🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yarın ne yemek yapacaksınızMercimek çorbam kaldı kabak tatlısı yapacağım bide kilo durumuma göre kısır pogaca yapmak istiyorum.Kilo veremediysem kavurma yada köfte yapacagım
Benim geçici premsesligim yarın sabah itibariyle son buluyor gelsin mutfak,gitsin süpürge,hadi birde çamaşır modu yarın akşam itibariyle başlıyor
Annemde çok rahattım en çokta mutfak konusunda.şu an bile meyve soyuyor iki gözümün çiçeği

Güneşi uyandıralım ve delifişek kitapları . Ben de çok sevdim, zeze biz :)
Teşekkür ederim canım şimdi bitirdim şeker portakalını diğerlerini de alacağım
İstiyorum almayı ama biraz daha bekleyeyim
Bende ogluslarima yeni yıl hediyesi pijama ve çorap aldım foto çekerim diye.zaten sürekli ihtiyaç pijama çorap
Güle güle giysin oğluşlar
Kmsl Hnd basınız sagolsun canm.Mekani cennnet olsun inşallah.Rabbim ailesine sabır versin
Teşekkür ederim canım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım.
Sağol canım qmin

Selam kızlar

Bugün o kadar yoğun geçti ki ancak okuyabildim gelip

Koltuk örtülerimi yıkadım
Evi detaylı süpürüp sildim
Akşam yemeği olarak fırında tavuk yaptım bulgur pilavı ayran ile yedik

Oğlan evde çok sıkılıyor tüm gün ne yapacağımızı şaşırıyoruz artık . Bugün en son bütün yastıkları salonun ortasına dizdik hoplama zıplama yaptık enerjisini atsın diye

Günü harcamasız kapattık

Yarın markete giderim haftasonu için eksikleri alırım yumurta ekmek süt vs

Herkese iyi geceler

Bizim termosifon ariza verdi kombi yok sıcak su için onu kullanıyoruz dünden beri sıcak su gelmiyor servisi aradık bugün gelecekler sözde inşallah gelirler garantisi bitmiş umarım çok tutmaz
İnşallah gelirler canım sıcak su olmadan çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…