Huggies bebek bezi

kızlar can bebe almıştım 48lik paket şimdiye kadar ne çişi ne kakası çıktı
benim kızımın kalça sorunu var oyüzden hugges kullanıyordum bacak arası geniş diye
fakat oda çok kalın rahat gelmedi bana can bebenin hem bacak arası geniş hemde ince
şimdilik problem yok inşallah olmazda primayı sevmiyorum ben çok kokuyor hemde çok ince
molfikte hep sızdırma problemi yaşadım diğerlerini denemedim henüz ama can bebeyi deneyin derim

haggiesin yan bantları çok kısa canım en güzeli bence prima.

bencedee yaa benn prime kullanıroum kaka sızma falan olmadı tabii bebekten bebeğede deişirr ama primaa en iisi bencee ama huggs de güzelmiş yalnızz ben bez deiştirmek istemem zaten memnunum primadan

cocuk dogdugundan beri evybay,can bebe,prima ucuz bezlere kadar hepsini kullandım ama ahuggıes gibi iyi değil hiçbiri.huggıes kolay kola sızdırmıyo biraz daha kalın diğerlerinden,koku yapmıyo bel kısmı lastikli kakası sırtından çıkmıyo süper bi bez bence ıslak mendilide cok güzel

evet canım aynı konudan muzdaripidim.3-4 seferdir huggıes kullanıyorum çok memnunum.beline kadar çıksa bile kıyafetlerine bulaşmıyor artık.tavsiye ediyorum.

bende ilk prima almıştım bitirdik hatta 2. pakete başladık ama nedense dış paket aynı olmasına rağmen içindeki bezler aynı değildi birinin içinde file tarzı bişey vardı diğerinde yoktu ve ikisinide beğenmedim çüznkü sızdırıyodu zaten göbek oyuntusuda olmadıgı çin çok zorlandım bebeğimin göbeği düşmüştü ama kurumamıştı bezide göbek altınan bağlamam gerekiyodu primayı kocaman bir kat geri katlamam gerekiyodu eşime molfix almasını istedim numune istemiştim elimde numune vardı ve göbek oyuntusu cuk diye oturdu bebeğime ve şuanda 2. numarasını kulanıyorum gece ve gündüzü var

bebeğim bazen gece uykusunda 5 saat uyuduğu oluyo ve henüz hiç sızdırma sorunu yaşamadık

ben huggies kullnıyorum cokta memnunum dıger bezlerı denedım hep kaka sırtına cıktı ama huggies daha uzun ve esnek bantları oldgu ıcın cıkmıyo pişik falanda yapmadı

bende primakullanıcısıydım ama artık vazgeçtim çünkü kızım geceleri üstü başı afedersiniz ama çiş içinde kalkıyor çünkü sızdırıyor bende huggies ddenedim ve memnun kldım.....

ben de huggies kullanıyorum. eşim stokladı bebeğimiz doğmadan önce ama bitsin diye şöyle bakıyorum.her iki alt değişimden birnde çocuğumun çişi ya da kakası kıyafetlerine çıkmış oluyor. hiç tavsiye etmem. başka marka dene bence.

Kuzenim evde kalan jenny marka bezleri verdi bana.
Evy baby üretiyor bim de satılıyor. Vallahi süper. Hem de ucuz.CADIARZU

bezler kız çocuk erkek çocuğa göre farkediyor mesela kızlar çiş yapınca bezin arka tarafına doğru yayılıyor erkeklerde ise bezin ön tarafına yığılma oluyor.denediğim bezler içerisnde en iyisi huggies.halen daha kullanıyorum geniş bantları ve arkasının lastikli olması hiç bir sızdırma yapmıyor ben çok memnunum

dün görmcemden duydum, huggies sakın kullanma dedi onu kullanan başka bezde yapamıyormuş hemen pişik oluyomuş yavrucaklar. içindeki bi maddeden dolayı.
duymuşsunuzdur belki.
böyle şehir efsanelerine inanır mısınız bilmem ama dikkat etmek iyi olur

ben de prima kullanıyordum ama buradaki markette prima yoktu huggies aldım şimdilik bi problem yok primada da yoktu gerçi..

Valla ben ilk doğduğunda molfix kullandım göbek yeri oyuk olduğu için ama hem kalın, hem bacak arası geniş hem de bel ıslandığında topaklanıyordu. Evy baby kullandım bence güzeldi. Prima da kullandım o da güzel. Şimdi huggies kullanıyorum memnunum. Huggies ve prima enim beğendiğim iki marka. Primanın inceliği diğerlerinin hiçbirinde yok fakat huggiesdeki ayrıntılar da prima da yok. Belinin lastikli ve yan bantlarının geniş ve lastikli oluşu ve fiyatının primaya göre biraz daha uygun olması ve daha çok hediyeli kampanya yapması nedeniyle huggiesi tercşh ediyorum.

