canım ben bimde satılan bezden kulanıyorum gerçekten çok iyi bide onu dene istersen
Ben huggiesten cok memnundum evet cok fazla emiciligi olmayan bir bez ama ben sık alt degistirdigim icin cok problem olmadi bu durum cunku diger bezlerde alerji sorunu yasadim.huggiesin 1 ve 2 numarasi oldukca kullanisliyken 3 numaranin erkekler icin olaninda tasarim yanlisligi var diye dusunuyorum emici ped one konulmus e arka ne olacak :) sirtina tasiyor devamli komple kiyafet degistiriyoruz oglum 7 kg 4 numara kullanamamki huggies 3 kullanip ayni sikintiyi yasayan var mi acaba?yoksa sıkıntı bizdemi:))
Bende huggies kullandım yenidoğan 1 ve 2 çok iyiydi.3 numaraya geçtik arka kısmı bantlara emanet gece kaç kere uyanıp üstünü değiştirdim.uykusu açılıncada saatlerce uyutmak için uğraştım.ıslaklık göstergeside yok.şuanda sleepye geçtim şimdilik memnunum hem daha yumuşak hem uygun hemde yerli.Ben huggiesten cok memnundum evet cok fazla emiciligi olmayan bir bez ama ben sık alt degistirdigim icin cok problem olmadi bu durum cunku diger bezlerde alerji sorunu yasadim.huggiesin 1 ve 2 numarasi oldukca kullanisliyken 3 numaranin erkekler icin olaninda tasarim yanlisligi var diye dusunuyorum emici ped one konulmus e arka ne olacak :) sirtina tasiyor devamli komple kiyafet degistiriyoruz oglum 7 kg 4 numara kullanamamki huggies 3 kullanip ayni sikintiyi yasayan var mi acaba?yoksa sıkıntı bizdemi:))
Aynen öyle. Bebeğin poposu pişik olunca daha da sıkıntı oluyor. Ama alışırsa sıkıntı olmazvala canım bende bebeğime doğduğu ilk günden beri huggies kullanıyorum.çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım.ne bir pişik ne de kakasının sızması.ben öneririm.ama bebeğin cildinden cildine değişir.ben huggisten başka hiç bez kullanmadım.hani derler ya neyle başlarsan ona alışır bebeğin poposu diye.ama sızdırmazlık konusunda öneririm canım
ben huggıes kullandım ama kızımın belini pişik yaptı bana biraz da sert geldi memnun kalmadım cnm yani ama bnm kızımın cıldı cok hassas ondan da olabılır tabıı..
Ben Huggies kullanıyorum çok memnunum hiç bir sıkıntı yasamadik kızımın teni hassas olmasına rağmen çok şükürbende can bebe kullanıyorum hiç bi sızdırma olmadı bebeğim şu an 4 aylık
biz de huggies kullanıyoruz, ne taşma yaşadık (erkek bebek), ne de pişik. sanırım biraz bezi bağlamakla da alakalı konu. erkek bebeklerde daha erken bir üst bedene geçmek gerekiyor ki bel tarafı yüksek kalsın. yoksa tüm bezlerde taşma olur. erkek bebekler biyolojik sebeplerden ötürü daha hızlı çiş yapıyor, bu da bir sebep taşmalarda. tavsiyem erkek bebeklerde daha erken bir üst bedene geçmek. biz öyle yaptık, hala huggies kullanıyoruz, hiç sıkıntı yaşamadık.Ben Huggies kullanıyorum çok memnunum hiç bir sıkıntı yasamadik kızımın teni hassas olmasına rağmen çok şükür
İyice yukardan bağlayıp belini sıkıca kapattığına emin ol.Korkma belini sıkmaz esnek
bantlı çünkü. Yoksa bel boşluğu kısmından cıvık kaka çıkar.
Huggies in bacak arası Prima ve Molfix gibi dar değil. Kalıp gibi. Ben beğenmedim.
4 saatten fazla çişli kalınca içindeki emici tanecikler yüzeye çıkıyor.
Molfix Primanın nerdeyse aynısı.[/QUOTEa sakın molfix kullanmayın benden tavsiye arkadaşlar bebeğimin poposunu önünü hep isilik ve yara yaptı allahtan bezden olduğunu farkedip değiştirdim.primaya geçtik hemen düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?