Huggies bebek bezi

Semra57

Poyraz&Miray
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
786
6
316
36
slm anneler bebeğime prima kullanıyorum ama her kakasını yaptığında belinden çıkıyo bıktım artık-tatlicadiarzu-haggies bezi kullananlar memnunmusunuz

vala canım bende bebeğime doğduğu ilk günden beri huggies kullanıyorum.çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım.ne bir pişik ne de kakasının sızması.ben öneririm.ama bebeğin cildinden cildine değişir.ben huggisten başka hiç bez kullanmadım.hani derler ya neyle başlarsan ona alışır bebeğin poposu diye.ama sızdırmazlık konusunda öneririm canım

huggies kullandım hiçbi sorun yaşamadım kalın bir benz oldukça emici
şu anda can bebe kullanıyorum ummadığım kadar iyi hiçbir şekilde ne kakası ne çişi çıkmadı
gerçi daha bir peket bitirmedik ama

ben huggıes kullandım ama kızımın belini pişik yaptı bana biraz da sert geldi memnun kalmadım cnm yani ama bnm kızımın cıldı cok hassas ondan da olabılır tabıı..

cnm bende prima sızdırıyor diye huggies almıştım ve paketi zor bitirdim aldığıma pişman oldum. bizimkini oda sızdırdı. arkası falan lastikli olmasına rağmen. dokusu çok sert, bacaklarının arasında kalıp gibi kalıyor. prima gibi yumuşak değil. ben hala prima kullanıyorum huggiesden sonra başka bez denemedim, sızdırıncada değiştiriyorum artık napalım başa gelen çekilir, artık pek sızdırma gibi bir sorunumuz kalmadı zaten burada bezi doğru bağlamakta çok önemli. içindeki lastikli bölümü bağlarken içeriye doğru dönük kalması gerekiyor.

bende ilk başta evy baby kullanıyordum pişik yaptı primada ne zaman kaka yapsa bütün hep sızdırdı en son huggies kullandık çokda memnunuz hala devam ediyoruz

İyice yukardan bağlayıp belini sıkıca kapattığına emin ol.Korkma belini sıkmaz esnek
bantlı çünkü. Yoksa bel boşluğu kısmından cıvık kaka çıkar.
Huggies in bacak arası Prima ve Molfix gibi dar değil. Kalıp gibi. Ben beğenmedim.
4 saatten fazla çişli kalınca içindeki emici tanecikler yüzeye çıkıyor.
Molfix Primanın nerdeyse aynısı.

slm anneler bebeğime prima kullanıyorum ama her kakasını yaptığında belinden çıkıyo bıktım artık-tatlicadiarzu-haggies bezi kullananlar memnunmusunuz

prima hakkaten çok dar bir bez.10 aylık kızıma diğer markalarda 4+ kullanırken primada 6 alıyorum çünkü kaka sırtından çıkıyor.huggiesin içinde yeşil tabaka yok, ama molfixte torbalanıyor.molfixi şimdi kullanabilirsin.molfix yürüyen bebeler için uygun değil.

huggies çok kalın ve sert dokulu bir bez.hiç tavsiye etmem.bir paket aldım pişman oldum pişik yaptı.ve uzun süre kalınca emen zerrecikler yüzeye çıkıyor.prime en iyisi.

canım bir aylık kızım var ve haggies kullanıyorum çok da memnunum.haggiesin yeni doğanını bulamadığım için ilk günler için molfix almıştım o da fene değildi ama ona devam etmedim bekleyince zerreciklerin yukarı çıktığını molfixde gördüm haggiesde görmedim. benim kızıma çok şükür pişikte yapmadı tavsiye ederim inşallah sizde memnun kalırsınız.

Bende prima kullanıyorum. Dediğin gibi benimkinde de kakalar belinden taşıyor. Çok tanzikli yapıyor herhalde ondan diye düşünüyorum. Zor çıkarıyor, ıkınıyor o yüzden tanzikle taşıyor. Hergün yaşıyorum bu problemi. 2 aylık şuan kızım. Yeni doğan kullanıyorum hala. Bir üst bez büyük geldi. 5.360gr şuan
önümüzdeki ay artık bir üst beze geçebilirim.

aynen canım yaa ıkınarak yapıo her yapmasında üstde değiştiriyorum evdeyken neysede başka yerde zor oluyo benim bebeğim 3.5aylık midi boy kullanıyorum molfix ve canbebe denedim onlardanda çişi çıktı anlamadım gittikafamçokkarıştı

primada hep belden taşma yaşadım şimdi huggies kullanıyorum çok memnun kaldım pişik falanda yapmadı beğendim ben huggiesi

iki çocuk büyüttüm biri hala büyümekte yani bez kullanıyoruz
primadan vazgeçmem
piasada kaliteli denilenlerin hepsini kullandım
ama prima gibi yumuşacık olanı yok
bağlama şekline dikkat et
primadan vazgeçme

canım bantları ortadaki resimin yanlarına gelecek şekilde bağlıyorum ama yinede çıkıyo

bez kullanımı kişiden kişiye vede bebekten bebeğe değişiyor
ben huggiesi kullandım ama sevmedim
öncelikle bel bandı çok kalın bebeğim hareket ettikçe o kadar itinalı bağlamama rağmen o bant göbeğine değer ve orada kesik şeklinde kızarıklıklar oluştururdu ben bantları makasla inceltmek zorunda kalırdım

ayrıca iç lastikleri çok sert ve keskin onlarda kızımın bacak aralarını keserdi derisi soyulmuştu hatta bir seferinde
bende iç lastiklerini birkaç yerinden keserek kullanmak zorunda kalmıştım

kızım çiş yaptığında bezden ıslak pamuk kokuları gelirdi resmen ve bacak arası kütük gibi sert olurdu
kızım hiç rahat edemedi huggiesle tabiki bende

bezin orasını burasını kese kese bitirdim şükür de bir dahada almadım

tüm bezleride denedim en güzeli prima
vazgeçmem primadan...

bende ilk 2 ay prima kullandım seninle aynı sebepten dolayı da 10 aydır huggies kullanıyorum..

çok memnunum , hiç sızdırma yapmıyo , pişik yapmıyo , oğlum çok rahat içinde..

bazı arkadaşlar bebek çok uzun süre bağlı kalınca zerrecikler dışarı çıkıyo demiş , bence gayet normal max.4 saatte bir bezin değişmesi gerek , yazık o çocuklara pişik de olurlar zerrecikler de yapışır 4 saatten fazla kalırsa bez..

hemde çok memnunum arkadaşım.ilk ay sadece prima kullandım.oğlum 1,5 yaşında hala kullanıyorum.

biz de aylardır huggies alırız. ben molfix hariç tüm bezleri denedim. molfixin çok dandik olduğunu söyledikleri için almadım hiç.

prima yumuşacık, çok esnek ama pişik yapıyo biraz oğlumu. kaka da çıkıyor tabi. kaka çıkarmayan bez yok onu da bilin.

evy baby bacaklarını kesiyor büyük numara almamıza rağmen.

canbebe çok güzel bir sorun yaşamadım.

huggies de çok güzel. kalın evet ve kakayı çıkarıyor ama pişik yapmadığı için genelde huggies alıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…