• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Geldim canim
Bugun cocukları okula götürdük basketbol tenis oynadılar kızımın ögrermeni de geldi guzel zaman gecirdiler mesafeli ve maskeli

Bugun 2 ekmek aldik sadece 3 tl
Menunde patlıcan tava bulgur pilavı vardi :))

Yarın tartı günü:))

Geldim canim
Bugun cocukları okula götürdük basketbol tenis oynadılar kızımın ögrermeni de geldi guzel zaman gecirdiler mesafeli ve maskeli

Bugun 2 ekmek aldik sadece 3 tl
Menunde patlıcan tava bulgur pilavı vardi :))

Yarın tartı günü:))
Çok iyi gelmiştir çocuklara da

Maşallah bu hafta çok iyi gidiyorsun harcama konusunda bende öyle 🤣🤣🤣

Roborock 5 Max almaya karar verdik inşallah taksitli alabiliriz

Bende Roomba 670 var, çok kullanışlı . alınca çok rahat edersin canım.

Mutfak ta kap kaçağa ihiyaci olmayan beğenmeyen varmı ki acaba 😂
Hanımların altından sonra en sevdiği olabilir , ev eşyaları. Annem ben küçükken ,tencere, tabak, çarşaf vs aldığında çok sevinirdi, anlam veremezdim çocuk aklıyla.. şimdi çok iyi anlıyorum ..
Aranıza yen düştüm nerden katılsam bilemiyorum :)
Kendimi evdeki sohbetin ortasına dan diye girmiş yeni gelin gibi yabancı hissettim herkes nasılda kaynaşmış :))
Hoşgeldin, ben de yeniyim fakat ortam ve arkadaşlar çok samimi, sıcak... hiç yabancılık hissetmiyor insan.
Selam kızlar. Bugün sinirim aşırı bozuuuk:110: Devlet pandemi yardımı yapıyor 1.000 TL alıyordum onlardan her ay, bir de bir aileye özel ders veriyordum 3 haftadır. Anaokulları açılınca çocuklar odaklanma sorunu yaşadı doğal olarak okuldan gel ders gör vs. Şimdi hafta sonu yasağı kalkana kadar (15 Ocak’a kadar) derslere ara verdik. Allahtan ev falan geçindirmiyorum ama 3 hafta bana 1800 lira kaybettirecek :KK43: Oysa ona göre planlamalar yapmıştım. Pandemi yüzünden bir günümüz bir günümüze uymuyor Allah herkesin yardımcısı olsun :KK43:
Allah yardımcımız olsun , zor zamanlar .. umarım toparlarsınız bir an evvel.
İyi çok şükür . Ama sanırım şimdi ben hastayım 🤧 sabahtan bu yana burnum tıkalı gibi. Belki sadece hafif bir soguk algınlıgıdır ...
Çok geçmiş olsun ..
Amcamın eşi vefat etmişş😥😥😥
Mekanı cennet olsun .

Selam hanımlar ,

Bugün mutfak dolaplarını temizledim , bayağı da çoklar .. diğer işler derken çok yoruldum .

işlek bir güzergahta yürüyüşe çıkmıştım , kolumdan bilekliğim düşmüş. İnceydi çok pahalı değildi ama üzüldüm :KK43:

bugün şeker portakalı kitabımı bitirdim . Aralık bitmeden diğer kitabımı da bitirme niyetim.

yarına menüm, kıymalı karnabahar . ve yayla çorbası.

hepinize iyi geceler .

Selam hanımlar ,

Bugün mutfak dolaplarını temizledim , bayağı da çoklar .. diğer işler derken çok yoruldum .

işlek bir güzergahta yürüyüşe çıkmıştım , kolumdan bilekliğim düşmüş. İnceydi çok pahalı değildi ama üzüldüm :KK43:

bugün şeker portakalı kitabımı bitirdim . Aralık bitmeden diğer kitabımı da bitirme niyetim.

hepinize iyi geceler .
Bilekliğine üzüldüm.Kedicik nasıl alıstınızmı😺

Bende Roomba 670 var, çok kullanışlı . alınca çok rahat edersin canım.

