• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ayyy şöyle birşey istiyorum altın daha düşer mi ki bir de kk ya taksit oluyor mu altın

Eklentiler

• Screenshot_20201222_153315_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201222_153315_com.android.chrome.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 43
Yeni yıl hediyesi pijama aldım tüm ev halkına kayınvalide çok sevindi.Oğluşa güzel birsey bulamadım.265tl tuttu taksit yaptırdım karta.Geldim yemek yedik eşimin işi uzamış o ancak çıkmış yola oda gelince yer.Kahvemle sodamı içiyorum bir makina renkli attım onlar yıkanıyor.Kabakları şekerledim yarın pişiririm.

Taksit kimi kuyumcular yapıyor diye biliyorum.Altının her halini seviyorum😁
Ayyy bende seviyorum daha önceden vardı bu bileklikten satmıştık şimdi bilemedim altın daha düşer mi🙄🙄 çeyrekleri evden versem çerçevesini de babamın kartından çektirsem 2 defa da veririm diye düşündüm

Yeni yıl hediyesi pijama aldım tüm ev halkına kayınvalide çok sevindi.Oğluşa güzel birsey bulamadım.265tl tuttu taksit yaptırdım karta.Geldim yemek yedik eşimin işi uzamış o ancak çıkmış yola oda gelince yer.Kahvemle sodamı içiyorum bir makina renkli attım onlar yıkanıyor.Kabakları şekerledim yarın pişiririm.
Ayyyyy çok güzel güle güle giyin
Yılbaşı günü selfie yapın😁😁😁

Ayyy özele de foto isterim🤣🤣🤣

Back