- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Valla kızlar biz cuma günü bildirince hepiniz hevesleniyorsunuz ertesi gun kimseden ses yok taki bir sonraki cumaya kadar :)))))herkes baslaşın topikçe fitt hatunlar olalım :)))Ohh kızlar süpersiniz .okyonus Zeynolin44 @ozrengin gitsin kilolar .
Bende başlamak istiyorum evde otur otur şişiyorum
Ayni kilodayiz ama ayni boyda degilizdir sanirimTayt ve Kısa kol üstle buBen bunu dikkate alıyorum çünkü koyafetin çok kalın
Hic tartiyaaaq cikmaya niyetim yok yilbasi oncesi moralimi bozamamKız sen kac kilosun tartıl bakim
Bak sana dogru geliyorum :)))
Evet cqnim baslayalim ben yilbasi sonrasinda basliyorum,Ohh kızlar süpersiniz .okyonus Zeynolin44 @ozrengin gitsin kilolar .
Bende başlamak istiyorum evde otur otur şişiyorum
1.68 boyumAyni kilodayiz ama ayni boyda degilizdir sanirim
Yılbasıda tehlikeli çok yeniyor o geceHic tartiyaaaq cikmaya niyetim yok yilbasi oncesi moralimi bozamam
Evet cqnim baslayalim ben yilbasi sonrasinda basliyorum,
Yilbasinin diger gunlerden hicbir farki yok benim icin .. ama kutlayan sofralar hazirliklar yapanlar icin yenirdir dha fazla belkibYılbasıda tehlikeli çok yeniyor o gece
Ayy maşallah1.68 boyum
Güle güle kullan canimmmmm.Selam kızlar ocak birikimimi yaptım
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsunGüle güle kullan canimmmmm.
Yılbaşı sonrası diyetteyiz 1 Ocak cuma haftaya kızlarla beraber tartılıyoruz .
Bende 67 yi gördüm ama suan 70 71 olmuşumdur . Hissediyorum bir aydır otura otura . Yeni yıl yeni umutlar cok sıkmadan yaza kazar 60 oluruz bence yaaaTeşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun
Abovvvvv cuma sabahı yandım desen
Bu arada bayağıdır kot pantolon giymiyordum aman Allah ım biraz önce giydim zor kapattım dügmeyi
Vallahi 70 i bile görsem mutlu olurum sankiBende 67 yi gördüm ama suan 70 71 olmuşumdur . Hissediyorum bir aydır otura otura . Yeni yıl yeni umutlar cok sıkmadan yaza kazar 60 oluruz bence yaaa
Ayyy ne hoşşşSelam kızlar ocak birikimimi yaptım
4 çeyrek verdim 3500 babamın kartından çektirdim 3 taksit verecemAyyy ne hoşşş
Güzel günlerde kullan canım çerçevesi ne kadar tuttu
İyi yapmışsın canım alınan alınandır her zaman4 çeyrek verdim 3500 babamın kartından çektirdim 3 taksit verecem
Çok korkuyorummmmHeyyyt bee bizim topikçe üstesinden gelemeyeceğimiz şey olmaz Allahın izniyle
Cuma tartı fotolarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?