- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Bende artık öyle diyorum.Evlendigimde 21 tane bilezigim 100 e yakın altinimiz vardı bileziklerin yarısını daha düğün bitmeden gelin odasında çıkarmıştım bunlar ne böyle ya diye diyeNormalde hiç altın takı sevmezdim ama artık diyorum tek favorim altın takı
Bereketli olsun canm.Ana evi güzel olmazmiDönüş 8 Şubat kızlar
Memlekette olmak güzel şeymiş
Bugün maaş farkı yattı 146
Bu aylardan sonra mide yanmaları daha çok oluyor biraz soğuk sütle sakinliyor gibi oluyor bir sureligine dene istersen.Afiyet olsun iyi oluyor bazen ben geçen gün büyük hevesle yaptım güzelde oldu ama yiyemedim1 kaşık aldım midem kaynamaya başladı artık Doğumdan sonra. Bende yanar demiştim ama dedim yerim hemen mide ilacı ve soda idare ederim ama olmadı.
Bende hamburger yapacağım :) ama yarın mı yapsam diyorum Cumartesi gece çalışacak eşim Cuma akşamı yapma planım var bakalım. Bu hafta güzel menüler ama uğraştıcı olacak
Bereketli olsun canm.bende 15 gram gümüş aldım :)
Şimdiden iyi yolcuklar canm.İnsallah çok güzel geçer tatilinizSelam kızlar
Borsacı kızlar
okyonus maşallah kız güzel vermişsin ben 3 hafta korumaya geçtim vermem zor kv evinde
Ortalığı toparladım çamaşır işi bitti akşama bir büyük valiz hazırlarım
Akşama mercimekli köfte salata ayran var en sevdiğim
Dün 0 harcama
Bugün eşim ekmek,traş köpüğü ve bıçağı aldı ne ödedi bilmiyorum
Yoğurtları mayaladım ama sıcakmış ya inş tutarlar ekşimi olurlar acaba
Banada yattı bugün grama ekledim
İyi geceler hanımlar hepinize tekrar tek tek teşekkür ederim
Bugün öğlen taksi ile evimize geldik apar topar gittiğimiz için oğlumun bilg.ve kitapları almamistik zaten ana yola kadar yürüdük karanlıkta fazla eşya da toparlayamadik tasiyamazdikta tipi gibi yağıyordu biz çıkarken.Bugun hava güneşli neyseki en kısa sürede erir inşallah karlar.
Sağolsun kv hiç birşey yaptırmadı yedik içtik dinlendik bolca çocuklarlada ilgilendiler biraz rahatlayalim diye.Ama insanın evi gibisi yok.Esimle geldik cantalari boslatip dip köşe evi supurup sildik mutfağı falan toparladık makinada bulaşıklar duruyordu onları yıkadık.3 makina çamaşır yıkadım kuruttum 3 makina daha var.1 haftadır birikmisti üzerimizden çıkanlar falan da eklendi baya çamaşır var.Gidecegimiz gün fasulye bulgur pilavı ve tarhana çorbası yapmıştım o gün yemistik biraz ani bir kararla gidince yemekleri tencereleriyle balkona koyup gittik hiç bişey olmamislar onları ısıtıp yedik akşam yemeginde.yaninada yoğurtlu semiz salatası yaptim.balkon şuan bile -2 dereceOgluslari uyuttuk eşimle çay içip Atiye izliyoruz.
İnşallah bir daha böyle birşeyle karsilasmayiz.Doguda insanlar 6 ay böyle yaşıyor gerçekten bir kez daha nekadar zor oldugunu anladık.Ev buz tutmuş kbi son ayar açık ve UFO ile takviye yapıyoruz eşim 3 günde ancak ısınır duvarlar falan diyor.faturalar ferman gibi gelir kesin
Bizden haberler böyle daha oluyadim umarim herkes iyidir
Bende artık öyle diyorum.Evlendigimde 21 tane bilezigim 100 e yakın altinimiz vardı bileziklerin yarısını daha düğün bitmeden gelin odasında çıkarmıştım bunlar ne böyle ya diye diyenekadar cahilmisim hiç kıymet bilmedim.simdide kırıntısı olsa gözlerim açılıyor
Bu aylardan sonra mide yanmaları daha çok oluyor biraz soğuk sütle sakinliyor gibi oluyor bir sureligine dene istersen.
