🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Eşim yarın gece gideceği için bugün hamburger, patates, kadayıf tatlısı yapacağım. Biraz harcamam olacak yeşillik, içecek, patates alacağım.
Benimde içecek ve patates almam lazım harcama yapmayacaktım sözdeYarın yapacagım bende hamburgerBugün kısır kek yapacagım.Kurabiyem var bide Dünden fırın sütlaç var

Benimde içecek ve patates almam lazım harcama yapmayacaktım sözdeYarın yapacagım bende hamburgerBugün kısır kek yapacagım.Kurabiyem var bide Dünden fırın sütlaç var

Ya hamburger olunca alınıyor işte :) bende hafta sonu düşünüyordum da mecburen bugün olacak :)
Oo süper menü afiyet olsun

Çok teşekkür ederim.evet canm evimizde konut sigortasi var evi görmeden daha ne var ne yok zarar ziyan hesabı yapadik.Ama elektirik ve doğalgaz firması şartellerinizi indirin diye mesaj atarak kendini garantilemiş.
Oyle bi dunya yok sknti oldktan sonra gelmis mesaj zaten bi msjla da sormlulyktan kurtulunmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…