Hanımların altından sonra en sevdiği olabilir , ev eşyaları. Annem ben küçükken ,tencere, tabak, çarşaf vs aldığında çok sevinirdi, anlam veremezdim çocuk aklıyla.. şimdi çok iyi anlıyorum ..

Hoşgeldin, ben de yeniyim fakat ortam ve arkadaşlar çok samimi, sıcak... hiç yabancılık hissetmiyor insan.

Allah yardımcımız olsun , zor zamanlar .. umarım toparlarsınız bir an evvel.

Çok geçmiş olsun ..

Mekanı cennet olsun .
Teşekkür ederim canım robot süpürgen den memnun musun marka olarak
Selam hanımlar ,

hepinize iyi geceler .
Bilekliğin için üzüldüm canım ama canı sağolsun
Bende annemle çarşıdayken 3 sene önce altın bilekliğini düşürmüştü aradık ama bulamadık😥😥

Menün de güzel afiyet olsun

Bende şeker portakalını okuyorum🤗🤗

Bilekliğine üzüldüm.Kedicik nasıl alıstınızmı😺

kedicik çok iyi, abi ve ablası evde uzaktan eğitimde olduklarından çocuklarla çok mutlu..oyun işi onlarda ..

bana bir tek kum temizliği ve yemeğini suyunu verme işi kalıyor.

temmuz 18 ‘den beri bizimle , bakımının kolaylığını, hayvanın temizliğini ve akıllılığını gördükten sonra neden daha önce almamışım dedim . Çocuklara pozitif anlamda katkısı çok büyük. Özellikle pandemide , arkadaştan , sosyal çevrelerden mahrum kaldıkları şu günlerde çok iyi geldi..

Teşekkür ederim canım robot süpürgen den memnun musun marka olarak

Bilekliğin için üzüldüm canım ama canı sağolsun
Bende annemle çarşıdayken 3 sene önce altın bilekliğini düşürmüştü aradık ama bulamadık😥😥

Menün de güzel afiyet olsun

Bende şeker portakalını okuyorum🤗🤗
Sağol canım, evet arasam da bulamam arabaların altında ezilip gitmiştir . Sağlık olsun .

benimkinin performansından gayet memnunum . Araştırma yaptığımda, roomba önerilen markalar arasındaydı, birçok farklı modeli var tabii fiyat çok değişken.

iyi okumalar . Ben şimdi şeker portakalının devamı olan diğer iki kitabı alacağım . Zeze ‘ nin mecaralarının devamını merak ediyorum.

Sağol canım, evet arasam da bulamam arabaların altında ezilip gitmiştir . Sağlık olsun .

benimkinin performansından gayet memnunum . Araştırma yaptığımda, roomba önerilen markalar arasındaydı, birçok farklı modeli var tabii fiyat çok değişken.

iyi okumalar . Ben şimdi şeker portakalının devamı olan diğer iki kitabı alacağım . Zeze ‘ nin mecaralarının devamını merak ediyorum.
Anladım canım şimdi netten baktım fiyatı 1800 civarı o yüzden sordum kullanışlı mı diye bende almak istiyorum

Aaaaa kitabın devamı var mı söylermisin bende bi çıktığımda alayım zezeyi çok sevdim😁😁😁

Anladım canım şimdi netten baktım fiyatı 1800 civarı o yüzden sordum kullanışlı mı diye bende almak istiyorum

Aaaaa kitabın devamı var mı söylermisin bende bi çıktığımda alayım zezeyi çok sevdim😁😁😁
Güneşi uyandıralım ve delifişek kitapları . Ben de çok sevdim, zeze :KK200: biz :)

Back