Faturalar öyle tabi ama elektirik ve suyun nekadar kıymetli bir nimet olduğunu bir kez daha yaşayarak öğrendik.cocuktan önce bizim de öyleydi gençtik kanımız kaynıyordu 4 yıl tek odada yaktık biz doğalgazı desem yeri var gündüz çalışıyorduk akşamda oturma odamizda film izlerken uyuyakaliyorduk çoğu zaman boşuna yakmaya gerek yok diye kapatmistim her yeri orada kanepeye yatak aciyordum uyuyorduk.salona 15 gunde bir temizlemek için giriyordum.Tutar Canım bende yaptım dün yoğurt sıcaktı hafif ekşimsi oldu ama tam yoğurt tadında geçen tatlı olmuştu öyle yoğurt tadı olmuyor seninki de olmaz sanırım
Bizim yatmadı daha ama ben yatacak diye hesap edip gram almıştım bile
Kolay gelsin öyle tatil iyi oluyor ama insan evini özlüyor bende hiç sevmiyorum kışın bi yere gitmeyi gözüm korkuyor sanırım.
Faturalar olsakta olmasakta çok geliyor yazın 1 ay evde yoktuk aynı gelmişti hiç kullanmadığımız halde. Ben çocuk yokken buz gibi evde oturtuyordum eşimiyakalım diyordu gel battaniye altında oturalım film izleyelim romantik romantik diye kandırıyordum
Ben halen takmam sanırım ama alırımama şimdi bi bilezik aldım fotoğrafını atayım hem işçiliksiz hem de çok şık. Bende bozdurup araba almıştım iyi ki öyle yapmışız yoksa harcanırdı.
Doktorun şurup onermedimi mide yanmalari için.zor oluyor ben kullanmadım ilaç idare ettim bir sekilde ama hamileliğim biraz daha surseydi kesin başlardım son hafta artık dayanamaz hale gelmiştim.İlk oğlumda da böyleydi hayattan soğutuyor resmen bi yandan da yemek yiyemiyorum o da iyisoğuk süt çok rahatsız ediyor hatta direkt süt ama laktozsuz alıp bi deneyeyim, karnım patlayacak gibi şişiyor. İngiliz karbonatı içiyorum o rahatlatıyor biraz ama bazen hiç bi şey işe de yaramıyor
Faturalar öyle tabi ama elektirik ve suyun nekadar kıymetli bir nimet olduğunu bir kez daha yaşayarak öğrendik.cocuktan önce bizim de öyleydi gençtik kanımız kaynıyordu 4 yıl tek odada yaktık biz doğalgazı desem yeri var gündüz çalışıyorduk akşamda oturma odamizda film izlerken uyuyakaliyorduk çoğu zaman boşuna yakmaya gerek yok diye kapatmistim her yeri orada kanepeye yatak aciyordum uyuyorduk.salona 15 gunde bir temizlemek için giriyordum.4 yıl böyle gecti oglusum doğunca bizim ev hareketlendi her yer ışıl ışıl isiklar hiç kapanmadi yer yandi çok şükür iyikide doğdu da öyle oldu
Doktorun şurup onermedimi mide yanmalari için.zor oluyor ben kullanmadım ilaç idare ettim bir sekilde ama hamileliğim biraz daha surseydi kesin başlardım son hafta artık dayanamaz hale gelmiştim.
