🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Nasılsınız kızlar çocukları öğlen canlı dersten önce dışarı çıkardım geldik hemen üzerlerini değiştirdim makinaya attım yıkandı onları serdim. Akşama pırasa yaprak sarma ezo gelin çorba yaptım yogurt az kalmış süt istedik. Yakıt gelmiş 720 lira bu havalarda böyle yakıyorlar dur bakalım ne olacak kiraya zam gelmiş aidata gelmişti zaten bazen çok şey söylemek istiyorum sonra vazgeçiyorum. Evde tişörtle geziyorlar biraz kısılsın denince üşüyoruz diyorlarmış ben görüyorum diyorum eşime boşver karışma diyor.

Eşim izin aldı 15 gün geri kalan yandı çocuklara bakar en azından aklım evde kalmaz sonra ara tatil kuzenim gelmek istiyordu gelirse çok iyi olur o bakar birazda 2.dönem okullar açılırsa büyük okula küçük babasıyla işlerine gider.

Küçüğü kreşe versene okullar açılınca iş yerinde hergün zor olur çocuk sıkılr

Hamur yemeğim diye vazgeçtim ben yoğuruyorum Zaten evde yer yok heryer makina
Ayyy bilemedim ya bu sıralar birşeyler almak istiyorum hani şu TV de reklamdaki Karaca'nın uyku seti vardı ya ona baktım Ayyy çok kötü güç reklamdaki gibi değil

Ayyy bilemedim ya bu sıralar birşeyler almak istiyorum hani şu TV de reklamdaki Karaca'nın uyku seti vardı ya ona baktım Ayyy çok kötü güç reklamdaki gibi değil
Çeyrek al gram al Ben dün güneş gözlüğü aldım daha gelmedi bakalım.Bugünde kitap vitamin plak falan aldım 630tl de öyle yedim

Küçüğü kreşe versene okullar açılınca iş yerinde hergün zor olur çocuk sıkılr
Bizimde aklımızda ama küçük biraz cılız herşey yemez bağışıklığı düşük sürekli hasta olursa diye tedirginim corona daha devam ederken benim hastalığımda yavrum kapıdan bakıp gitti kendimden çok ondan korktum. Tekrar görüşürüz belki çocuk sayısı azsa lojmanın dışında varmış güzel bitane kreş daha önce beğenmiştik.

Çeyrek al gram al Ben dün güneş gözlüğü aldım daha gelmedi bakalım.Bugünde kitap vitamin plak falan aldım 630tl de öyle yedim
Güle güle kullan canım hayırlı olsun

Ayyy yok ya altın alasım gelmiyor geçen çeyrekli bileklik aldım ya o bu ayın birkimi

Kendime güzel bişey almak istiyorum

Bence de canım araştır daha iyi olur zaten kreşlerde de genelde çocukların sevecekleri yemekler olur hem senin kafanda rahat olur

İş yerinde Zor olur seninkilerde benimki gibi çok hareketli anlattığın kadarıyla biliyorum ama ortalık baya durulur hem büyük olan okula başlayınca oda taşır kardeşine hastalık tek çocuk değil zaten risk olacak ille.Benimkine babaannesi bakıyor mayısa kadar idare ederiz dedi eşim sonra yaz okulu kurs tarzı bir yere veririz birazda anneme gider köyde oynar açık hava bisiklet biner evde çok bunaldı.

Ben de trendyoldan 100 tl lik alışveriş yaptım

Kendime b12 vitamin

Oğlana yazı tahtası kalemi ve parmak boya aldım

Evde artık neyle oyalacağımızı şaşırıyoruz yazı tahtası doğum gününde hediye geldi ama kalemi kötü çıktı hemen bitti. 4 renk kalem aldım

Parmak boya daha hiç yapmadı çok seveceğini düşünüyorum odasının bi duvarına izin vereceğim burayı boyayalım diyeceğim boyasın dursun

Duvara izin verdinmi bütün ev duvarlarını gözden çıkarBoyalı elle koltuklara falanda yapısmışlıgı var parmak boya sevmem hiç

Yarın dışarıda işlerimiz var nüfus müdürlüğüne gidip yeni kimliğimi alacağım

Sonra bankaya gideceğim yatırım hesabımla ilgili sorularım var yüzyüze sormak istiyorum

Dönüşte de market alışverişi yapacağız eksikler var harcamalı geçer yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…