• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ben geldim herkese iyi akşamlar 🤩
Bugün disariya çıktık migrosa ve A 101 gittik çok harcandı cookk ıvır zıvır hep alınanlar ☺️ama olsun ne yapalım her zaman böyle abur cubur almiyoruz.ananas avakado çilek üzüm kivi mandalina ayva da var bu 300 TL nın içinde.Bu arada pringles migrosta 10 TL ye düşmüş biz 4 tane aldık 😳artık 2 ay cips alınmaz eve.karsi komşumun bebisine yeni yıl hediyesi aldım 45 TL ödedim LCW yada.
Yarın da tatlı veya pasta yaparım inşallah.

Tünaydın topikdaşlarım özledim sizleri 💕💕💕💕💕💕
Oğlumun 2 saat dersi vardı onunla ilgilendim
@Cedric1003 Kmsl Hnd Kmsl Hnd @Cay6 kilonuzu kontrol etmiş oldunuz artık verme zamanı inanıyorum herkes istediği kiloya düşecek neler yapmak gerekiyor herkes bilinçli 👍👍
Alttaki kilo çizelgesi ile başlayın lütfen motive ediyor

Akşamları menüleri bildirelim bizde aksattık yazmayı @okyonus

Kmsl Hnd Kmsl Hnd 6.takımada gelebilirsin istersen canım ve diğer arkadaşlar da tabi ki

Diyete hangi gün başlıyordun canimmm😬😬
Canim diyetisyene gidim gruba da katilacam 🥰🥰
Kmsl Hnd Kmsl Hnd Hande seni bu karntinalar ve mangallar yaktı canm😄
Ayyy evet hic sormq yaaaa🤭🤭🤭

Bana da komsum bi dolma tabagi gondermis sagolsun kuru dolma lahana ve yaprak sarmasi 😋😋

Kurufasulye bulgur pilavi yayla corbasi menum
Kestane aldim birde pazardan bu sene ilk kez aldm cnm istedi cayla yeriz insallah

Sokaktan gecen arabadan patates sogan aldim 12 tl

Internetten kendime ve kizima siparis vermstm bikac parca sey 160 tl kapida odedim

Pazara ve markete gittim 50 60 tl de oyle gitti

2 kucuk ekmek aldim 2.5 tl

Artik paramda bitti haftaya sali carsmbaya kdr maas alir esim suan bi 10 gunluk filan alinacak birsey de yok zaten cok sukur . 3 gun de esim evde olur o cikar alir zaten eksik olursa
Gule gule giyin canim hayirli olsun😘😘
100tl sebze meyve
100tl pasta
180tl kuruyemiş
10tl ekmek
Ayy harcamalara bak :kahve:
Afoyet olsun canim😍😍

Zeyno senin ahali baya yemeğe değişik çeşit e alışmış.
Sen de iradelisin yemeden de yapıyorsun.
Küçük çocuğun kaç yaşında?
Ne yaparsam yedirmeye çalışıyorum miniğim biraz sıkıntılı gerisi iyi yiyorlar maşallah

Bende yapmayı yemeyi yedirmeyi çok severim ama küçüğüm 27 aylık oldu hala doğum kilolarından kurtulamadım bu sefer bitirmek istiyorum dikkat etmek zorundayım canım

Benim çocukların hepsi küçük canım
8,5,2 yaşlarındalar 🙏

750 babama verdim altın için
251 elektrik faturası
37 su faturası
45 kızımın tel faturası gitti yine paracıklar🙄🙄

Pazartesi diyetisyene 200 verecem ekstra kan tahlili filan isterse bilmiyorum ne kadar tutar

Diyetisyen den sonra evimize gideceğiz inşallahhhh🤩🤩🤩

Kızlar yarın ki menümüz de yazayım sabah fırsatım olmaz belki🤩🤩

Mangal (olmazsa ayıp olur)
Köz patlıcan yoğurtlu
Marul salatası
Havuc tarator
Çiğköfte

Profiterol
Laz böreği

Şimdilik bunlar😋😋

Herkese şimdiden musmutluuuuuuuuu senelerrrrrrrrr:halay::21::cool::KK68::-):KK71::KK31::KK30::KK70:

Ne yaparsam yedirmeye çalışıyorum miniğim biraz sıkıntılı gerisi iyi yiyorlar maşallah

Bende yapmayı yemeyi yedirmeyi çok severim ama küçüğüm 27 aylık oldu hala doğum kilolarından kurtulamadım bu sefer bitirmek istiyorum dikkat etmek zorundayım canım

Benim çocukların hepsi küçük canım
8,5,2 yaşlarındalar 🙏
Büyük benimki ile.
Ama diğerleri baya küçük mus.
Azimlisin bence gider boyun da var.
Sporu bırakma.
Ben onun sayesinde verdim.
Kızlar yarın ki menümüz de yazayım sabah fırsatım olmaz belki🤩🤩

Mangal (olmazsa ayıp olur)
Köz patlıcan yoğurtlu
Marul salatası
Havuc tarator
Çiğköfte

Profiterol
Laz böreği

Şimdilik bunlar😋😋

Herkese şimdiden musmutluuuuuuuuu senelerrrrrrrrr:halay::21::cool::KK68::-):KK71::KK31::KK30::KK70:
Kızlar seni mangal yaktı demiş ya ondan gülücük koydum 🤭
Yoksa menu efso🥳

Valla ben özel bir menü yapmayacağım kızlar

Mantar tavuk sote yapacağım, ayran ile yeriz. Eşim isterse pilav da yaparım yanına. Oğlan da köfte pilav ayran yer.

Tatlı olarak mozaik pasta var buzlukta.

En fazla çekirdek çitleriz tatlı yeriz çocuk uyuyunca 😅

Back