Merhaba, benim yazımı okuduysan ben her çeşit bezi kullanıyorum hiç de birşey olmadı. Tamamen o bebeğin cilt hassasiyeti ile ilgili bişey bence. Mesela sebamedin ürünleri çok kaliteli ve diğerlerine göre fiyatı da tuzlu. Pişik kremi benim bebeğimde hiç faydalı olmadı. Niveanın pişik kremiçok iyi geldi. Her bebek farklıdır o yüzdn kendin dene ve test et bence.

walla bende katılıyorum kızlar bebeğim 5 aylık ilk 2 ay cildi çok taze olduğu için prima kullandım çok yumuşak diye bilirsiniz ilk zamanlarda çok kaka yapıyorlar her kakada beline kadar çıkıyordu atletine kadar değişiyorduk, sonra eşime huggies aldık hala da kullanıyorum daha dün 80li paketini aldık yine hiç de pişik yapmıyor prima kadar yumuşak değil ama bebeğimin poposunu daha hiç ıslak yakalamadım içine hapsediyor bebeğimde ek gıdalara geçtik çok aşırı kaka yapmadığı sürece çıkmıyor çok memnunum kim ne derse desin şiddetle tavsiye ederim kendinize iş çıkarmak kaka yıkamak istemiyorsanız kullanın :) sitesinden numune isteyin isterseniz gönderirler bi kaç tane kullanın sonra karar verin en kaliteli bez prima deyil bence önyargılı olmayın kızlar mutlu günlerr

bende primada aynı sorunu yaşadım ve huggiesi denedim canım ama hiç memnun kalmadım bence çok sert resmen korse gibi robot gibi oluyo çocuk onun içinde rahat rahat haraket bile edemiyo sonra primayı arayıp sordum nedendir diye bebek bezlerinde atıyorum 4 9 kiloluklardan kullanıyorsanız bebek 9 olana kadar beklemeyin 7 kiloya gelince değiştirin 7 18 liğe geçin dedi yani bezlerde il sayıyı baz alın bebek o kiloya gelince o beze geçin dedi ve 6 7 tanede numune gönderdi gerçektende öle olunca bu problem ortadan kalkıyor.

bende molfix kullanıyorum ama bacaklarını çok açıyor hiç sızdırmıyor fakat
ayrık oldu bacakları bezini değiştirmemi önerdi doktorum bel çıkıklıgı yapabilirmiş daha ince bez hangisidir bileniniz varmı acaba

oğlum 4.5 aylık oldu ilk huggies ile basladık huggies den ilk aylarda memnundum ama bebişim hareket ettikçe hicte rahat bir bez olmadığını anlaadım.prima ve molfixi kullandım birincisi huggiestense molfix cok daha iyi(bana göre)molfix pişik yaptıaralarında tabikide en iyisi prima ama kokusunu hiç sevmyrm oğlumun ten kokusunu alamıyrm o koku resmen tüm vucuduna siniyor ve bilmiyorum sizde de olyrmu kızlar prima oğlumun altında jel bırakıyr ki ben cok sık alt acarım böylr nokta nokta jel primayı ellerseniz zaten içi pütür pütür anlamadım gitti ama tecrübelerimle prima diyorum eğer molfix pişik yapmasaydı molfix derdim:)esim cok gülüyor bana oğlumun cekemecesinde 3 ayrı markanın bezleri varda:)huggies hakkaten korse gibi kalıyr bakın ilk aylar gecsin anlycksnz

canım benim bebeğim 7aylık oldu bu konuyu açtıktan sonra haggieside denedim ama çok kalın geldi nerdeyse her bezi denedim ama şu1aydır felan bi bez aldım kullanıyorum çok beğendim bim de satılıyor jenny willy diye bi marka ama aynı prima gibi incecik ve bel lastiği var çok rahat ettim ne çişi ne kakası hiç çıkmıyo zambak canım bu dediğim bez gerçekten çok ince yani ben beğendim hem fiyatıda uygun 54lü paket alıyorum 12.50kr bence deneyin

benim bebğimde 2 aylık. prima çok güzel ama bizde pişik yaptı:1no2:. o ara huaggis kullandım .pişik ypmadı ama çok kalın. bebeğin bacak arası açık kalıo gibi geldi.eşime arkdaşı jenny willy i tavsiye etmiş 3. pakete başladık bizde çok memnunuz. sızdırma flan yok. popusunu tam kavrıyo fiyatıda uygun. tavsiye ederiz bizdezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…