🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi Canım ya yine yakın olmak işin oluyor yardımcı oluyorlar
Evet ya ben hiç nakit çekmem güya harcamayayım diye ama hesap kartı olunca çok gidiyor evde bırakacağım artık.
Çok şükür yardımcı olurlar

Benim de bütün alışverişleri nakit kartımız yok

Alınacak bir sürü kalem var yazın oğlanın okul taksıdı var taşınma durumu olabilir düşündüm için daraldı.Hayat çok pahalı cok gelirden çok gider olmaya basladı.

Bizim de var taşınma nasıl olacak bakalım alınacaklar hiç bitmiyor Zaten. Çocuğun da ilkokulu başlayacak taksit bize de geliyor yani :) level atlıyoruz ama daha zorlaşıyor işler hep :)

Bizim de var taşınma nasıl olacak bakalım alınacaklar hiç bitmiyor Zaten. Çocuğun da ilkokulu başlayacak taksit bize de geliyor yani :) level atlıyoruz ama daha zorlaşıyor işler hep :)
Artık çocuğa yatırım yapacagız olsun en güzel yatırımÇalışma masası ve dolap almak lazım oğlusa yaza erteliyor eşim yük olmasın taşınırsak diyor

Artık çocuğa yatırım yapacagız olsun en güzel yatırımÇalışma masası ve dolap almak lazım oğlusa yaza erteliyor eşim yük olmasın taşınırsak diyor

Bende öyle düşünüyorum eğitimini iyi verelim, yatırımı öğretelim gerisini halledecek düzeye gelir. Biz de oda yapacağız bir sürü şey istiyor hep taşınınca diyorum, aynı yöntemi kullanıyormuşuz taşınınca yandım zaten :) doğu çıksa bi 4-5 sene taşınma olmayacak en azından.
ranza almayı planlıyorum yeni doğacakta erkek şimdiden alayım dayanıklı bi şey :) onun isteği çocuk odaları ama biraz daha genç odası gibi yapacağım 6 yaşında çabuk büyüyorlar. Seneye bile beğenmez

BiZim Doğu bu yaz bitti biz gidemedik eş götürülemeyen yerdeydi eşim ama 3-4yıla tekrar gelir şark2 kez gidemedim ben 9 yıllık evliliğimin 6yılı ayrıydıkKalırsak lojmana girmek istiyorum sehir değişikliğinde olabilir herzamanki gibi belirsiz durumlar

Bizim yatak odasınında değişmesi lazım 7 kez taşındı artık yatağın yayları çıktıDolapları az vida tutuyor bir daha kurulmaz bu Ablaaa dedi nakliyeci

Migros hemen ilk alışverişe 20 tl indirim veriyor kızlar bilginiz olsun 60 tl alışveriş yapıyorsunuz 40 tl geliyor.
Marketyo da jlk alisverise 40 tl indirim oluyor haberiniz olsun canlar
Nasilsniz keyifler nasil

Kizim kac gundur kisir diyor bugun yaptim ikindi vakti onu yedik esim aksam yemek yemem canm bisey istemjyor diye msj atti bende keyifsiz diye sevdgnden portakalli kek yaptm cay demledim o gelesiye o yendi yemek yapmadm boyle bi gun oldu iste . Ama kiyma aldim yarin icin kofte yapacagim canim cekerse hamburgere ceviririm cekmezse yanina patates kizartma ve pilav olur muhtemelen bakalim kismet pazara gitmem lazik yarin soguk olmazsa giderim .

Bugun hava cok soguktu bir iste yapmadim biraz mutfakta temizlik yaptm cok ufaktan . Okdr hava kapalyken keyfsiz oluyorm bjraz Allah baska dert vermesinde

Evet bunu bende yapiyorum mesela su bu eksik diye markete gideyim diyorum kabaca 50 tutar diyelim okdr para ile cikinca baska bisey alamiyor sun ama diger turlu gidince ozellikle bim a101 de o an eksigin disinda da baska biseyleri alabiliyorum .

Bugun kabaca 60 70 tl harcadim
Yarim kilodan az kiyma,
salatalik tursu,
cok az domates salatalik,
1 paket ac bitir salam,
1 paket ac bitir tel peynir,
1 kucuk konserve misir
4 adet muz aldim .

Herseyi resmen gramla saya saya alir olduk Rabbim bugunumuzu aratmasin

Yaa ne kadar zorrr hasretlikk hele evliyken

Herkese iyi geceler
Tam 47 saat boyunca elektiriksiz kaldık üstelik hiç ama hiç gelmedi apartmandan zor cikiliyor kar 80 ulaştı Ankara'dan ekip gelmiş elektirik hatlarını yapmak için yarına ancak gelicekmis.2 gündür mutfakta ocakta tencereler de ,salonda da piknik tupunde su kaynatarak ısınmaya çalışıyoruz evin içi 14 derece resmen buz tuttuk bugün belki gelir diye bekledik arabamız ve herkesin arabası kardan görünmüyor.ana yollar dışında hiç bir mahalle ve yolu açılmadı bu akşam 8 de artık çocuklarin aglamasina dayanamayıp yollara düştük elimizde çantalar ve bebiş ana yola yürüdük 15 dk boyunca oradan taksi çağırıp kv geldik 9.30 da gelebildik yollar berbat kayiyor.tipi yağıyordu biz gelirken
Kafayı yiyeyecktik karanlık susuzluk soğuk çocuklar hiç duraksiz ağladı 2 gündür sıfır uyku sabaha kadar kucaklayarak uyuttuk ikisinide usumesinler diye okadar soğuk ev.kapsonlu swet ile kafalarını kapattık üstüne hırka giydirip yatırdık battaniyelere sardık.2 gün burada kalacagiz inşallah.İcimiz ısındı çocuklar rahayladi yüzlerinde güller açtı 2 saat içinde çok şükür

Ne diyeceğimi bilemedim canım
İnşallah sıkıntı giderilir de evinize dönersiniz küçük çocukla çok zor olmuştur

Günaydın kızlar
Bugün çamaşırlarla boğusacagım bir makina astım bir makinada bugün atarım yarın akşam valiz hazırlarım çok götürmeyi düşünmüyorum hep abartıyorum makina var atarım yıkansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…