Ohhhh en sevdiğim menü afiyet olsun canımAfiyet olsun canım kısır çok severimBende tarhana corbası bide et yahni yaptım oğlusa 2 gün yer.Biz bugün dışardan söyleyeceğiz Yiğidim dedi esnafta kazansın hep evde pişiriyoruz kebap ve pide söyleyeceğiz
Su gelmediği için ikisinide yapamadımAyyy evet ya diyette olunca insanın aklına hep yasaklı şeyler geliyor
Burada canm gel kar kalınlığı 50 cm oldu ve aralıksız yagmaya devam ediyor her yer buz tuttu su yok elektirik gidip geliyor internette zor çekiyor resmen mahrumiyet te gibiyizAh ah nerde o kara kış hasret kaldık
Bu bir işaretSu gelmediği için ikisinide yapamadımgeceden beri elektirikte yoktu saat 3 de geldi evren izin vermedi hamur yapmama
Burdayım.Kebap yedim ağırlık çöktüKızlar nerdesiniz
Oh oh afiyet olsun sabah tartıya çıkmak istermisinBurdayım.Kebap yedim ağırlık çöktüEşim şimdi cevizli ev baklavası söyledi Çay demleyeceğim.
Aynen zor oluyor kurumasıBende çamaşır yıkayıp sermekle günü geçirdim . Kurutma şart kışın .
Afiyet olsun diyet gitti deseneBurdayım.Kebap yedim ağırlık çöktüEşim şimdi cevizli ev baklavası söyledi Çay demleyeceğim.
Benimkilerin hepsi ayaktaBende kızı uyuttum bitki çayımı aldım büyük kızımda ders çalışıyor azıcık sessizlikte oturayım
Erken yatırsana kız akşam dinlendirin birazBenimkilerin hepsi ayakta
Gündüz iyi uyuyor cadı akşam geç yatıyorErken yatırsana kız akşam dinlendirin biraz
Benim kızda gündüz geç uyursa akşam geç yatıyor bende erken uyutuyorum gündüz akşam sakinlik sessizlik istiyorumGündüz iyi uyuyor cadı akşam geç yatıyor
Büyüklerde de düzen kalmadı geç yatıp geç kalkıyorlar
Yeni bitti işimOh oh afiyet olsun sabah tartıya çıkmak istermisin
Aynen zor oluyor kuruması
Valizleri hazırladın mı canım ne zaman çıkıyorsunuz
Ben imi uç parça götüreceğimde çocukların ki bitmiyor saol canımPenguen robotun hayırlı olsun
Cedric1003 hazırlıklar tamam mı güle güle gidin
Cankusunannesi elektrik ve susuz hayat duruyor evet ama yağması gerekiyor birde kuraklığı düşünmeyelim inşallah
Ayyy hadi bakalım bol bol hasret giderin ailenleYeni bitti işimyarın öğleden sinra hayırlısıyla
Ben imi uç parça götüreceğimde çocukların ki bitmiyor saol canım
Hava soğudu burda bikac güne kar gelir artık .
istanbul da ki arkadaşlarım bugün hep kar paylaşıyordu .
Cok saol cnm benimAyyy hadi bakalım bol bol hasret giderin ailenle
Kazasız belasız gidin gelin hasret giderin canımYeni bitti işimyarın öğleden sinra hayırlısıyla
Ben imi uç parça götüreceğimde çocukların ki bitmiyor saol canım
Hava soğudu burda bikac güne kar gelir artık .
istanbul da ki arkadaşlarım bugün hep kar paylaşıyordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?