Tanisamadik ama ikinci bebişin mi ?şahsım adına biraz geç bir tanışma olucak hoşgeldin aramıza
Ayyy çok iyiDönüş 8 Şubat kızlar
Memlekette olmak güzel şeymiş
Bugün maaş farkı yattı 146
Teşekkür ederim canım evet şimdilik takıyorumÇok güzel canm güzel günlerde kullanbunu kullanirsin enazindan kışın kazaklarin içinde kimse görmez teklike oluşturmaz
Gelmiş geçmiş olsun canım tekrardan çok zor elektrik ve susuzlukİyi geceler hanımlar hepinize tekrar tek tek teşekkür ederim
Bugün öğlen taksi ile evimize geldik apar topar gittiğimiz için oğlumun bilg.ve kitapları almamistik zaten ana yola kadar yürüdük karanlıkta fazla eşya da toparlayamadik tasiyamazdikta tipi gibi yağıyordu biz çıkarken.Bugun hava güneşli neyseki en kısa sürede erir inşallah karlar.
Sağolsun kv hiç birşey yaptırmadı yedik içtik dinlendik bolca çocuklarlada ilgilendiler biraz rahatlayalim diye.Ama insanın evi gibisi yok.Esimle geldik cantalari boslatip dip köşe evi supurup sildik mutfağı falan toparladık makinada bulaşıklar duruyordu onları yıkadık.3 makina çamaşır yıkadım kuruttum 3 makina daha var.1 haftadır birikmisti üzerimizden çıkanlar falan da eklendi baya çamaşır var.Gidecegimiz gün fasulye bulgur pilavı ve tarhana çorbası yapmıştım o gün yemistik biraz ani bir kararla gidince yemekleri tencereleriyle balkona koyup gittik hiç bişey olmamislar onları ısıtıp yedik akşam yemeginde.yaninada yoğurtlu semiz salatası yaptim.balkon şuan bile -2 dereceOgluslari uyuttuk eşimle çay içip Atiye izliyoruz.
İnşallah bir daha böyle birşeyle karsilasmayiz.Doguda insanlar 6 ay böyle yaşıyor gerçekten bir kez daha nekadar zor oldugunu anladık.Ev buz tutmuş kbi son ayar açık ve UFO ile takviye yapıyoruz eşim 3 günde ancak ısınır duvarlar falan diyor.faturalar ferman gibi gelir kesin
Bizden haberler böyle daha oluyadim umarim herkes iyidir
Ayyy benimde öyle ya hiç takmak istemezdim olanı da bozdurup tatile ya da alışverişe çıkardık ama artık akıllandım kıyamıyorum bozmayaBende artık öyle diyorum.Evlendigimde 21 tane bilezigim 100 e yakın altinimiz vardı bileziklerin yarısını daha düğün bitmeden gelin odasında çıkarmıştım bunlar ne böyle ya diye diyenekadar cahilmisim hiç kıymet bilmedim.simdide kırıntısı olsa gözlerim açılıyor
Canım doktora sor istersen ilaç almak seni rahatlatacaktırİlk oğlumda da böyleydi hayattan soğutuyor resmen bi yandan da yemek yiyemiyorum o da iyisoğuk süt çok rahatsız ediyor hatta direkt süt ama laktozsuz alıp bi deneyeyim, karnım patlayacak gibi şişiyor. İngiliz karbonatı içiyorum o rahatlatıyor biraz ama bazen hiç bi şey işe de yaramıyor
Canım ablan a ve yiğenine yeni evlerinde musmutlu huzurlu sağlıklı yaşam diliyorum Rabbim gönlüne göre veri inşallahhhhhhGünaydın kızlar mutlu günler herkese :)
Dün ablamın evini taşıdık, yorulduk ama çok güzel oldu
Gece burda kaldık birazdan kahvaltı için anneme geçicez çünkü buzdolabı daha gelmedi evde yicek bişi yok
İki gündür harcama yapmadım
Bugün biraz harcamam olur ancak akşam eve geçeriz birkaç eksiğimi burdan marketten alayım haftasonu rahatlık olsun
Zeynommmm hayırlı yolculuklarrrrrrrGünaydın kızlar kahvaltı yaptık ortalığı toparlayıp süpürecegim gelince temiz olsun hava guzel 1 gibi çıkarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?