Sadakatsiz günü bugünKızlar nerdesinizz
Hoşgeldinfilmlerdeki senaryolara benzemeye başladı iyice hayat.. şirkette herkes mutsuz ve depresif herkes kavga edicek yer arıyor.. bugün departmandaki arkadaşlar ile saçma bir sebepten tatıştık.. insanlar o kadar gerginki hiçbirşey söylemeye gelmiyor..
Nasıl oldu canım kızın nasıl rabbim şifa versinTeşekkürler canım . Şimdilik atlattı gibi .test sonucunu bekliyoruz .
İyi çok şükür . Ama sanırım şimdi ben hastayımNasıl oldu canım kızın nasıl rabbim şifa versin
Test yaptırdin mı?İyi çok şükür . Ama sanırım şimdi ben hastayımsabahtan bu yana burnum tıkalı gibi. Belki sadece hafif bir soguk algınlıgıdır ...
İnşallah öyledir bolca meyve yeİyi çok şükür . Ama sanırım şimdi ben hastayımsabahtan bu yana burnum tıkalı gibi. Belki sadece hafif bir soguk algınlıgıdır ...
Evet yaptık ama sonuç haftaya kaldı . Zencefil var ama benim kız içmiyor ondanTest yaptırdin mı?
Zencefil zerdeçal var mı evde?
İnsallah canım. Teşekkürlerİnşallah öyledir bolca meyve ye
Ben dHa olmadım 5 gün geçti o kadar çok ilaç içtim sanırım ondan olsa da rahatlasamHoşgeldin
Kızlar bugün nasıl geçti anlamadım.
Bolca kitap okudum.
Dizileri yarım yamalak izledim telefon geldi habire.
Birde iştah im çok açık regl öncesi olduğu için.
Herkese iyi geceler
Test yaptırdin mı?Ben dHa olmadım 5 gün geçti o kadar çok ilaç içtim sanırım ondan olsa da rahatlasam
Geçmiş olsun canımİyi çok şükür . Ama sanırım şimdi ben hastayımsabahtan bu yana burnum tıkalı gibi. Belki sadece hafif bir soguk algınlıgıdır ...
Benim de bu ay 10 gün kadar gecikti mevsimsel sanırım soğan suyu içtim oldumBen dHa olmadım 5 gün geçti o kadar çok ilaç içtim sanırım ondan olsa da rahatlasam
Günaydın cancağızımGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım
Benim de bu ay 10 gün kadar gecikti mevsimsel sanırım soğan suyu içtim oldum
Günaydın cancağızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?