Amin canım çok teşekkür ederimKolay gelsin canım.Yeni evinde sağlıkla mutlukla huzur dolu yaşarlar inş
çok kötü olmuş canım çok üzüldüm yazınca bebeğinde küçük elektrik olmayınca ev ısınmaz küçücük bebeğinleHerkese iyi geceler
Tam 47 saat boyunca elektiriksiz kaldık üstelik hiç ama hiç gelmedi apartmandan zor cikiliyor kar 80 ulaştı Ankara'dan ekip gelmiş elektirik hatlarını yapmak için yarına ancak gelicekmis.2 gündür mutfakta ocakta tencereler de ,salonda da piknik tupunde su kaynatarak ısınmaya çalışıyoruz evin içi 14 derece resmen buz tuttuk bugün belki gelir diye bekledik arabamız ve herkesin arabası kardan görünmüyor.ana yollar dışında hiç bir mahalle ve yolu açılmadı bu akşam 8 de artık çocuklarin aglamasina dayanamayıp yollara düştük elimizde çantalar ve bebiş ana yola yürüdük 15 dk boyunca oradan taksi çağırıp kv geldik 9.30 da gelebildik yollar berbat kayiyor.tipi yağıyordu biz gelirken
Kafayı yiyeyecktik karanlık susuzluk soğuk çocuklar hiç duraksiz ağladı 2 gündür sıfır uyku sabaha kadar kucaklayarak uyuttuk ikisinide usumesinler diye okadar soğuk ev.kapsonlu swet ile kafalarını kapattık üstüne hırka giydirip yatırdık battaniyelere sardık.2 gün burada kalacagiz inşallah.İcimiz ısındı çocuklar rahayladi yüzlerinde güller açtı 2 saat içinde çok şükür
Allah yardımcısı olsun inşallah çok mutlu olurlar yeni yuvalarında annene yakın olmasıda çok iyi olmuş çok özledim annemi hergün sabah akşam konuşsamda yanında olmak çok farklıymışBugün anneme geçeceğim kızlar
Ablam kızıyla beraber annemlerde yaşıyordu birkaç senedir ( eşiyle boşandılar )
Şimdi kendi düzenini kurmak için annemlere yakın bir ev tuttu kendine. Yarın taşınacak. Ona yardım etmek için gidiyorum evi temizletmişler ama eşyalar yarın gidecek yerleştiririz hep beraber
Eşim götürecek cuma günü de gelip alacak
Kahvaltı yaptık birazdan evi toparlar çantamızı hazırlarım
Ende köyde görev yaparken çocuklarla öyle kayardık . Kar insana müthiş huzur veriyordün akşam çok güzeldi kaydık heryermiz morarmış çocuklar gibi eğlendik eşim ankaralı olduğun nasıl belli diyor büyük mağaza poşetlerine oturdum kaydım :)
sabah bende almıştım düşmüş baya şimdi gördüm sattım geriEnde köyde görev yaparken çocuklarla öyle kayardık . Kar insana müthiş huzur veriyor️ ️
canli dersim bitti kaldı iki gün
kizlar biraz borsaya girdim şimdilik 870 de 40 lira kardayim
Amin canım çok sağolAllah yardımcısı olsun inşallah çok mutlu olurlar yeni yuvalarında annene yakın olmasıda çok iyi olmuş çok özledim annemi hergün sabah akşam konuşsamda yanında olmak çok farklıymış
Amin zeynom çok sağolAllah mutlu etsin ablanı bundan sonra yeni yuvasında huzurla yasasın iyi düşünmüşsün canımzerya271210
Bugün anneme geçeceğim kızlar
Ablam kızıyla beraber annemlerde yaşıyordu birkaç senedir ( eşiyle boşandılar )
Şimdi kendi düzenini kurmak için annemlere yakın bir ev tuttu kendine. Yarın taşınacak. Ona yardım etmek için gidiyorum evi temizletmişler ama eşyalar yarın gidecek yerleştiririz hep beraber
Eşim götürecek cuma günü de gelip alacak
Kahvaltı yaptık birazdan evi toparlar çantamızı hazırlarım
öğlen yemeğinde balık bulgur pilavı salata şehriye çorbası varmış indim bende iyi oldu eğer öğlen yemezsen akşam çok acıkıyorum
afiyet olsun bende yarın kısır yaparım tarhanam az kaldı annem gönderecek ama eve geçip alamadı daha bitmeden gönderse çok iyi olurSelamlar kızlar bugün 75 tl süt ve yumurta verdim
Kuaföre gideceğim şimdi pedikür ve ağda o da sanırım 120 tl falan tutacak.
Akşam eşim çalışıyor yemek yapmayacağım kısır istiyordum tek onu yapmayı planlıyorum, oğluma da tarhana yaparım çok seviyor yarına yemek yaparım.
bende şok oldum sepete eklemiştim kart gelmedi diye vermedim siparişi keşke alsaymışım dedim inan herşeye mi zam gelir dolarda sabit kaç aydır neyin zam mı acaba insanlar zam yapmak için bahane arıyor98tl sebze meyve alışverişim tuttu pek birşeyde almadım alsam 200 giderdi kesin.
Günlük pastörize süt 5.90tl di bugün 7.90tl olarak gördüm şok oldumOğluşa peynirli çubuk alıyordum oda 1.25tl den 1.75tl ye çıkmış daha bakınsam bulurdum kesin Açık sütçü var oradan alacagım süt bir kaç gün yetecek yogurt var oda en son 5tl di bakalım kaç oldu.
Arkadaş diyor sütaş 1kg tereyağ 60tl di 98tl olmuş ona bakmaya fırsatım olmadı.bende şok oldum sepete eklemiştim kart gelmedi diye vermedim siparişi keşke alsaymışım dedim inan herşeye mi zam gelir dolarda sabit kaç aydır neyin zam mı acaba insanlar zam yapmak için bahane arıyor
Yuhhhh o nasıl bir fiyat öyle yaaArkadaş diyor sütaş 1kg tereyağ 60tl di 98tl olmuş ona bakmaya fırsatım olmadı.
98tl sebze meyve alışverişim tuttu pek birşeyde almadım alsam 200 giderdi kesin.
Günlük pastörize süt 5.90tl di bugün 7.90tl olarak gördüm şok oldumOğluşa peynirli çubuk alıyordum oda 1.25tl den 1.75tl ye çıkmış daha bakınsam bulurdum kesin Açık sütçü var oradan alacagım süt bir kaç gün yetecek yogurt var oda en son 5tl di bakalım kaç oldu.
afiyet olsun bende yarın kısır yaparım tarhanam az kaldı annem gönderecek ama eve geçip alamadı daha bitmeden gönderse çok iyi olur
Arkadaş diyor sütaş 1kg tereyağ 60tl di 98tl olmuş ona bakmaya fırsatım olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?