🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Oyle bi dunya yok sknti oldktan sonra gelmis mesaj zaten bi msjla da sormlulyktan kurtulunmamali

Olmalı da işte adamlar kılıfına uyduruyor hatta şimdi planlı kesinti yayınlıyorlar haberlere çıkıyor belki de amacı odur. Biz Bilgi verdik önlem alın diye. Haberlerde çıkıp diyorlar ya “dolu geliyor önlem alın” nasıl önlem alacaksam kanal açacağım sanki o hesap...

Selam kızlar kızımla beraber yürüyüşe gittik
Kendime mont ,,,2 kazak
Anneme de 1 gömlek aldım gitti 460 tl
gelirken de dışardan döner yaptırdım 40 tl o tuttu
Kiz sen yuruyuse cikma bacimm
Bizde ciktik baya dolastik patiklik ip aldim kiyma aldim kizimla kir pidesi aldik kendmze eve gelip cay koydum o olana kadarda kiymali kapuska yemegi yaptim smdi oturdum cayimi iciyorum cok sukur . Sut aldim 18 tl su aldim 10 tl . Sutten sutlac yapip kalani yogurt yapacagim biraz dinleneyimde .

Ama doludan araba hasar gorse kaskodan yararlaniyorsun mesela bilemedim zaten hak diye biseye diretemiyorsunki 2 3 gun evveli operatorum ariyor actm paketiniz degismek zornda bu fiyattan devam edemeyeceksnz dedi neyse mecburum zaten he demeye tamam dedim bide acele bi vakitti konusmayi kapatinca 10 dk sonra operatorun uygylamasina baktim 6 gun sonra faturam kesilecekti hemen yeni tarifeye gecirmisler beni oysa mantkli olani ft kesimden sonra olmaliydi bilseydim 6 7 gun sonra arar anlasmayi saglardim.
Aradim 10 dk konustum ama hak kaybniz yok diyo evet yok ama gecmis 25 gun yeni taRifeye gecms olmus oldum 11 ay yeni tarifeden bilincli seklde yararlanacagim oysaki yeni gectim ben o tarifye 12 ay ft donemi onumuzdeki 12 ay yani yararlanmaliydim. Ama ya cikip baska operatore gececegm ya ses edip hakli cikamiyorsun yani.

Öyle karşılıyor ama ek ücret ödeyerek dahil ediyorsunuz :) sel olacak diyorlar önlem alın ona ne yapalım alt yapı çalışması mı yapalım mesela toplanıp :)

Aynen öyle herkes kendi çıkarlarında şimdi iki fatura birleşecek normalden biraz fazla ödenecek biliyorlar ama söylemiyorlar.

Bu hafta hamburger yapmayan kalmayacak burda anlasilan

Hangi faturalar cnm onu duymadim

Benimde içecek ve patates almam lazım harcama yapmayacaktım sözdeYarın yapacagım bende hamburgerBugün kısır kek yapacagım.Kurabiyem var bide Dünden fırın sütlaç var
Yaa bende bugun sutlac yapacagim . Kek ve kisiri hafta ici yaptim, hamburger patates icecegi de 2 gun once yaptim . Baya pistilenmisiz

Tarife değişikliğin için yeni tarifenin bi kısmı da eklenecek onu demek istedim
Tabi canim ekledi bile bilseydim 1 hafta sonra arar gecerdm haksizlik ettiniz diyorum haksizlik yok diyor kullanimlariniz yeni tarifeden dusuruldu gecen ay icindeki diyor . Yahu ben yeni gecmisim tarifeye gecmise donuk islem niye yapiyorsunki hep kendilerine gore seni beni kim dusunur

Lahmacunu hic evde yapamam sagolsun esim soyler cok sevdgm bir yer var ordan baska yerde bile pek severek yiyemiyorum lahmacunu . Belki pazar gun soyleriz biz de blmiyorum bu 2 gun Allah affetsn artk esime uyar yerm onla hafta ici de kacti bu hafta ipin ucu bakalm
Can sagligi olsn

Aynen öyle diyorum ki iki kuruş para kazanıyoruz herkesin gözü var, kim nasıl alsam peşinde.

Bende dışarıdan söylüyorum güvendiğim bi yer var ama evde yapılan ayrı güzel :) tabi odun ateşimiz olsa daha efsane olurdu ben hamileliğe güvenerek yiyorum da yiyorum

Başıma iş aldım ya hamburger ekmeklerini hazırladım mayalanıyor, kadayıf şerbeti de hazır, zincir hamburger patatesi yapayım dedim ama o kadar çok işlemden geçireceğim ki yine başıma iş aldım yani

Ayyy benimde öyle ya hiç takmak istemezdim olanı da bozdurup tatile ya da alışverişe çıkardık ama artık akıllandım kıyamıyorum bozmaya

Canım doktora sor istersen ilaç almak seni rahatlatacaktır
Bizde ya ilk evlendigimde ben calismiyordum firinimiz yoktu bir çeyrek bozdurup mini fırın almıştık delilik paraylami işte

Ay çok yedim şiştim evi toparladım bir sürü Lego tren topladım ortalıktan biraz erittim yediklerimi Ev savaş alanı yahu heryeri dağıtıyor.Birazdan kahve soda yapacagım bacaklarımı uzatmak istiyorum inş.

Oyuncak toplama ve ayrıştırma işi günlük ayrı bir mesai ya birde bizde ×2 oldu durum bebiş bile dağıtıyor artık oyuncaklarıni gördüğü herşeyi aşağıya çekiyor elinin yettiği yerleri dağıtıyor bit kadar boyuyla

Yok cok ugrastiriyor zor degil ama asama isi cok parca parca is guc ben disardan soyleynce yuh diyorum yazik bu para eder mi buncagz ekmek diyorum kendim yapnca da haklilar ya eder zirti pirti bisuru zimbirtisi var motoru var yakiti var kizartma yagi ketcap mayozeni vs eder haklilar diyorum cnku nerdeyse aldgm paraya yakin harcaniyor evdede yapsak tek artisi tam anlamiyla doyuyorsun bide icine siniyor iste

Aynen öyle biz uyardık deyip sıyrıldilar işte işin içinden.Bizim kombimize çok şükür bişey olmadı daha onlar mesaj atmadan şarteli kapatmıştık zaten ama komşularımızda özellikle kombisi bozulan çok var

Afiyet olsun yapınca da hemen bitiyor dimi
Bizde ya ilk evlendigimde ben calismiyordum firinimiz yoktu bir çeyrek bozdurup mini fırın almıştık delilik paraylami işte
Ayyy çok iyi yine kalıcı birşey biz yemeğe gidiyorduk bozdurupp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…