Çok şükür yardımcı olurlarİyi Canım ya yine yakın olmak işin oluyor yardımcı oluyorlar
Evet ya ben hiç nakit çekmem güya harcamayayım diye ama hesap kartı olunca çok gidiyor evde bırakacağım artık.
Çok şükür yardımcı olurlar
Benim de bütün alışverişleri nakit kartımız yok
Alınacak bir sürü kalem var yazın oğlanın okul taksıdı var taşınma durumu olabilir düşündüm için daraldı.Hayat çok pahalı cok gelirden çok gider olmaya basladı.
Artık çocuğa yatırım yapacagız olsun en güzel yatırımBizim de var taşınma nasıl olacak bakalım alınacaklar hiç bitmiyor Zaten. Çocuğun da ilkokulu başlayacak taksit bize de geliyor yani :) level atlıyoruz ama daha zorlaşıyor işler hep :)
Artık çocuğa yatırım yapacagız olsun en güzel yatırımÇalışma masası ve dolap almak lazım oğlusa yaza erteliyor eşim yük olmasın taşınırsak diyor
BiZim Doğu bu yaz bitti biz gidemedik eş götürülemeyen yerdeydi eşim ama 3-4yıla tekrar gelir şarkBende öyle düşünüyorum eğitimini iyi verelim, yatırımı öğretelim gerisini halledecek düzeye gelir. Biz de oda yapacağız bir sürü şey istiyor hep taşınınca diyorum, aynı yöntemi kullanıyormuşuztaşınınca yandım zaten :) doğu çıksa bi 4-5 sene taşınma olmayacak en azından.
ranza almayı planlıyorum yeni doğacakta erkek şimdiden alayım dayanıklı bi şey :) onun isteği çocuk odaları ama biraz daha genç odası gibi yapacağım 6 yaşında çabuk büyüyorlar. Seneye bile beğenmez
Çıkabilir canım yaza eğer kalırsak lojman dağıtımına girip lojmana girmeye çalışacağızokyonus sizin yine tayin mi çıkacak canım yoksa ev değişikliği mi yapacaksınız?
Her sene tayin mi olur nasıl bir sistem buÇıkabilir canım yaza eğer kalırsak lojman dağıtımına girip lojmana girmeye çalışacağız
Sağol canım amin inşallah hepimizinki bereketli olsun
Marketyo da jlk alisverise 40 tl indirim oluyor haberiniz olsun canlarMigros hemen ilk alışverişe 20 tl indirim veriyor kızlar bilginiz olsun 60 tl alışveriş yapıyorsunuz 40 tl geliyor.
Evet bunu bende yapiyorum mesela su bu eksik diye markete gideyim diyorum kabaca 50 tutar diyelim okdr para ile cikinca baska bisey alamiyor sun ama diger turlu gidince ozellikle bim a101 de o an eksigin disinda da baska biseyleri alabiliyorum .Oo hoşgelmiş yakınlar sanırım bizimki epey uzak
Safiye kim :)
İyi 40 tl ile kurtarmışsın geçen üzerimde 70 tl vardı sadece nakit az az aldım kasada kalmayayım diye hesap kartımı unutmuşum :) bir sürü de sebze aldım azıcık tuttu dedim parayla gelmeyeceğim markete
Teşekkürler canım benim bir de borsa olunca asıl ana birikim orası bu yan birikim çıktıkça ayıracağım, hep diyordum ama yapmıyordum.
Yaa ne kadar zorrr hasretlikk hele evliykenBiZim Doğu bu yaz bitti biz gidemedik eş götürülemeyen yerdeydi eşim ama 3-4yıla tekrar gelir şark2 kez gidemedim ben 9 yıllık evliliğimin 6yılı ayrıydık Kalırsak lojmana girmek istiyorum sehir değişikliğinde olabilir herzamanki gibi belirsiz durumlar
Ne diyeceğimi bilemedim canımHerkese iyi geceler
Tam 47 saat boyunca elektiriksiz kaldık üstelik hiç ama hiç gelmedi apartmandan zor cikiliyor kar 80 ulaştı Ankara'dan ekip gelmiş elektirik hatlarını yapmak için yarına ancak gelicekmis.2 gündür mutfakta ocakta tencereler de ,salonda da piknik tupunde su kaynatarak ısınmaya çalışıyoruz evin içi 14 derece resmen buz tuttuk bugün belki gelir diye bekledik arabamız ve herkesin arabası kardan görünmüyor.ana yollar dışında hiç bir mahalle ve yolu açılmadı bu akşam 8 de artık çocuklarin aglamasina dayanamayıp yollara düştük elimizde çantalar ve bebiş ana yola yürüdük 15 dk boyunca oradan taksi çağırıp kv geldik 9.30 da gelebildik yollar berbat kayiyor.tipi yağıyordu biz gelirken
Kafayı yiyeyecktik karanlık susuzluk soğuk çocuklar hiç duraksiz ağladı 2 gündür sıfır uyku sabaha kadar kucaklayarak uyuttuk ikisinide usumesinler diye okadar soğuk ev.kapsonlu swet ile kafalarını kapattık üstüne hırka giydirip yatırdık battaniyelere sardık.2 gün burada kalacagiz inşallah.İcimiz ısındı çocuklar rahayladi yüzlerinde güller açtı 2 saat içinde çok şükür
Günaydın kızlarCedric1003 nasılsın canım vardınız mı memleketine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?