- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.560
- 113
Valla ben de 80.000 peşinat+krediyle araba almak istiyorum ama araba alınca masrafı bitmiyor ki... Biriktirsem araba fiyatı yerinde de durmuyorSelam millet
Evi temizledim dip köse salon ve banyo kaldı
Menü değişti karnabahar çorba pilav oldu ıspanağı belki yarın börek yaparım
Eşim alışverişe çıkacak
Un patates muz buğday ekmeği alacak
Arabanın sigortasını yatıracak 530 tl
400 mtv var ödenecek kaskoda belli değil daha
Allah istediğin arabayı nasip eder inşValla ben de 80.000 peşinat+krediyle araba almak istiyorum ama araba alınca masrafı bitmiyor ki... Biriktirsem araba fiyatı yerinde de durmuyor
ellerine sağlık afiyet olsun simdiden
450yi geçmeden maaştan alabilsekAltın 441 kızlar
Maas günü artar450yi geçmeden maaştan alabilsek
Artmaya başladı bileMaas günü artar
Yaaaa inanmıyorum offf ne güzel bir hayal ha hayal kuruyorsun ama paran dövizle karşılık buluyor bende yapacağım bunu2 dolar 2 sterlin 2 Euro aldım kızlar .
Böyle küçük küçük alıyorum arada : kendimi dışarı çıkıp kahve içip pasta yemiş olarak düşünüyorum o parayla döviz alıyorum
Kendimi agora ozsutte oturmuş kahve eşliğinde sakızlı markiz yemiş olarak hayal ettimYaaaa inanmıyorum offf ne güzel bir hayal ha hayal kuruyorsun ama paran dövizle karşılık buluyor bende yapacağım bunu
Aaa güzel hayalmiş gerçektenKendimi agora ozsutte oturmuş kahve eşliğinde sakızlı markiz yemiş olarak hayal ettim
Bereketli olsun cqnim hayqli bile guzel,2 dolar 2 sterlin 2 Euro aldım kızlar .
Böyle küçük küçük alıyorum arada : kendimi dışarı çıkıp kahve içip pasta yemiş olarak düşünüyorum o parayla döviz alıyorum
Merhaba canimSelam kizlar yemegimizi yedik kizlara buzlukta et doner vardi onu yaptim dunden de sut dilimi vardi yediler
Yuruyusumu yaptim 1 saat yurumusum cok iyi geldi valla donuste markete ugradim 70 tl harcadim
Birazdan kizimi uyutacagim biraz kitap okurum
Merhabaa canim vallahi yuruyus yapmak cok iyi geldiMerhaba canim
Bunların aynısını yaptım ilk paragraf hariç
Dimi bende kar yağdığından beri ilk defa dışarda yürudumMerhabaa canim vallahi yuruyus yapmak cok iyi geldi
Kar bizeeeeee cokkkkk uzakkkkk hic ugramiyorrrDimi bende kar yağdığından beri ilk defa dışarda yürudum
Mis mis oksijen..
Nasılsın bı yorum yapayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?