- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Kmsl Hnd basınız sagolsun canm.Mekani cennnet olsun inşallah.Rabbim ailesine sabır versinSağol canım kanserdi tedavi göriyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kmsl Hnd basınız sagolsun canm.Mekani cennnet olsun inşallah.Rabbim ailesine sabır versinSağol canım kanserdi tedavi göriyordu
Bende bize aldım oğlanada uydurdum çorap kaldı bizimdeBende ogluslarima yeni yıl hediyesi pijama ve çorap aldım foto çekerim diye.zaten sürekli ihtiyaç pijama çorap
Benim geçici premsesligim yarın sabah itibariyle son buluyor gelsin mutfak,gitsin süpürge,hadi birde çamaşır modu yarın akşam itibariyle başlıyorYarın ne yemek yapacaksınızMercimek çorbam kaldı kabak tatlısı yapacağım bide kilo durumuma göre kısır pogaca yapmak istiyorum.Kilo veremediysem kavurma yada köfte yapacagım
Bende bize aldım oğlanada uydurdum çorap kaldı bizimde
Ben DeFacto kids den aldım coraplari.Ama pijamalarini h&m den aldım.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım.Sağol canım kanserdi tedavi göriyordu
Teşekkür ederim canım şimdi bitirdim şeker portakalını diğerlerini de alacağımGüneşi uyandıralım ve delifişek kitapları . Ben de çok sevdim, zeze biz :)
İstiyorum almayı ama biraz daha bekleyeyimBen de şimdi I robot RooMBa fiyatlarına baktım , Teknosa ‘da bizdeki model 1.999 TL . bir başka modeli ise 5,999. ben memnunum uygun fiyatlisindan ama bu elektronik alet sans isi ya biraz da , alirsan memnun kalirsin umarim .. Kmsl Hnd
Güle güle giysin oğluşlarBende ogluslarima yeni yıl hediyesi pijama ve çorap aldım foto çekerim diye.zaten sürekli ihtiyaç pijama çorap
Teşekkür ederim canımKmsl Hnd basınız sagolsun canm.Mekani cennnet olsun inşallah.Rabbim ailesine sabır versin
Sağol canım qminAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım.
Teşekkür ederim canımKmsl Hnd başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun
İnşallah gelirler canım sıcak su olmadan çok zorBizim termosifon ariza verdi kombi yok sıcak su için onu kullanıyoruz dünden beri sıcak su gelmiyor servisi aradık bugün gelecekler sözde inşallah gelirler garantisi bitmiş umarım çok tutmaz
Hadi bende merakla bekliyorum zeynommm10 gibi tartılırım umarım eksideyimdir heyecan dorukta