🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar sabah deprem olmuş yine Allah korusun herkesi hissetmedim uyuyordum. Kahvaltı masasındayım biraz kar yağdı çocuklar aşağı indir ellerine poşet aldılar kaycaz diye uğraşıyorlar

Kereviz salatası yapacağım ilk kez inşallah yeriz
Ispanak var belki onuda yumurtalı yaparım
Çorbam kaldı
Birde ıslak kurabiye
Çok güzel oluyor canım bir tane de havuç rendele
Çay içtim yaş pasta yedim Eylül romanına başlıcam diğer okuduğum bitti dün ne çok para harcadım bu ara
Harcama canım artık çok acil bir durum olmadıkça
Ayyy ne güzel boy kilo kaç canım
Günaydınlar
Mutlu pazarlar
Kendimi cok şiş hissediyorum regli gunum
Hadi ol da cumaya güzel eksi gelirsin canım
Günaydın kızlar sabah deprem olmuş yine Allah korusun herkesi hissetmedim uyuyordum. Kahvaltı masasındayım biraz kar yağdı çocuklar aşağı indir ellerine poşet aldılar kaycaz diye uğraşıyorlar
GeçMiş olsun canım

Hava çok güzel miniği biraz parka götürdüm kahkahalar attı kuzum evin için de kala kala yıkadım uyutuyorum tüm işler duruyor eşim oğlanı yıkıyor

Ortalığı toplayıp ıspanağı kerevizi ıslak kurabiyeyi yapacağım

0 harcama olur bugün de

Vallahi canım ya çocuklar park yüzü görmeden büyüyorlar bizim evde parktaki salıncaktan var ama oradaki mutluluğu vermiyor

Vallahi canım ya çocuklar park yüzü görmeden büyüyorlar bizim evde parktaki salıncaktan var ama oradaki mutluluğu vermiyor
Aynen öyle tam park zamanları kimse yoktu ben çıkardığımda inşallah bahara bu kabus biterde rahat rahat parklarda oynarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…