Bereketli olsun
Bereketli olsun
Pek hamaratsınKahvaltı yaptık ortalığı toparladım
Süt kaynattım yoğurt yapacağım
Kestane çizdim tuzlu suya koydum ara öğün yapacağız fırında pişireceğim :)
Oğlana tarhana ıslattım
Nar ayıkladım bir kavanoz oldu dolaba koydum gidip gelip yeriz
Dün akşam son anda balık yemeye karar verdik, bezelye yemeği var tereyağlı erişte yapacağım bugün akşam yemeği olarak
Bugün harcamasız geçer inş
Ayyy pişiyi çok severimSelam kizlar herkese kolay gelsin mutlu haftasonlari
Aksamdan hamur mayaladim dolaba koydum sabah kalkinca pisi yaptim kahvaltidan sonra markete gittim a101 e deterjan almak icin indirimde suan omo sivi deterjan kizima 2 meyveli sut kendime de 8 lu activia aldim 45 tl mi ne tuttu
Baska marketten yarim pilavlik yarim kilo da kisirlik bulgur az bisey zeytin ve az bisey yesil sogan aldim 16 tl de onlar tuttu . Zeytini cok almiyorm tukettkce aliyoruz cnku uzun sure durunce ufaliyorlar dolapta .
Aksama dun ispanak yikadim ayikladim dogradim hazir pisirecegjm yiyecegmze yakin . Yanina da koz biber patlican cikardim yazdan yaptiklarmdan salatasni yapacagim . Tatli da cikolatali pasta almis esim canim istemisti onceki gun soylemistum dun almis aksam yedik birazdan da kahve ile yeriz aksam yemeyeyim cok seviyorum cnku abartabilirim en azndan bu vakitte yiynce vjcdanm dha rahat oluyor
1 makine camasir yikadim kuruttum kaldirdim yerlerine bu arada da .
Sagol cnm kizimla esim de cok seviyor onlar icin yaptm dha cok ...Ayyy pişiyi çok severimAfiyet olsun
Tamam canim ekliyorum bereketli olsun,
Iyiyiz canim cok sukur sen nasilsin ugramiyorsun artikMerhaba kızlar nasılsınız? Inşaallah herkesin keyfi yerindedir
Ohhhh mis gibi evde kahve icmesi ne guzel afiyet olsun canim❤❤❤Temizlik bitti kahve içiyorum Bornozlar yıkandı kurutmaya attım bir makina renkli yıkadım.İş güç evde dön dur
Bereketli olsun canim aldiklarinSelam kizlar herkese kolay gelsin mutlu haftasonlari
Aksamdan hamur mayaladim dolaba koydum sabah kalkinca pisi yaptim kahvaltidan sonra markete gittim a101 e deterjan almak icin indirimde suan omo sivi deterjan kizima 2 meyveli sut kendime de 8 lu activia aldim 45 tl mi ne tuttu
Baska marketten yarim pilavlik yarim kilo da kisirlik bulgur az bisey zeytin ve az bisey yesil sogan aldim 16 tl de onlar tuttu . Zeytini cok almiyorm tukettkce aliyoruz cnku uzun sure durunce ufaliyorlar dolapta .
Aksama dun ispanak yikadim ayikladim dogradim hazir pisirecegjm yiyecegmze yakin . Yanina da koz biber patlican cikardim yazdan yaptiklarmdan salatasni yapacagim . Tatli da cikolatali pasta almis esim canim istemisti onceki gun soylemistum dun almis aksam yedik birazdan da kahve ile yeriz aksam yemeyeyim cok seviyorum cnku abartabilirim en azndan bu vakitte yiynce vjcdanm dha rahat oluyor
1 makine camasir yikadim kuruttum kaldirdim yerlerine bu arada da .
Masallah zeryam pek hamaratsınKahvaltı yaptık ortalığı toparladım
Süt kaynattım yoğurt yapacağım
Kestane çizdim tuzlu suya koydum ara öğün yapacağız fırında pişireceğim :)
Oğlana tarhana ıslattım
Nar ayıkladım bir kavanoz oldu dolaba koydum gidip gelip yeriz
Dün akşam son anda balık yemeye karar verdik, bezelye yemeği var tereyağlı erişte yapacağım bugün akşam yemeği olarak
Bugün harcamasız geçer inş
Canım soldurup sarımsaklı yoğurt dök öyle denedin mi belki severler çok faydalıBereketli olsun canim aldiklarin
Afiyet olsun bende dun yqptim ispanak benden baska kimse yemedi
Bayılırım etli tavaya afiyet olsunHavuç
Muz
Mandalina
Portakal
Yeşilsoğan
2 ekmek az az aldım gideceğimiz için 26tl harcandı
Esim tavayı almaya gitti pilav salata yaptım yemek zamanı
DenedimCanım soldurup sarımsaklı yoğurt dök öyle denedin mi belki severler çok faydalı
Zeyno kız bak gram gram veriyorsun zaten sakın bırakmak yokVaryemez maşallah çok güzel vermişsin
Benimde ufak ufak gidiyor 3 haftalığına kv gideceğiz almam umarım yürüyüşe devam etmeyi düşünüyorum ama diyet bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?