- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Bizimde ev çok batık yarın temizlik yaparız.Oğlusu traş ettik yıkadım meyve tabağı hazırladım yiyiyor bende filtre kahve yapıyorum.Diyet biraz ucu kaçtı toparlayacağım inşSelam kizlarrr
Bende bugun dip kose temizlik yaptım
Bamya pilav salata yaptim
Harcama 2 ekmek aldik sadece
Sizler nasilsiniz bugun pek giremedim
Diyeteler nasıl gidiyor
okyonus
Kmsl Hnd
Cedric1003
Penguen
zerya271210
Kimsenin sesi çıkmayınca iplerin ucunun kaçtığını hissettimBizimde ev çok batık yarın temizlik yaparız.Oğlusu traş ettik yıkadım meyve tabağı hazırladım yiyiyor bende filtre kahve yapıyorum.Diyet biraz ucu kaçtı toparlayacağım inşEşim simit aldı sabah yarım simit yedim
Aksamda yarım tabak domatesli makarna yedimKimsenin sesi çıkmayınca iplerin ucunun kaçtığını hissettim
Afiyet olsun canım
Geçmişler olsunAksamda yarım tabak domatesli makarna yedimYarın toparlarım diyecektim kızzz yarında hamburger planı var
Selam kizlarrr
Diyeteler nasıl gidiyor
okyonus
Kmsl Hnd
Cedric1003
Penguen
zerya271210
Benimde pek iyi gidiyor denemez pazartesi sıkı başlıcam liste yaptım bakalım arkadaşımla beraber yapalım dedik ne kadar veririm bilmiyorumSelam kizlarrr
Diyeteler nasıl gidiyor
okyonus
Kmsl Hnd
Cedric1003
Penguen
zerya271210
Kırmızı odaya bakamadım dün bugün o a bakayım dedim şimdi izliyorum acıktım akşam erken yedik birazdan başlar bizim ev ahalisi acıktık demeye meyve hazırlasın eşime söyleyim de onu yersek yeterKimsenin sesi çıkmayınca iplerin ucunun kaçtığını hissettim
Afiyet olsun canım
İyiyim canım ya eltimler geldi yine yoğun tempooo zaman geçiyorSelam kizlarrr
Diyeteler nasıl gidiyor
okyonus
Kmsl Hnd
Cedric1003
Penguen
zerya271210
Afiyet olsun canım pazartesiye kendini hazırla diyete sıkı sıkı başlıyoruzİyi akşamlar kızlar dip köşe temizlik yaptık eşimle süpürgenin parçalarını yıkadı eşim bende yemekler vardı onları ısttım salata yaptım turşu yogurt çıkardım yedik çok şükür çay demledim mısır patlatcam birazdan çekirdek almıştık hu arada unuttum galiba yazmayı perşembe akşamı 150 lira harcadı eşim kuruyemiş marketten peynir işkembe aldık. Dün ve bugün sıfır harcama kartın dönmesini bekliyorum kendime kıyafet alcam 2 takım alsam yeter kışı çıkarırım diyorum
Afiyet olsun canımAkşam için kıymalı közlenmiş patlıcanlı bir yemek yaptım uydurmasyon
Bulgur pilavı, salata, ayran ile yiyeceğiz
Oğlan köfte pilav ayran yiyecek
Günü harcamasız kapattık
Üffff yaaa bizde sıkıldık dön dolaş aynı şeyleri yap benim büyük öyle peynir zeytin filan da yemezİyi akşamlar hanimlarburalar sessiz kalmış biraz
Benim her günüm aynı yap pişir taşır topla temizle ile geçiyor.simdi çay demledim kuruyemiş ve kurabiyemiz var yanina.persembeden beri harcamamiz yokama eşim yarın markete gidecek galiba
Sabah kahvaltilarinda tukendik hergun dön dolaş aynı şeyleri yapıyoruz çalışırken sadece hafta sonu kahvaltı yaptığımız için çok güzel gelirdi şimdi sürekli evdeyiz döndür döndür aynısı oluyor.
Oooh afiyet olsun yarım simitten bişey olmazBizimde ev çok batık yarın temizlik yaparız.Oğlusu traş ettik yıkadım meyve tabağı hazırladım yiyiyor bende filtre kahve yapıyorum.Diyet biraz ucu kaçtı toparlayacağım inşEşim simit aldı sabah yarım simit yedim
Ayyy bende heyecanla izliyorum masterchef i Barbaros alsın istiyorumIyi aksamlar kizlar
Benimde esim yarin 3. Gun evde olacak kahvaltiya biseylrr yapa yapa degisik sey istiyor insan cidden
Normalde persmbe cok guzel temizlik yaptim 3 gun bjsey yapmiyim camasir yemek disinda djye ama olmadi duramadim bugun bi supurdum toz aldim cam onlerini filan sildim .
Harcama olarak dun sutcuden sut aldim 15 til idi 3 kg 19 tl olmus ona da zam gelmis . Marketi esim goruyor evde diye 2 gundur 200 e yakin harcama yapti kahvaltilik ekmek vs . Adi var paranin gercekten
Cay demledim yanina da gunduz karamelli trilece yaptim masterchef izleyecegiz insallah son 2 bolum zatnr ☺ bakalm daha ne izleyecegiz sonra .
Benden boyle bi bakiyim dedim sizlere baknca da yazmak jstedim sizler nasilsniz keyifler nasil
Ay survivor hic sevmemkiAfiyet olsun canım pazartesiye kendini hazırla diyete sıkı sıkı başlıyoruz
Afiyet olsun canım
Üffff yaaa bizde sıkıldık dön dolaş aynı şeyleri yap benim büyük öyle peynir zeytin filan da yemez
Bir gün krep bir gün pankek birgün pişi filan değiştiriyorum ama artık tıkanıyorum
Oooh afiyet olsun yarım simitten bişey olmaz
Ayyy bende heyecanla izliyorum masterchef i Barbaros alsın istiyorum
Haftaya survivor var onu izliyeceğiz artık
Hazırım canım listemi yaptım ara öğün yapmıcam sadece Türk kahvesi içicem sabah 10 gibi öğleden sonra 3 gibide filtre kahveAfiyet olsun canım pazartesiye kendini hazırla diyete sıkı sıkı başlıyoruz
Afiyet olsun canım
Üffff yaaa bizde sıkıldık dön dolaş aynı şeyleri yap benim büyük öyle peynir zeytin filan da yemez
Bir gün krep bir gün pankek birgün pişi filan değiştiriyorum ama artık tıkanıyorum
Oooh afiyet olsun yarım simitten bişey olmaz
Ayyy bende heyecanla izliyorum masterchef i Barbaros alsın istiyorum
Haftaya survivor var onu izliyeceğiz artık
Vercem canım anasınıfına gitmesi lazım eğer okulun anasınıfı iyi olursa oraya veririm ablasıyla gider gelir yoksa özele vercem zor oluyor evde sadece oyun ve TV izliyorlar bişey öğrenmek istemiyor bazen yaptırmaya çalıştıkça sıkılıyorPenguen eylülde küçüğü özel kreşe verecekmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?