- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Teşekkür ederim canım kanserdiBaşınız sağolsun canım hasta mıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım kanserdiBaşınız sağolsun canım hasta mıydı?
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun babamda kanserden vefat etti kanser diyince içim cız ediyorTeşekkür ederim canım kanserdi
Rabbim babanında mekanını cennet eylesinAllah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun babamda kanserden vefat etti kanser diyince içim cız ediyor
Taksit kimi kuyumcular yapıyor diye biliyorum.Altının her halini seviyorumAyyy şöyle birşey istiyorum altın daha düşer mi ki bir de kk ya taksit oluyor mu altın
Ayyy bende seviyorum daha önceden vardı bu bileklikten satmıştık şimdi bilemedim altın daha düşer mi çeyrekleri evden versem çerçevesini de babamın kartından çektirsem 2 defa da veririm diye düşündümTaksit kimi kuyumcular yapıyor diye biliyorum.Altının her halini seviyorum
Ayyyyy çok güzel güle güle giyinYeni yıl hediyesi pijama aldım tüm ev halkına kayınvalide çok sevindi.Oğluşa güzel birsey bulamadım.265tl tuttu taksit yaptırdım karta.Geldim yemek yedik eşimin işi uzamış o ancak çıkmış yola oda gelince yer.Kahvemle sodamı içiyorum bir makina renkli attım onlar yıkanıyor.Kabakları şekerledim yarın pişiririm.
Lcw ye bakBende biseyler almak istiyorum yeni yıl temalı ama buralarda hiç yok Bu iyi bisey mi kötü bisey mi bilemedim
Rabbim babanında mekanını cennet eylesin
O da eksik kalsinÇorap bulacağım bide
Lcw da var canimBende biseyler almak istiyorum yeni yıl temalı ama buralarda hiç yok Bu iyi bisey mi kötü bisey mi bilemedim
Kız oralarda bile pek olmuyor . Burda yılbaşı kutlama olayı pek olmadığı icin ürünlerde bölgeye göre geliyor sanırım . Bakacağım haftayaLcw ye bak
Netten al en temiziKız oralarda bile pek olmuyor . Burda yılbaşı kutlama olayı pek olmadığı icin ürünlerde bölgeye göre geliyor sanırım . Bakacağım haftaya
Bencede en mantıklısıNetten al en temizi
Sabah
1 yumurta omlet
Biraz peynir
6 zeytin
1 dilim b.ekmegi
3 br cay
1 domates
Ara
3 br cay
10 tane fıstık
Aksam