- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Yaşı 40 mis hiç gormedim kendisini daha önce İstanbul'da çocuk bakmış.birde kendi cocuklari varmis 2 tane liseye giden.tek şartımız oğluma gözü gibi bakması başka hiç birşey istemiyoruz evle ilgili en ufacık bir iş dahi istemiyoruz.ben gündüz kullandıkları bulaşıkları bile yıkarim sadece oğlumu gözünden ayırmasın oynasın sohbet etsin ilgilensin yedirdim uyursun yeter.Canım tüm herseyi açıkça konuş şartları ve subat sonunda başlayacaksan mutlaka bir ay öncesinden başlat . Bir ay seninle evin kurallarını öğrensin senin yanında olunca oğlunda daha iyi alışır . Kaç yaşında daha ince çocuk bakmış mi mutlaka kamera koy ne olur ne olmaz .
Samimi bir arkadaşımın akrabası fazlasıyla kefil oluyorlar evlerimiz çok yakınmis yeni ogrendim aramizda 5 bina var aynı mahallede oturuyormusuz.sabah7.30 akşam 17.30 çalışma saatlerim.haftanin 5 günü bayram resmi tatil hafta sonu yıllık izin v.s günler de bakilmicak.ayda toplamda 20 gün bakılacak.hafta arası hastane banka vms gibi halletmesi gereken işler olursa o arada müsade de edebileceğiz.esim ilgilenecek ozamanlar.duruma göre hafta arası erken alabilecegiz mesela 16.30 da veya sabah geç birakabilecegiz 9.30 da falan eşimin işe gitme durumlarina göre.boylede kolaylıklar saglayabilecegizTanıdık birisi varsa o daha iyi olur en azından ortak tanıdıklar bile cok önemli .
hangi saatler arasında bakacak haftanın kaç günü ona göre bir fiyat söyleyelim .
Burda bi tanıdığımız savcının kızına 9 3 bakıyor 1.5 yaşında bin lira .
8.5 aylık oldu çok şükürKaç aylık ? İlk zamanlar çok düzensiz oluyor uykuları . Allah yardımcın olsun.
Canım tabiki de merhametli olsun ama hiç birşey yapmasın deme bence bir çorba yapabilir uyuduğu zamanlar ortalığı toplayabilir bebeğin kıyafetlerini ütüleyebilirYa ben sadece merhametli ve vicdanlı olsun istiyorum çocuğuma çok iyi baksın gözünden ayırmasın sadece onunla ilgilensin bir bardak dahi kaldirmasin ben gelince inan gündüz kirlettikleri tabak çanağı bile yıkarim sadece çocuğma baksın benim için yeterli başka hiç bir beklentim yok.
Hepimiz sıkışıyoruz canım sonraki aylar acısını çıkarırsınKızlar eğer bu ay birikim yapamazsam beni topikten atmazsınız dimi dimi
Bu ay çok sıkıştım valla ama 2 aya bomba gibi dönücem atmayın beni
Afiyet olsun canım nasıl gidiyorGünaydın kızlar menemen yaptım börek var birazda kahvaltı yapıyoruz 1 dilim ekmekle menemen yedim
Pek fark yok gibi şimdilikAfiyet olsun canım nasıl gidiyor
Ohh canım çok iyi çocuklar sıkılıyorlar artık bitsin virüs rahat rahat gezelim bende birazdan uyutunca gideceğim yürüyüşeGünaydın kızlar
Bugün çok erken uyandık bizim oğlan 6 da hortladı
Kahvaltı yaptık ortalık topladım mutfağı temizledim yatakları topladım evi havalandırdım
Eşim oğlanı dışarı götürdü hava alması için ben de size bakayım dedim öbür türlü fırsat olmuyor gelmeye
Dünkü yemeklerimizden var bugün onları bitiririz yemek yapmıcam
Evim de temiz , benden iyisi yok bugün :)
Hep yaz özletme kendiniKızlar eğer bu ay birikim yapamazsam beni topikten atmazsınız dimi dimi
Bu ay çok sıkıştım valla ama 2 aya bomba gibi dönücem atmayın beni
Aynen canım ya bir bitseydi şu kötü günlerOhh canım çok iyi çocuklar sıkılıyorlar artık bitsin virüs rahat rahat gezelim bende birazdan uyutunca gideceğim yürüyüşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?