Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.inşallah tekrarlamaz.Tansiyonun falan mı oynadı acaba?Selam kizlar bugun rahatsizim yatiyorum sag tarafim agridi sukur simdi daha iyiyim yine tekrar ederse dr gidecegiz
Geçmiş olsun zeynocum dikkat et kendine . Yoruluyoruz kendimize dikkat etmiyoruzSelam kizlar bugun rahatsizim yatiyorum sag tarafim agridi sukur simdi daha iyiyim yine tekrar ederse dr gidecegiz
Sagol canimGeçmiş olsun zeynocum dikkat et kendine . Yoruluyoruz kendimize dikkat etmiyoruz
Psikoloji de bedenimizi cok etkiliyor . Dün bizimkilerle görüntülü konuşunca cok üzüldüm içim acıdı eski günler aklıma geldi. Gurbetlik uzaklık cok zor .Sagol canim
Olabilir anlamadim
Dun biraz fazla yedim kuruyemiste yedik baya uzun zamandan sonra birden cok yiyince midemi yordum diye dusunuyorum umarim oyledir korktum biraz simdi daha iyiyim
Gecmis olsun canım dikkat et kendine❣❣Selam kizlar bugun rahatsizim yatiyorum sag tarafim agridi sukur simdi daha iyiyim yine tekrar ederse dr gidecegiz
Iyi seneler cqnimİyi aksamlar herkese
Bu yıl inşallah hepimize şans ve uğur getirsin
Bebişim çok huysuz kaç gündür doğru düzgün giremiyorum yazamıyorum ama hep aklimdasiniz
Sağol canım daha iyiyimGecmis olsun canım dikkat et kendine❣❣
Iyi seneler cqnim
Yok canim pazartesi diyetisyene gidicem ordan sonra eve gececem insallahSağol canım daha iyiyim
Sen nasılsın evine dönsün mü
Offfff yaaaaa napacaz bu gidişleBugün 15 kişide mutasyonlu corona virüsü tespit edilmiş.
Yok canim iyiyim cok sukur tesekkür ederimZeynolin44 geçmiş olsun canım nasılsın devam ediyor mu agrıların
Banlanmıştım geleli üç saat olduincirzeytin nerelerdesin?