- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Aldiklariniz bereketli olsun diyeceğim ama bir hafta bile gitmiyor sebze meyve ve fiyatlar berbat gerçekten bura yine fena değil kızlar
Sütün kilosu 3.30 ev sütü köyden geliyor
Tereyağı 55 tl yine doğal köyden geliyor
Sebze meyve pahalı
Muz 10 tl
Brokoli karnabahar kereviz 8 tl
Portakal mandalina 4 tl
Elma 3.5
Nar 4 tl
Patates soğan 2 tl
Ispanak pırasa 5tl
Havuç 3 tl en son böyleydi fiyatlar
Evet sizler boyle yazınca burası ucuzmuş diyorum adana mersin yakın buraya yol üzeri oradan geliyor çoğu ürünBurada sütün kg 7 tl
Tereyağı bende istiyorum 60-70 tl arası
Brokoli 15 tl
Elma 10 tl
Nar 9 tl
Patates 2,75
Pırasa 8 tl ıspanakta aynı sanırım
Havuç 5 tl
Anam neredesin sen oraya taşınalım :) sebze meyve pahalı deme hiç yine buradan epey uygun :)
Evet sizler boyle yazınca burası ucuzmuş diyorum adana mersin yakın buraya yol üzeri oradan geliyor çoğu ürün
Polis mi eşin canımAa eşimde Mersinli bizim de kısmet olursa oralara taşınma planlarımız var ama hayaller tabimemleketine tayin çıkmıyor
Baya peynır almışsın az tutmuş peynirler.Süt ve süt ürünleri cokkkk pahalı.Eşim manavda 80 TL harcamış brokoli karnabahar portakal elma mandalina armut ve yumurta almış 1 koli 30 lu olandan beni almaya gelirken 2 kutu peynir 1 paket ekmek 50 o vermiş bende 2 kutu süzme peynir tereyağ fırın pişirme kağıdı çocuklara 2 tane çikolata aldım 80 TL benim aldıklarım toplam 210 TL hepsi karttan geçildi
Şokta süzme peynire indirim vardı canım pınar süzme peynir 21 den 15 e düşmüş 2 tane aldım çocuklar çok seviyor diğerlerini eşimle biz yiyoruz. Arkadaşa peynir söyledim köyden gelecek Van otlu peynir 2 kg 100 TL zam yapmamışlardır inşallahBaya peynır almışsın az tutmuş peynirler.Süt ve süt ürünleri cokkkk pahalı.
Aaaaa bugün müydü unutmuşum anneme geldim neyse cüzdanımın bir köşesine koyarımKızlar kumbaraya para atmayı unutmayın bugün bereket günü
Polis mi eşin canım
Mercimek corbasını yarına ayırdım yanına yoğurtlu ıspanak yapar yeriz. Bugün nohut, patatesli bulgur pilavı,brokoli salatası yogurt var.Sofra hazır eşimi bekliyoruz gelmek üzeredir.
Selam kızlar sabah kahvaltıdan sonra Kayınbabam Profiterol istemişti onu yaptım saklama kabına koydum öğle yemeğimizi yedik Kayınvalidem gitti
Ortalığı topladım Makinaya çamaşır attım serdim
Bulaşık makinasını yerleştirdim hazırlandık annemlere geldik
Birkaç gün burda kqlcazinşallah diyetime uyarım
Günün harcaması 10 tl
Kızlar kumbaraya para atmayı unutmayın bugün bereket günü
Amin, çok teşekkür ederimKolay gelsin yeni evleri şansları ile gelsin, huzurla, mutlulukla otursunlar
Afiyet olsun
Bende borsaya dalmak istiyorum
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Ben bugun hamburger yaptim ekmegimde efsane oldu bu sefer gercekten hersey tam istedgm gbi oldu kofteyi bildgm usul yaptm ama 2 tatli kasigi pekmez ekledim farkli olarak .
Oglende pazara ve markete gittik kizimla mecburen c.tesi olan pazar carsmba kuruluyor mecbur kizimla gidip geliyoruz hemencecik
1 kg mandalina
Ceyrek beyaz lahana cunku kapuska yemegi yapmayi dusundum
1 kucucuk karnabahar
1 kg pirasa
Yarimdan az fazla nohut
2 palamut baligi
Esime iclik gibi inceck bi esofman alt
Yarim kg da carliston biber kizim istedi kahvaltida yer diye aldim
Marktten limonata aldim 1lt ve kucuk bir sise kizima ayri istedi onu aldim
Unuttugm birsey varmi bilmiyorum yuvarlak hesap gene 100 tl ye yakin harcadim sanirimki .
