Susuzluk çok zor ya Bizimde geçen yıl 2 gün gitti bitlenecektikİyi akşamlar hanımlar
Dün akşamdan beri sularımız yokçok zormuş susuz kalmak insan olmayınca değerini daha iyi anlıyor Rabbim bolca yağmur kar versin de kuraklık olmasın
Kombinin de suyu bitti su basilmasi lazım onun için çalışmıyor ev 21 dereceye düştü çocukları kat kat giydirdim.elektirik arızası varmış su deposunda dün öğlen saat 2 den beri hiç gelmedi.Gece 3 de cok az iplik gibi gelmişti sabah kalktık yine yok.esim aradı gece verilebilir demisler.
6 tane 5 lt su aldı eşim 2 tane kaldı.camasir mak.dolu kirli sepeti dolu,bulaşık mak.dolu,tezgahın üzeride bulaşık dolu kaba çok az su ısittim koydum deterjanla sungerleyip tezgaha istifledim.evde temiz bardak tabak kalmadıyarın gelirse akşama kadar bulaşık ve camasirdan çıkamam heralde.
Ayyy inşallah en kısa zamanda gelirİyi akşamlar hanımlar
Dün akşamdan beri sularımız yokçok zormuş susuz kalmak insan olmayınca değerini daha iyi anlıyor Rabbim bolca yağmur kar versin de kuraklık olmasın
Kombinin de suyu bitti su basilmasi lazım onun için çalışmıyor ev 21 dereceye düştü çocukları kat kat giydirdim.elektirik arızası varmış su deposunda dün öğlen saat 2 den beri hiç gelmedi.Gece 3 de cok az iplik gibi gelmişti sabah kalktık yine yok.esim aradı gece verilebilir demisler.
6 tane 5 lt su aldı eşim 2 tane kaldı.camasir mak.dolu kirli sepeti dolu,bulaşık mak.dolu,tezgahın üzeride bulaşık dolu kaba çok az su ısittim koydum deterjanla sungerleyip tezgaha istifledim.evde temiz bardak tabak kalmadıyarın gelirse akşama kadar bulaşık ve camasirdan çıkamam heralde.
Üffff bol kaşarlıSıcak sıcak poğaça olsada yesek
Valla öyle ya inan banyoyu geçtim mutfak işi fena makina dolu zaten. tezgah dolu azcik suyu koyuyorum kaba köpukleyip bırakıyorum enazindan korkmasın diye.Susuzluk çok zor ya Bizimde geçen yıl 2 gün gitti bitlenecektik
Eşimde beni diyete sokup sonra pasta börek yapıyorsun diyorAyyy inşallah en kısa zamanda gelir
Üffff bol kaşarlı
Ayyy evet ya diyette olunca insanın aklına hep yasaklı şeyler geliyorEşimde beni diyete sokup sonra pasta börek yapıyorsun diyorbugün rulo pasta yaptım yarın da su gelirse poğaça yada bazlama yapma planim var (bulaşık ve mutfak temizligi işi sıkıntı olduğu için şu gelmezse girmicem o ise )
Yaa bende istiyorum robot süpürgeGünaydın dün robot süpürge geldi akşam çalıştırdık evden çıkan tozu görmek istemezsiniz nasıl çıktı o kadar toz inanın anlamadım. Burası çok toz oluyor ama süpürüyorum zaten. Bu ay birikimi daha yapmadım hesaba attım parayı kaç gram olur hesaplamadım 100 dolar almak istiyorum. Gerisine dolar
Ben hatirliyorum bu günleri . Bizimkiler Sivas’ta görev yapıyordu daha cok küçüktük . Eskilere gittimAh eskiler nede güzeldi
Ah ah nerde o kara kış hasret kaldıkAh eskiler nede güzeldi
Afiyet olsun canım kısır çok severimKızımı uyuttum
Bol yeşillikli bir kısır yaptım salata ayran ohhh mis yedim valla
Büyük cadım yemez küçüğüm yer
Akşama da buzluktan tavuk çıkardım kızartacam yanına da ya pilav ya makarna yaparım biraz
Şimdi kızım kahve yapıyor içecem
0 harcama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?