- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Bende melisalisini seviyorum yeşil çayınLimonlu yeşil cay aldım tadını hiç sevmedim kayısı çayı güzeldi
Bende deniz kestanesi diye bir ıslak kurabiye var haşhaşlı onu yapıyorum hep seninki nasıl tarif alalımYa ıslagı efsane yarım yedim bir tepsi yenir öyle manyak birsey yani
Tarifte 1 pk margarin diyor ben kullanmıyorumBende deniz kestanesi diye bir ıslak kurabiye var haşhaşlı onu yapıyorum hep seninki nasıl tarif alalım
Tarif istiyoruz ZeynoYa ıslagı efsane yarım yedim bir tepsi yenir öyle manyak birsey yani
Son sayfayı okumadan yazmıştım zaten vermişsin eminim cok güzeldirTarifte 1 pk margarin diyor ben kullanmıyorum
100 gr kadar tereyağı 1 br sıvıyağ koydum
1 yumurta
1 br seker
1 paket vanilya
1 pk kabartma
3 kş kakao
Un
Pişince
1 cay br seker
1 su bardağı su bunları bir taşım kaynatıp kurabiyeleri batırıp çıkarıyorum (serbet sıcak olacak )
2 tepsi cıktı
Ayyy evet azicik kilo alsan iyi olur ama bunye almayinca almiyorEvet canm toplam kilom 47
Senin boyun vardır böylesi kötü oğlum bile anne sana sarılınca kemiklerin batıyor diyor
Aflyet olsun canim cok iyi gidiyorsunSelam kızlar
Mutfaktan çıkamadım bugün
Kereviz salatası güzel oldu herkes sevdi havuç ve ceviz koydum mayonez koymadım diyetteyim diye
Regli oldum şükür şişim iner inşallah cumaya kadar
Bugün 15000 adım attım 1.5 saat dışarıda yürüdüm
2 tepsi ıslak kurabiye yaptım birini serbetledim biri duruyor
0 harcama
Ufffff bir ara cok yapiyordum bu kurabiyeden kahve yanina cok guzel gidiyorrrrTarifte 1 pk margarin diyor ben kullanmıyorum
1 yumurta
1 br seker
1 paket vanilya
1 pk kabartma
3 kş kakao
Un
Pişince
1 cay br seker
1 su bardağı su bunları bir taşım kaynatıp kurabiyeleri batırıp çıkarıyorum (serbet sıcak olacak )
2 tepsi cıktı
Bence bünyem alır hamileyken aldım 12 kg ama çok hareketten bence alamıyorum birde istahsizim oda büyük etken tabi.mide kapasitem 1 çorba kasesi yiyince doluyor.Ayyy evet azicik kilo alsan iyi olur ama bunye almayinca almiyor
Aflyet olsun canim cok iyi gidiyorsun
Ufffff bir ara cok yapiyordum bu kurabiyeden kahve yanina cok guzel gidiyorrrr
Teşekkür ederim canm bu daha basitmiş benim deniz kestanesine 1 bardak haşhaş koyuluyor irmik koyuluyor.Tarifte 1 pk margarin diyor ben kullanmıyorum
1 yumurta
1 br seker
1 paket vanilya
1 pk kabartma
3 kş kakao
Un
Pişince
1 cay br seker
2 tepsi cıktı
Benim çocuklar kakaolu çikolatalı yiyeceklere bayılıyorlarTeşekkür ederim canm bu daha basitmiş benim deniz kestanesine 1 bardak haşhaş koyuluyor irmik koyuluyor.
Gunaydin dostlar
Günaydın cqnlarGünaydın iyi haftalar
Annende misin canımGünaydın cqnlar
Evet canım birazdan ablamla yiğenim de gelecek bugün de kalacaz yarın geçecez eveAnnende misin canım
Günaydın canımGünaydın kızlar
Ne guzel ya bende bizimkileri cok özledimEvet canım birazdan ablamla yiğenim de gelecek bugün de kalacaz yarın geçecez eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?