Tabiki de bence de imkanın neyi elveriyorsa o olmalı zatenHa hayir simdi biri evlense bana ceyrek takti diye ceyrek asla takamam yani . Sonrada surat edip arkadan konusulur.
Bizzat yasadim 150 170 tl mi ne idi ceyrek belki dha fazla hatirlamiyorum biri evlenecekti bize ceyrek takmisti biz takamadik 2 hafta ust uste dugun vardi birde ev kredisi pduyoruz yeni cocgmz olmus ben isten cikmisim 100 tl taktik para . 100 u veren 100 daha verirdi demeyin verilemiyor bazen iste . Arkamzdan laf edilms duydum cok uzuldum mesela yoksa durumumuz ne yapabilirdikkj
Aynen öyle oldu herşey ateş pahası hiç birşey almadan dünya para ödüyoruz.birde dikkatli ve indirimli alışveriş yapmaya çalıştığımız halde böyle elimize geçeni fiyatına bakmadan alsak demekki 1 aylık mutfak bütçesini bir haftada yiyeceğiz gibi sankiAynen öyle biz bir de sürekli ya rest dışarıdaydık her gün bi mekanda ama böyle değildik. Eve de gelen giden; kurulan sofralar masraf çoktu ama yetiyordu anormal yükseldi fiyatlar ondan böyle.
Aynen öyle oldu herşey ateş pahası hiç birşey almadan dünya para ödüyoruz.birde dikkatli ve indirimli alışveriş yapmaya çalıştığımız halde böyle elimize geçeni fiyatına bakmadan alsak demekki 1 aylık mutfak bütçesini bir haftada yiyeceğiz gibi sanki
Okdr uzuldumki durumunu bile bile laf olmasina . Bizde 9 sene olacak evleneli yanj 50 tl filanmstir ceyrek degjl gram takmisti yalan olmasin .Tabiki de bence de imkanın neyi elveriyorsa o olmalı zaten
Kızz çok güzel ama pidesi bide tahinliden yedim ben oda enfesss ah olsada yesekKmsl Hnd iyi günlerde kullan canım cicilerini
okyonus pide yedim nazilliden akrabalar getirdi patlamak üzereyim yerimden kalkamıyorum
Zeynolin44 canjm yolculuk nasıl geçti
Kızlar deli gibi alışveriş yapasım var . Haftaici çocukları bırakıp alacağım
Teşekkür ederim canım nasılsın kızlar nasılKmsl Hnd iyi günlerde kullan canım cicilerini
okyonus pide yedim nazilliden akrabalar getirdi patlamak üzereyim yerimden kalkamıyorum
Zeynolin44 canjm yolculuk nasıl geçti
Kızlar deli gibi alışveriş yapasım var . Haftaici çocukları bırakıp alacağım
Allah afetsin çok yedim yerimden kalkacak halim yokKızz çok güzel ama pidesi bide tahinliden yedim ben oda enfesss ah olsada yesek
Hepimiz çok iyiyiz cnm sen napıyorsun kızlar nasılTeşekkür ederim canım nasılsın kızlar nasıl
İyiyiz canım annemdeyim bizdeHepimiz çok iyiyiz cnm sen napıyorsun kızlar nasılbüyük de tatile girdi dinlensin bol bol
Selam canım , bugün evdeyim ama çok yorgunum . Nöbetten sonra sadece iki saat uyudum . Hava çok kötü , sanırım fırtına var , aksam sakin okur diye market alışverişi yaptım şimdide yemek yapıyorum .Cedric1003 nerdesin nasıl geçiyor tatil?
Zeynolin44 varınca haber et hayırlı yolluklar.
Hadi bea nerelerdesin bakayımmmm
Katiliyorum aynisini yasadim esimin 2 sene onceki dogmgnundeGünün anlam ve önemine uygun bir fotoğraf benden size sevgili dostlarım
İyi eğlenceler canımSelam kïzlar
14.30 da kv vardık
Kõfte yuvarlamiştï kv sulu kõfte salata ayran yedik
Çocuklar evi keşfettiler gūn boyu
Iyi geldi iyi ki geldik
Ben hep yumurtasız yapıyorum 15dk da kızarıyor üstü çokta lezzetli oluyor.Katiliyorum aynisini yasadim esimin 2 sene onceki dogmgnundehazir almak her yonden en mantklisi
Kizlar ben aksam firin sutlac yapacakken yumurta sarisini ayirayim derken kacirdim gitti yeni yumurta da kirmayacagm 1 yumurta kac tl bosver dedim yumurtasiz yaptim sonuc yine efso hicbirsey farketmedi kizardi ustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?