🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam evi süpürdüm çamaşır katlandım tekrar attım Makinaya mutfağı topladım Makinaya boşalttım

Kızı uyuturken dalmışım bende kalktım kahvemi içtim yemeğimi yedim

Akşama da buzlukta levrek vardı çıkardım yanına çorba ve brokoli karnabahar haşlicam çok şükür

Pek hamaratsın

Selam kizlar herkese kolay gelsin mutlu haftasonlari

Aksamdan hamur mayaladim dolaba koydum sabah kalkinca pisi yaptim kahvaltidan sonra markete gittim a101 e deterjan almak icin indirimde suan omo sivi deterjan kizima 2 meyveli sut kendime de 8 lu activia aldim 45 tl mi ne tuttu
Baska marketten yarim pilavlik yarim kilo da kisirlik bulgur az bisey zeytin ve az bisey yesil sogan aldim 16 tl de onlar tuttu . Zeytini cok almiyorm tukettkce aliyoruz cnku uzun sure durunce ufaliyorlar dolapta .

Aksama dun ispanak yikadim ayikladim dogradim hazir pisirecegjm yiyecegmze yakin . Yanina da koz biber patlican cikardim yazdan yaptiklarmdan salatasni yapacagim . Tatli da cikolatali pasta almis esim canim istemisti onceki gun soylemistum dun almis aksam yedik birazdan da kahve ile yeriz aksam yemeyeyim cok seviyorum cnku abartabilirim en azndan bu vakitte yiynce vjcdanm dha rahat oluyor

1 makine camasir yikadim kuruttum kaldirdim yerlerine bu arada da .

Ayyy pişiyi çok severimAfiyet olsun

Bereketli olsun canim aldiklarin

Afiyet olsun bende dun yqptim ispanak benden baska kimse yemedi

Masallah zeryam pek hamaratsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…