🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ohh kızlar süpersiniz . okyonus Zeynolin44 @ozrengin gitsin kilolar .
Bende başlamak istiyorum evde otur otur şişiyorum
Valla kızlar biz cuma günü bildirince hepiniz hevesleniyorsunuz ertesi gun kimseden ses yok taki bir sonraki cumaya kadar :)))))herkes baslaşın topikçe fitt hatunlar olalım :)))

Tünaydın hatunlar

Kilo verenleri tebrik ediyorum

Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım hava güneşli eşimle oğlanı dışarı gönderdim biraz hava alsınlar

Ben de evi düzenleyeceğim

Koltuk örtülerini yıkamıştım onları sereceğim oğlanın odasının şeklini değiştireceğim biraz alan açmak istiyorum orada vakit geçirmeyi seviyor bu ara

Akşama erişteli mercimek yemeği yapmayı düşünüyorum salata yoğurt ile yeriz
Dün sütlaç yapmıştım ondan da var

Markete gitmeye fırsat bulursam harcama yaparım yoksa yarına kalır :)

Güle güle kullan canimmmmm.
Yılbaşı sonrası diyetteyiz 1 Ocak cuma haftaya kızlarla beraber tartılıyoruz .
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun

Abovvvvv cuma sabahı yandım desen

Bu arada bayağıdır kot pantolon giymiyordum aman Allah ım biraz önce giydim zor kapattım dügmeyi

Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun

Abovvvvv cuma sabahı yandım desen

Bu arada bayağıdır kot pantolon giymiyordum aman Allah ım biraz önce giydim zor kapattım dügmeyi
Bende 67 yi gördüm ama suan 70 71 olmuşumdur . Hissediyorum bir aydır otura otura . Yeni yıl yeni umutlar cok sıkmadan yaza kazar 60 oluruz bence yaaa

Kahvaltı yaptık ogluşun ve eşimin 1 er saat dersleri vardı yapıp basketbol oynamaya gittiler büyük kızımda gitti

Bende işleri hallettim
3 kg süt aldık 10 tl
Onu kaynattım kurufasulyeyi haşladım
Miniği uyuttum yemeği yapacağım

Yemekten sonra yürüyüşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…