- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
sağol canım seneye kadar dokunmayı düşünmüyorum aldıklarıma sonra değerlendirme fırsatı olursa öyle satarımBereketli olsun canm.
iyi yolculuklar bol bol eğlensin kuzucuklarınGünaydın kızlar kahvaltı yaptık ortalığı toparlayıp süpürecegim gelince temiz olsun hava guzel 1 gibi çıkarız
Bizim kısır kek ve kurabiyegünaydın kızlar hayırlı cumalar akşam menüsü lahmacun ya da kısır kek olacak bakalım kızlar ne isteyecek.
Hayırlı yolculuklar Zeyno güzel haberler alın güzel bir tatil olsun inşokyonus bisey olacagını sanmıyorum afiyetle yiyin
zerya271210 güle güle otursun ablacığın yakın olmak ne güzeldir
Cedric1003 öpüldün şekerim son canlı dersler iyi tatiller
Kmsl Hnd seni de
Misafir olayım sanaBizim kısır kek ve kurabiyeYarında hamburger
Gel kız ama 1 şartla kolye ve bilekliğini takıp geleceksinMisafir olayım sana
Hahahahahhh güldürdün kız beni hem ben ilk defa misafirliğe gittiğim eve 1 çeyrek götürüyorum tabi senin bundan haberin yokGel kız ama 1 şartla kolye ve bilekliğini takıp geleceksin
Aaa yedikten sonra kısır kasesine atarsın ozaman çeyreğimiHahahahahhh güldürdün kız beni hem ben ilk defa misafirliğe gittiğim eve 1 çeyrek götürüyorum tabi senin bundan haberin yok
Tamam anlaştık o zaman aç kapıyıAaa yedikten sonra kısır kasesine atarsın ozaman çeyreğimi
Ayyy benimde öyle ya hiç takmak istemezdim olanı da bozdurup tatile ya da alışverişe çıkardık ama artık akıllandım kıyamıyorum bozmaya
Canım doktora sor istersen ilaç almak seni rahatlatacaktır
Uyu yolculuklar iyi tatiller canımokyonus bisey olacagını sanmıyorum afiyetle yiyin
zerya271210 güle güle otursun ablacığın yakın olmak ne güzeldir
Cedric1003 öpüldün şekerim son canlı dersler iyi tatiller
Kmsl Hnd seni de
Benimde içecek ve patates almam lazım harcama yapmayacaktım sözdeEşim yarın gece gideceği için bugün hamburger, patates, kadayıf tatlısı yapacağım. Biraz harcamam olacak yeşillik, içecek, patates alacağım.
Benimde içecek ve patates almam lazım harcama yapmayacaktım sözdeYarın yapacagım bende hamburger Bugün kısır kek yapacagım.Kurabiyem var bide Dünden fırın sütlaç var
Selam kızlar kızımla beraber yürüyüşe gittik
Kendime mont ,,,2 kazak
Anneme de 1 gömlek aldım gitti 460 tl
gelirken de dışardan döner yaptırdım 40 tl o tuttu
Oyle bi dunya yok sknti oldktan sonra gelmis mesaj zaten bi msjla da sormlulyktan kurtulunmamaliÇok teşekkür ederim.evet canm evimizde konut sigortasi var evi görmeden daha ne var ne yok zarar ziyan hesabı yapadik.Ama elektirik ve doğalgaz firması şartellerinizi indirin diye mesaj atarak kendini garantilemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?