🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yaşı 40 mis hiç gormedim kendisini daha önce İstanbul'da çocuk bakmış.birde kendi cocuklari varmis 2 tane liseye giden.tek şartımız oğluma gözü gibi bakması başka hiç birşey istemiyoruz evle ilgili en ufacık bir iş dahi istemiyoruz.ben gündüz kullandıkları bulaşıkları bile yıkarim sadece oğlumu gözünden ayırmasın oynasın sohbet etsin ilgilensin yedirdim uyursun yeter.

Samimi bir arkadaşımın akrabası fazlasıyla kefil oluyorlar evlerimiz çok yakınmis yeni ogrendim aramizda 5 bina var aynı mahallede oturuyormusuz.sabah7.30 akşam 17.30 çalışma saatlerim.haftanin 5 günü bayram resmi tatil hafta sonu yıllık izin v.s günler de bakilmicak.ayda toplamda 20 gün bakılacak.hafta arası hastane banka vms gibi halletmesi gereken işler olursa o arada müsade de edebileceğiz.esim ilgilenecek ozamanlar.duruma göre hafta arası erken alabilecegiz mesela 16.30 da veya sabah geç birakabilecegiz 9.30 da falan eşimin işe gitme durumlarina göre.boylede kolaylıklar saglayabilecegiz

Kaç aylık ? İlk zamanlar çok düzensiz oluyor uykuları . Allah yardımcın olsun.
8.5 aylık oldu çok şükür Sağlığı yerinde olsun diş çok sıkıntı yaptı yordu bebisimi.haliyle oda beni yoruyor.Ama böyle böyle düzeni kaçar da yeni bir düzen oluşturur diye korkuyorum.

Günaydın kızlar
Penguen cok geçmiş olsun ailene 2021 de pek güldürmedi yüzümüzü
Cankusunannesi cnm sana tavsiyem tabiki sadece çocukla ilgilensin ama sen ilk günden hic birseye dokunma deme . Çocuğun yediklerini oyuncaklarını toplasın . Çalışma saatlerin uzun gelince senin için zor olur . Kalkıp evi silip süpürmesin ama küçük işlerde sana yardım etsin . Yakın olması cok büyük avantaj . Allah çocuklarımızın karşısına iyi vicdanlı insanlar çıkarsın
Maaşa son dört gün

Canım tabiki de merhametli olsun ama hiç birşey yapmasın deme bence bir çorba yapabilir uyuduğu zamanlar ortalığı toplayabilir bebeğin kıyafetlerini ütüleyebilir
Kuzenim doktor benim kızla yaşıt oğlu var sabah 8 akşam 6 için 2500 veriyor

Günaydın kızlar

Bugün çok erken uyandık bizim oğlan 6 da hortladı

Kahvaltı yaptık ortalık topladım mutfağı temizledim yatakları topladım evi havalandırdım

Eşim oğlanı dışarı götürdü hava alması için ben de size bakayım dedim öbür türlü fırsat olmuyor gelmeye

Dünkü yemeklerimizden var bugün onları bitiririz yemek yapmıcam

Evim de temiz , benden iyisi yok bugün :)

Ohh canım çok iyi çocuklar sıkılıyorlar artık bitsin virüs rahat rahat gezelim bende birazdan uyutunca gideceğim yürüyüşe

Selam millet
Evi temizledim dip köse salon ve banyo kaldı
Menü değişti karnabahar çorba pilav oldu ıspanağı belki yarın börek yaparım

Eşim alışverişe çıkacak
Un patates muz buğday ekmeği alacak
Arabanın sigortasını yatıracak 530 tl
400 mtv var ödenecek kaskoda belli değil daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…