🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Valla ben de 80.000 peşinat+krediyle araba almak istiyorum ama araba alınca masrafı bitmiyor ki... Biriktirsem araba fiyatı yerinde de durmuyor
ellerine sağlık afiyet olsun simdiden

2 dolar 2 sterlin 2 Euro aldım kızlar .
Böyle küçük küçük alıyorum arada : kendimi dışarı çıkıp kahve içip pasta yemiş olarak düşünüyorum o parayla döviz alıyorum
Yaaaa inanmıyorum offf ne güzel bir hayal ha hayal kuruyorsun ama paran dövizle karşılık buluyor bende yapacağım bunu

Eşimin bordro belli olmuş darısı benimkine.Maaşa son 4günYarın BİM’e bulaşık deterjanı temizlik bezi bakmaya gidecegım ihtiyacı olanlar yarın baksın.

Eklentiler

• 5626677F-E98D-4791-AACD-CAB768A3D599.png
    416,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 32B3C85F-7B46-4089-8DCE-53318500F6B3.png
    407,5 KB · Görüntüleme: 41
Selam kizlar yemegimizi yedik kizlara buzlukta et doner vardi onu yaptim dunden de sut dilimi vardi yediler

Yuruyusumu yaptim 1 saat yurumusum cok iyi geldi valla donuste markete ugradim 70 tl harcadim

Birazdan kizimi uyutacagim biraz kitap okurum

Selam kizlar yemegimizi yedik kizlara buzlukta et doner vardi onu yaptim dunden de sut dilimi vardi yediler

Yuruyusumu yaptim 1 saat yurumusum cok iyi geldi valla donuste markete ugradim 70 tl harcadim

Birazdan kizimi uyutacagim biraz kitap okurum
Merhaba canim
Bunların aynısını yaptım ilk paragraf hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…