Huggies bebek bezi

kızım 4500 gr. huggies 3 numara kullanıyorum ama backlarında izler oluyor acaba 4 numaraya mı geçsem primayı 1 kere bile taksam pişik yapıyor

denemedıgım bez markası kalmadı en cok huggsden memnun kaldım molfızde fena degıl prımayı o ozel kremlı bezı kızımı pişik yaptı

canım ben bimde satılan bezden kulanıyorum gerçekten çok iyi bide onu dene istersen

evet canim evy baby bitsin ondan alcam hemem baya kisiden duydum iyi oldugunu eveubabyveubaby yuzunden gunde 4 kere ust degisturiyorum berbat bise cok saol canim onerin icinopuyorumnanaktan yuzunden gunde 4 kere ust degisturiyorum berbat bise cok saol canim onerin icinopuyorumnanaktan

ben de molfix kullanıyordum kakası bazen tasıyordu tabi ben bu durumu bebegimi severken kucaklarken fazla egip bukmelerine bagliyordum. kucakta fazla poposuna vurmadiktan sonra tasmiyordu. sonra huggies kullandim ama o da cok kalin onda da sırtına kadar cıkıyordu kaka ben de bezi sırtına kadar cıkariyordum elbisesine gecmesin diye.huggies cok kalın molfix daha hafif o yuzden molfixe devam edecegim

Merhaba kızlar. Benim daha 18 günlük bir bebeğim var. Uykusu çok hafif ve sadece emzirirken uyuyor. Emzirmeden önce altını alıyorum ama emzirirken yine kakasını yapıyor. Altını tekrar almak zorunda kalıyorum. Ama altını alırsam uyanıyor ve uykuya dalması çok zor oluyor tekrardan. Tam bir kısır döngü yani. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yalancı meme de vermek istemiyorum. Başlıyorum tekrar emzirmeye. Böyle sürekli devam ediyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

bımde satılan bezler bes para etmez
1 aylık oglum var denemek amaclı aldım
kıs oldugu ıcın kalın gıydırıyorum halıyle
1 gunde 4 5 kere ustunu degıstırdım ıdrarını hep dısarı sızdırdı
hesaplı olsa ne olur yarım makıne camasır cıkardık 1 gunde.
elımde molfıks var memnunum sımdılık pısıkte yapmadı ama
ılk prıma kullanmıstım bıtınce elımdekıler prıma alırım sanırım.
bımden aldıgım paketın 25 tanesı duruyoır
yazık aldıgıma cok pısman oldum

bebekten bebeğe değişir tabi ama bende prima ve molfixde günde 5kez üst değiştiriodum ben çok memnunun bimdeki bezden

benim bebeğim ilk doğduğu zamanda prima almıştık ama çok fazla pişik oldu.ben 4 aydır huggies kullanıyorum çok memnunum.tavsiye ederim.bazı arkadaşların ddediği gibi bebekler arası farklılıklar olabiliyor.benim bebeğime iyi gelen sizinkine iyi gelmeyebiliyor.o yüzden denemek gerek

biz de huggies kızlar için olanından inanılmaz memnunuz hepsini denedim.. en güzel saran ve iğrenç kokmayan bu bezdi :)

Ben huggiesten cok memnundum evet cok fazla emiciligi olmayan bir bez ama ben sık alt degistirdigim icin cok problem olmadi bu durum cunku diger bezlerde alerji sorunu yasadim.huggiesin 1 ve 2 numarasi oldukca kullanisliyken 3 numaranin erkekler icin olaninda tasarim yanlisligi var diye dusunuyorum emici ped one konulmus e arka ne olacak :) sirtina tasiyor devamli komple kiyafet degistiriyoruz oglum 7 kg 4 numara kullanamamki huggies 3 kullanip ayni sikintiyi yasayan var mi acaba?yoksa sıkıntı bizdemi:))

Bende huggies kullandım yenidoğan 1 ve 2 çok iyiydi.3 numaraya geçtik arka kısmı bantlara emanet gece kaç kere uyanıp üstünü değiştirdim.uykusu açılıncada saatlerce uyutmak için uğraştım.ıslaklık göstergeside yok.şuanda sleepye geçtim şimdilik memnunum hem daha yumuşak hem uygun hemde yerli.

Aynen öyle. Bebeğin poposu pişik olunca daha da sıkıntı oluyor. Ama alışırsa sıkıntı olmaz

Ben Huggies kullanıyorum çok memnunum hiç bir sıkıntı yasamadik kızımın teni hassas olmasına rağmen çok şükür
biz de huggies kullanıyoruz, ne taşma yaşadık (erkek bebek), ne de pişik. sanırım biraz bezi bağlamakla da alakalı konu. erkek bebeklerde daha erken bir üst bedene geçmek gerekiyor ki bel tarafı yüksek kalsın. yoksa tüm bezlerde taşma olur. erkek bebekler biyolojik sebeplerden ötürü daha hızlı çiş yapıyor, bu da bir sebep taşmalarda. tavsiyem erkek bebeklerde daha erken bir üst bedene geçmek. biz öyle yaptık, hala huggies kullanıyoruz, hiç sıkıntı yaşamadık.

3 ay 10 günlük oğlum yenidoğan prima premium care paketleri bitince aktif bebek almaya başladım sürekli sızdırmaya başlayınca ne bu ısrar dedim sanki primadan başka bez yok.. geçen ay huggies aldım ve cidden çok memnun kaldım sızdırma bi kere oldu o da ben yanlış bağladığım için oldu muhtemelen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…