🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

çok kötü olmuş canım çok üzüldüm yazınca bebeğinde küçük elektrik olmayınca ev ısınmaz küçücük bebeğinle ( Allah yardımcınız olsun inşallah gelir en kısa zamanda elektrik

Allah yardımcısı olsun inşallah çok mutlu olurlar yeni yuvalarında annene yakın olmasıda çok iyi olmuş çok özledim annemi hergün sabah akşam konuşsamda yanında olmak çok farklıymış

dün akşam çok güzeldi kaydık heryermiz morarmış çocuklar gibi eğlendik eşim ankaralı olduğun nasıl belli diyor büyük mağaza poşetlerine oturdum kaydım :)
Ende köyde görev yaparken çocuklarla öyle kayardık . Kar insana müthiş huzur veriyor
canli dersim bitti kaldı iki gün
kizlar biraz borsaya girdim şimdilik 870 de 40 lira kardayim

Ende köyde görev yaparken çocuklarla öyle kayardık . Kar insana müthiş huzur veriyor
canli dersim bitti kaldı iki gün
kizlar biraz borsaya girdim şimdilik 870 de 40 lira kardayim
sabah bende almıştım düşmüş baya şimdi gördüm sattım geri

Allah yardımcısı olsun inşallah çok mutlu olurlar yeni yuvalarında annene yakın olmasıda çok iyi olmuş çok özledim annemi hergün sabah akşam konuşsamda yanında olmak çok farklıymış
Amin canım çok sağol ben de ayda bir falan gidiyorum birkaç gün kalıyorum, ona rağmen özlüyorum. Virüsten dolayı çok sık gidip riske atmak istemiyorum onları. Allah herkesi ailesiyle yakın eylesin
Allah mutlu etsin ablanı bundan sonra yeni yuvasında huzurla yasasın iyi düşünmüşsün canım zerya271210
Amin zeynom çok sağol

Kolay gelsin yeni evleri şansları ile gelsin, huzurla, mutlulukla otursunlar

öğlen yemeğinde balık bulgur pilavı salata şehriye çorbası varmış indim bende iyi oldu eğer öğlen yemezsen akşam çok acıkıyorum

Afiyet olsun

Selamlar kızlar bugün 75 tl süt ve yumurta verdim
Kuaföre gideceğim şimdi pedikür ve ağda o da sanırım 120 tl falan tutacak.

Akşam eşim çalışıyor yemek yapmayacağım kısır istiyordum tek onu yapmayı planlıyorum, oğluma da tarhana yaparım çok seviyor yarına yemek yaparım.

98tl sebze meyve alışverişim tuttu pek birşeyde almadım alsam 200 giderdi kesin.
Günlük pastörize süt 5.90tl di bugün 7.90tl olarak gördüm şok oldumOğluşa peynirli çubuk alıyordum oda 1.25tl den 1.75tl ye çıkmış daha bakınsam bulurdum kesinAçık sütçü var oradan alacagım süt bir kaç gün yetecek yogurt var oda en son 5tl di bakalım kaç oldu.

afiyet olsun bende yarın kısır yaparım tarhanam az kaldı annem gönderecek ama eve geçip alamadı daha bitmeden gönderse çok iyi olur

bende şok oldum sepete eklemiştim kart gelmedi diye vermedim siparişi keşke alsaymışım dedim inan herşeye mi zam gelir dolarda sabit kaç aydır neyin zam mı acaba insanlar zam yapmak için bahane arıyor

bende şok oldum sepete eklemiştim kart gelmedi diye vermedim siparişi keşke alsaymışım dedim inan herşeye mi zam gelir dolarda sabit kaç aydır neyin zam mı acaba insanlar zam yapmak için bahane arıyor
Arkadaş diyor sütaş 1kg tereyağ 60tl di 98tl olmuş ona bakmaya fırsatım olmadı.

Çok zor yaşam artık, resmen survivor. Çubuk Migros, bim daha uygun güzelde ben de aldım günlük süt 5 kg - 22,5 tl yoğurt yapacağım

afiyet olsun bende yarın kısır yaparım tarhanam az kaldı annem gönderecek ama eve geçip alamadı daha bitmeden gönderse çok iyi olur

Afiyet olsun sanada şimdiden Canım. Tarhana ben yapıyordum terasım vardı şimdi yapamıyorum bi yerden aldım organik satan oğlum ilk kez bi çorbayı çok sevdi, sabah uyanıyor çorba yap diyor :) yarım kilosu 17 tl eşimin annesi yapıyor ama onların tarhanası farklı bulgur ve yoğurt sadece sevmiyorum

Arkadaş diyor sütaş 1kg tereyağ 60tl di 98tl olmuş ona bakmaya fırsatım olmadı.

En güzeli üreticilerden almak, artık yapanların çoğu satıyor internetten 60 tl hepsinde de halen en azından tadı tuzu var. Ben zeytinyağını Mersin’den alıyorum uyguna en son lt 17 tl aldım 15-17 arası alıyorum hemde güzel, tereyağı inek olunca baya uygun orada köylerde çünkü inek yiyen yok keçi seviyorlar. Ama çok kargo istedim istemek istemiyorum :) zaten zamanı da değil sanırım.

Bitirdim bugün harcamalarımı tekrar yazayım :)
Kuaför - 100 tl
Tarhana - 18 tl
30’lu yumurta + 5 lt süt - 75 tl
Ekmek - 4 tl

Bugünü böyle bitirdim akşam kısırla geçiririz yarın da hiç harcamam olmayacak ekmekte aldım sonra ki Günde olmaz sanırım.

Eşim manavda 80 TL harcamış brokoli karnabahar portakal elma mandalina armut ve yumurta almış 1 koli 30 lu olandan beni almaya gelirken 2 kutu peynir 1 paket ekmek 50 o vermiş bende 2 kutu süzme peynir tereyağ fırın pişirme kağıdı çocuklara 2 tane çikolata aldım 80 TL benim aldıklarım toplam 210 TL hepsi karttan geçildi

Aldiklariniz bereketli olsun diyeceğim ama bir hafta bile gitmiyor sebze meyve ve fiyatlar berbat gerçekten bura yine fena değil kızlar
Sütün kilosu 3.30 ev sütü köyden geliyor
Tereyağı 55 tl yine doğal köyden geliyor
Sebze meyve pahalı
Muz 10 tl
Brokoli karnabahar kereviz 8 tl
Portakal mandalina 4 tl
Elma 3.5
Nar 4 tl
Patates soğan 2 tl
Ispanak pırasa 5tl
Havuç 3 tl en son böyleydi fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…