🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Susuzluk çok zor ya Bizimde geçen yıl 2 gün gitti bitlenecektik

Ayyy inşallah en kısa zamanda gelir
Sıcak sıcak poğaça olsada yesek
Üffff bol kaşarlı

Öncelikle merhaba arkadaşlar benim evim büyük 3,4 aydır taşındık buraya doğal gaz faturasi geldi geçen ay 2 ayın ki 1220 TL ama tüm odaları açmıştım şimdi ise oturduğum odayı tek açmışım 57 de ama hala ısınmıyor biraz daha yükseltsem sizc çok yüksek gelir mi fatura

Susuzluk çok zor ya Bizimde geçen yıl 2 gün gitti bitlenecektik
Valla öyle ya inan banyoyu geçtim mutfak işi fena makina dolu zaten. tezgah dolu azcik suyu koyuyorum kaba köpukleyip bırakıyorum enazindan korkmasın diye.
Isınma iside zorlaştı su olmayinca kombi bir süre sonra çalışmıyor devir daim yapamadığı için 2 gündür tek oda da ufoyla isiniyoruz.

Ayyy inşallah en kısa zamanda gelir

Üffff bol kaşarlı
Eşimde beni diyete sokup sonra pasta börek yapıyorsun diyor bugün rulo pasta yaptım yarın da su gelirse poğaça yada bazlama yapma planim var (bulaşık ve mutfak temizligi işi sıkıntı olduğu için şu gelmezse girmicem o ise )

Ayyy evet ya diyette olunca insanın aklına hep yasaklı şeyler geliyor

Günaydın dün robot süpürge geldi akşam çalıştırdık evden çıkan tozu görmek istemezsiniz nasıl çıktı o kadar toz inanın anlamadım. Burası çok toz oluyor ama süpürüyorum zaten. Bu ay birikimi daha yapmadım hesaba attım parayı kaç gram olur hesaplamadım 100 dolar almak istiyorum. Gerisine dolar

Bugün salon perdesi ve yatak odası perdesini yıkarım dün ne resimleri atmıştım en uzun programa atmışım 3 saat çalıştı herlade bekle bekle bitmedi bugünde perdeler yıkanır kızları yıkarım arkasından bornozları atarım makinaya evi tekrar süpürüp sildirmek istiyorum yapabilirsem

Yaa bende istiyorum robot süpürge

Güle güle kullan canım

Kızımı uyuttum
Bol yeşillikli bir kısır yaptım salata ayran ohhh mis yedim valla

Büyük cadım yemez küçüğüm yer
Akşama da buzluktan tavuk çıkardım kızartacam yanına da ya pilav ya makarna yaparım biraz

Şimdi kızım kahve yapıyor içecem

0 harcama

Afiyet olsun canım kısır çok severimBende tarhana corbası bide et yahni yaptım oğlusa 2 gün yer.Biz bugün dışardan söyleyeceğiz Yiğidim dedi esnafta kazansın hep evde pişiriyoruz kebap ve pide söyleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…