Sebzeleri az ve cesit aldim gunluk yahut 2 gnluk olsn yemeklerm diye. Birde haftaya pazara cikmama dusuncesi ile aldm ama bakalim .
Bu arada firinda palamut nasil oluyor yapan oneren varsa oneri alabilirim
Cayimi iciyorum smdi ama bugun cok yoruldum tam yemege basladim kizim tuvaleti oldgnu soyledi tuvalete git gelecegm dedim 2 dk bekletmedim ellerimi yikadim gittimki tutamamis ordan hemen soydum yikadim kizimi camasirlari makineye attim vs derken is icine is girdi pazar market vs derkende yorulup bunalmstm ustune tuz biber oldu . Oyle bi gndu iste kizlar sizlerde ne var ne yok
Torku chedar peynir
Ayyy benim annem hiç kilo aldın demez ye ye aç kalma derEvet canım polis şark görevi çıksın diye bekliyoruz 10 sene olacak
Afiyet olsun
Anne yanında diyet çok zor. Diyet yapmıyordum annem diyet yap kg aldın diyordu yapıyordum ikinci gün süzüldün yüzün süzüldü yemek ye o kadar da olmaz diyordu
Bereket günü neymiş hiç duymadım bugün bereketli oldu benim için borsa da güzeldi inş etkisi hep sürsün :)
İyi akşamlar canım bereketli olsun aldıklarınIyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Ben bugun hamburger yaptim ekmegimde efsane oldu bu sefer gercekten hersey tam istedgm gbi oldu kofteyi bildgm usul yaptm ama 2 tatli kasigi pekmez ekledim farkli olarak .
Oglende pazara ve markete gittik kizimla mecburen c.tesi olan pazar carsmba kuruluyor mecbur kizimla gidip geliyoruz hemencecik
1 kg mandalina
Ceyrek beyaz lahana cunku kapuska yemegi yapmayi dusundum
1 kucucuk karnabahar
1 kg pirasa
Yarimdan az fazla nohut
2 palamut baligi
Esime iclik gibi inceck bi esofman alt
Yarim kg da carliston biber kizim istedi kahvaltida yer diye aldim
Marktten limonata aldim 1lt ve kucuk bir sise kizima ayri istedi onu aldim
Unuttugm birsey varmi bilmiyorum yuvarlak hesap gene 100 tl ye yakin harcadim sanirimki .
Sebzeleri az ve cesit aldim gunluk yahut 2 gnluk olsn yemeklerm diye. Birde haftaya pazara cikmama dusuncesi ile aldm ama bakalim .
Bu arada firinda palamut nasil oluyor yapan oneren varsa oneri alabilirim
Cayimi iciyorum smdi ama bugun cok yoruldum tam yemege basladim kizim tuvaleti oldgnu soyledi tuvalete git gelecegm dedim 2 dk bekletmedim ellerimi yikadim gittimki tutamamis ordan hemen soydum yikadim kizimi camasirlari makineye attim vs derken is icine is girdi pazar market vs derkende yorulup bunalmstm ustune tuz biber oldu . Oyle bi gndu iste kizlar sizlerde ne var ne yok
Torku chedar peynir
Valla benim kiymam azdi oyuzden ekmek sogan yumurta da koydum . Pekmezi ilk kez denedim koftelerimide kalin yaptim bu evde 3. Yapisim ama en guzeli bu oldu ekmegim de onceknde pogaca hamuru gbi yapmstm bu tam ekmek oldu bu defa icine disina yumurta kullanmadim . Su maya seker tuz ve un .Güzel az miktara çok çeşit olmuş Zaten artık fazla alıp bozulma ihtimalini düşürmek en iyisi bende öyle yapıyorum.
Palamut tarifi vardı bi tane bende onu denemeyi düşünüyordum patates falan da var. Sarımsak, baharat vs sosluyordu patates ile fırına veriyordu izlediğimde.
Köfteye bir de sirke koyarsan daha da güzel olur zincir hamburger gibi hatta ekmek içine yumurtaya bile gerek yok. Bende yapacağım hamburger de bakalım hafta sonuna doğru yaparım ekmek olmuyor hafta sonları hamburger ekmeği ile geçiririz dedim.
Sagol cnm tsk ler cabuk piser dimi 20 dk da filan .Ayyy benim annem hiç kilo aldın demez ye ye aç kalma der
İyi akşamlar canım bereketli olsun aldıkların
Palamut fırında güzel oluyor bol soğan patates sarımsak limon baharat filan koyuyorum lezzetli oluyor afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?