende şık bir saat ve güneş gözlüğü istiyorum bakalım daha karar vermedim

Ben de saatlerimle birlikte kullanacağım altın künye, bileklik düşünüodum ama parama kıyamayip erteliodum. yara mı deştiniz aklıma düşürdünüz farz oldu artık alınacak

Bunu tavsiye ederim hem spor şık hem de işçiliksiz yatırımlık

Eklentiler

• F518C398-E950-434D-BE50-576D5CFEDE5D.png
    110,1 KB · Görüntüleme: 39
Al al güzel olur

Bende şık bir saat ve güneş gözlüğü istiyorum bakalım daha karar vermedim

Bende garmin saat aldım paraya kıyıp normalde kendime alırken çok düşünürüm gözlükte kendime bilindik marka almadım eşime marka aldım :) eşime çocuğuma alırken en iyisini, marka alıyorum kendime gelince kıyamıyorum paraya

Ayyy bende öyle gerçi eşim herşeyi kaliteli al der ben bazen kıyamam paraya ama sonra pişman olurım

Ayyy bende öyle gerçi eşim herşeyi kaliteli al der ben bazen kıyamam paraya ama sonra pişman olurım

Benim eşim hiç karışmaz evlenirken iki raf kıyafeti vardı geçen dolapları ayırdım, eskileri falan anam bi baktım neler almışım adama sığmıyor dolaba herşeyi de marka :) ben de öyle yapıyorum diye eşimde kendisine aldığım markalardan aldırmaya çalışıyor ama almıyorum kandırıyorum hep ama üzülmüyorum hiç. Yatırım yapmaya başlayınca değiştim buna verene kadar hisse alırım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…