🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Tabiki de bence de imkanın neyi elveriyorsa o olmalı zaten

Aynen öyle biz bir de sürekli ya rest dışarıdaydık her gün bi mekanda ama böyle değildik. Eve de gelen giden; kurulan sofralar masraf çoktu ama yetiyordu anormal yükseldi fiyatlar ondan böyle.
Aynen öyle oldu herşey ateş pahası hiç birşey almadan dünya para ödüyoruz.birde dikkatli ve indirimli alışveriş yapmaya çalıştığımız halde böyle elimize geçeni fiyatına bakmadan alsak demekki 1 aylık mutfak bütçesini bir haftada yiyeceğiz gibi sanki

Corona öncesi hiç bakmıyordum fiyatına ve abur cubur baya alıyorduk şimdi fiyatına bakıyorum, iyisini bulmaya çalış, abur cubur yok ama ancak yetiyor diyorum ya survivor gibi hayatta kalma mücadelesi yine iyi birikim yapıyoruz

Kızz çok güzel ama pidesi bide tahinliden yedim ben oda enfesss ah olsada yesek

Teşekkür ederim canım nasılsın kızlar nasıl

Cedric1003 nerdesin nasıl geçiyor tatil?
Zeynolin44 varınca haber et hayırlı yolluklar.
Hadi bea nerelerdesin bakayımmmm
Selam canım , bugün evdeyim ama çok yorgunum . Nöbetten sonra sadece iki saat uyudum . Hava çok kötü , sanırım fırtına var , aksam sakin okur diye market alışverişi yaptım şimdide yemek yapıyorum .
Sen nasılsın ?

Günün anlam ve önemine uygun bir fotoğraf benden size sevgili dostlarım
Katiliyorum aynisini yasadim esimin 2 sene onceki dogmgnunde hazir almak her yonden en mantklisi

Kizlar ben aksam firin sutlac yapacakken yumurta sarisini ayirayim derken kacirdim gitti yeni yumurta da kirmayacagm 1 yumurta kac tl bosver dedim yumurtasiz yaptim sonuc yine efso hicbirsey farketmedi kizardi ustu

Ben hep yumurtasız yapıyorum 15dk da kızarıyor üstü çokta lezzetli oluyor.

Selam kızlar.Kahvaltı ettik nevresimleri değiştirdim 2 makina yıkayıp kurutmaya atacağım sonra kaldırım.Hamburger ekmeğimi yoğurdun mayalanıyor bakalım plasticwoman senin tarife göre yoğurdum köfteyide senin tarife göre yapacağımHamur yumuşacık oldu yoğurunca.Tepsiye serince nekadar bekletiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…