Biri yapmak zorunda canım o kişi de benim malesefMasallah zeryam pek hamaratsın
Dimi ama bir gün evi elleme sanki aylardır tezlenmemiş gibi duruyorBiri yapmak zorunda canım o kişi de benim malesef
Oraya gidince düzen kalmıyor elimden geleni yapı cam ama yürüyüşü bırakmamZeyno kız bak gram gram veriyorsun zaten sakın bırakmak yok
Senin minnaklarin sebze yemiyor hic yaaBereketli olsun canim aldiklarin
Afiyet olsun bende dun yqptim ispanak benden baska kimse yemedi
Kar basladi suan jstanbul da daAyyyy çok güzel yağmur yağıyor 3 saattir
Aynen öyle canım valla. Ev işi kadar nankör bir iş görmedim. Yap ertesi gün yine aynı heryerDimi ama bir gün evi elleme sanki aylardır tezlenmemiş gibi duruyor
Kartal’da hiçbişey yok heyecanla bekliyorum başlamasınıKar basladi suan jstanbul da da
Sağol canım , iş başa düşünce mecburPek hamaratsın
Bereketli olsun
Bereketli olsun
Tamam canim ekliyorum bereketli olsun,
Iyiyiz canim cok sukur sen nasilsin ugramiyorsun artik
Ohhhh mis gibi evde kahve icmesi ne guzel afiyet olsun canim❤❤❤
Kızlar çok teşekkür ederim Allah hepimizin birikimine bereketler versinVaryemez maşallah çok güzel vermişsin
Benimde ufak ufak gidiyor 3 haftalığına kv gideceğiz almam umarım yürüyüşe devam etmeyi düşünüyorum ama diyet bozulur
Balık yağı veriyorum oğluşa oda iştahlı balık yemediği için.Bizde gemi yapıyoruz kolay gelsin kahküllü kızımaBizde yemegimiiz yedik kizlar baliga resmen iskence ettiler yerken
Mutfagi topladim camasiri serdim
Kizimla lego yqpiyoruz❤❤
Bende veriyorum balik yagi ama yesinler istiyorumBalık yağı veriyorum oğluşa oda iştahlı balık yemediği için.Bizde gemi yapıyoruz kolay gelsin kahküllü kızıma
Çalışırken daha duzenliydi sanki herşey evde oldukça mecburen yapmak zorunda hissediyorum kendimi.Hayırlı olsun canım yorma kendini temizlikle fırsat buldukça uyu dinlen vücut birsüre sonra dayanamaz hasta olursun. Vallahi bitmiyor iş güç yap et yine aynı ben biraz kendimi törpüledim çok kızmıyorum çocuklara daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum ne çok kızardım evi dağıtmayı diye ben dedikçe daha beter yapıyorlardı şimdi hadi toplamamız lazım ben salonu siz odalarınızı diyorum çok seviniyorlar ben süpürürken küçük eline bez alıyor anne toz alayım mı diye geliyor
Su ve elektrik olmadı mı hayat felçİyi akşamlar hanımlar
Dün akşamdan beri sularımız yokçok zormuş susuz kalmak insan olmayınca değerini daha iyi anlıyor Rabbim bolca yağmur kar versin de kuraklık olmasın
Kombinin de suyu bitti su basilmasi lazım onun için çalışmıyor ev 21 dereceye düştü çocukları kat kat giydirdim.elektirik arızası varmış su deposunda dün öğlen saat 2 den beri hiç gelmedi.Gece 3 de cok az iplik gibi gelmişti sabah kalktık yine yok.esim aradı gece verilebilir demisler.
6 tane 5 lt su aldı eşim 2 tane kaldı.camasir mak.dolu kirli sepeti dolu,bulaşık mak.dolu,tezgahın üzeride bulaşık dolu kaba çok az su ısittim koydum deterjanla sungerleyip tezgaha istifledim.evde temiz bardak tabak kalmadıyarın gelirse akşama kadar bulaşık ve camasirdan çıkamam heralde.
Kesinlikle öyle Kıymetini bilmiyoruz işte sürekli israf ediyoruzSu ve elektrik olmadı mı hayat felç
Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?