🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Normalde hiç altın takı sevmezdim ama artık diyorum tek favorim altın takı
Bende artık öyle diyorum.Evlendigimde 21 tane bilezigim 100 e yakın altinimiz vardı bileziklerin yarısını daha düğün bitmeden gelin odasında çıkarmıştım bunlar ne böyle ya diye diye nekadar cahilmisim hiç kıymet bilmedim.simdide kırıntısı olsa gözlerim açılıyor

Bu aylardan sonra mide yanmaları daha çok oluyor biraz soğuk sütle sakinliyor gibi oluyor bir sureligine dene istersen.

Şimdiden iyi yolcuklar canm.İnsallah çok güzel geçer tatiliniz

Yoğurtları mayaladım ama sıcakmış ya inş tutarlar ekşimi olurlar acaba

Tutar Canım bende yaptım dün yoğurt sıcaktı hafif ekşimsi oldu ama tam yoğurt tadında geçen tatlı olmuştu öyle yoğurt tadı olmuyor seninki de olmaz sanırım

Banada yattı bugün grama ekledim

Bizim yatmadı daha ama ben yatacak diye hesap edip gram almıştım bile

Kolay gelsin öyle tatil iyi oluyor ama insan evini özlüyor bende hiç sevmiyorum kışın bi yere gitmeyi gözüm korkuyor sanırım.

Faturalar olsakta olmasakta çok geliyor yazın 1 ay evde yoktuk aynı gelmişti hiç kullanmadığımız halde. Ben çocuk yokken buz gibi evde oturtuyordum eşimi yakalım diyordu gel battaniye altında oturalım film izleyelim romantik romantik diye kandırıyordum

Ben halen takmam sanırım ama alırım ama şimdi bi bilezik aldım fotoğrafını atayım hem işçiliksiz hem de çok şık. Bende bozdurup araba almıştım iyi ki öyle yapmışız yoksa harcanırdı.

Eklentiler

• 9DB20874-DD7A-4413-B86F-B093D953AAC2.png
    110,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu aylardan sonra mide yanmaları daha çok oluyor biraz soğuk sütle sakinliyor gibi oluyor bir sureligine dene istersen.

İlk oğlumda da böyleydi hayattan soğutuyor resmen bi yandan da yemek yiyemiyorum o da iyi soğuk süt çok rahatsız ediyor hatta direkt süt ama laktozsuz alıp bi deneyeyim, karnım patlayacak gibi şişiyor. İngiliz karbonatı içiyorum o rahatlatıyor biraz ama bazen hiç bi şey işe de yaramıyor

Faturalar öyle tabi ama elektirik ve suyun nekadar kıymetli bir nimet olduğunu bir kez daha yaşayarak öğrendik.cocuktan önce bizim de öyleydi gençtik kanımız kaynıyordu 4 yıl tek odada yaktık biz doğalgazı desem yeri var gündüz çalışıyorduk akşamda oturma odamizda film izlerken uyuyakaliyorduk çoğu zaman boşuna yakmaya gerek yok diye kapatmistim her yeri orada kanepeye yatak aciyordum uyuyorduk.salona 15 gunde bir temizlemek için giriyordum. 4 yıl böyle gecti oglusum doğunca bizim ev hareketlendi her yer ışıl ışıl isiklar hiç kapanmadi yer yandi çok şükür iyikide doğdu da öyle oldu

Doktorun şurup onermedimi mide yanmalari için.zor oluyor ben kullanmadım ilaç idare ettim bir sekilde ama hamileliğim biraz daha surseydi kesin başlardım son hafta artık dayanamaz hale gelmiştim.
Tanisamadik ama ikinci bebişin mi ?şahsım adına biraz geç bir tanışma olucak hoşgeldin aramıza

Sen yine insaflıymışsın ben hiç yakmıyordum onu çek, bunu kapat peşinde geziyordum eşimin :) ilk oğlum 6 yaşında oldu o da sıcağı hiç sevmiyor oh ne güzel soğuk diyor :) kesinlikle iyi ki varlar

Bi şişeyi iç zararı yok dedi ilkinde de kullandım
İkinci bebişim biri eşşek kadar oldu gerçi 2. Oğlum geliyor inşallah hoşbulduk Canım geç olsa da tanıştık

Gelmiş geçmiş olsun canım tekrardan çok zor elektrik ve susuzluk
Hele ki soğuk havada Allah tan kayınvaliden ler vardı da gittiniz canım biraz dinlenmek iyi gelmiştir

Günaydın kızlar mutlu günler herkese :)

Dün ablamın evini taşıdık, yorulduk ama çok güzel oldu

Gece burda kaldık birazdan kahvaltı için anneme geçicez çünkü buzdolabı daha gelmedi evde yicek bişi yok

İki gündür harcama yapmadım

Bugün biraz harcamam olur ancak akşam eve geçeriz birkaç eksiğimi burdan marketten alayım haftasonu rahatlık olsun

Ayyy benimde öyle ya hiç takmak istemezdim olanı da bozdurup tatile ya da alışverişe çıkardık ama artık akıllandım kıyamıyorum bozmaya
Canım doktora sor istersen ilaç almak seni rahatlatacaktır

Canım ablan a ve yiğenine yeni evlerinde musmutlu huzurlu sağlıklı yaşam diliyorum Rabbim gönlüne göre veri inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…