Hudoplasti ve labioplasti sonrası ödem

Buralara yazmıyorum diye iyileştim sanmayın iyileşince kesinlikle nelerin iyi gelip nelerin gelmediğine dair ayrı konuda yazı yazarım. 8 haftam doldu. Ödemler devam ediyor. Tek azalan şey klitoris gövdesindeki sertlik. Dikişlerim gitti. Şu an enfeksiyonum var sanırım. Doktorun kendisiyle artık iletişimde değilim bu arada beni bu zamana kadar yanlış yönlendirdiği için konuşmanın mantıklı olacağını sanmıyorum. 1 saat buz uygulatıp dolaşım sistemimi bozan bi doktor ve daha neler neler... Neyse konumuz sürecim nasıl gidiyor. Regl olayı her ay kötü etkiliyor cidden. Pedin üzerine pamuk koyuyorum klitoris tarafına. Altta akan kısma pamuk koymuyorum. Regl dönemini anca böyle geçirebiliyorum. Yine de kötü etkiliyor. Regl destek külodu giyiyorum hep pentiden aldım. Bunu giymediğimde hemen şişiyo. Ve hep pamuk koyuyorum normal hayatımda da. Gece yatarken iç çamaşırı giymiyorum ve belimi ayağımı yüksekte tutuyorum uzanırken. Buz uygulamayı bıraktım. Bazen böyle şişliği azaldı gibi oluyor sonra sanırım enfeksiyon kaynaklı tekrar oluyor. Devlette doktora gittim ve geçiştirdi bakmadı bile sadece geçecek dedi. Daha kötüye giderse veya hiç ilerleme kaydemezsem bir ay içinde özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Gerçekten böyle kalacak diye çok korkum var. Başka yazabileceğim bir şey yok sanırım. Benim gibi süreci uzun süren ve tavsiyesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Buralara yazmıyprum diye iyileitim sanmayın iyileşince kesinlikle nelerin iyi gelip nelerin gelmediğine dair ayrı konuda yazı yazarım. 8 haftam doldu. Ödemler devam ediyor. Tek azalan şey klitoris gövdesindeki sertlik. Dikişlerim gitti. Şu an enfeksiyonum var sanırım. Doktorun kendisiyle artık iletişimde değilim bu arada beni bu zamana kadar yanlış yönlendirdiği için konuşmanın mantıklı olacağını sanmıyorum. 1 saat buz uygulatıp dolaşım sistemimi bozan bi doktor ve daha neler neler... Neyse konumuz sürecim nasıl gidiyor. Regl olayı her ay kötü etkiliyor cidden. Pedin üzerine pamuk koyuyorum klitoris tarafına. Altta akan kısma pamuk koymuyorum. Regl dönemini anca böyle geçirebiliyorum. Yine de kötü etkiliyor. Regl destek külodu giyiyorum hep pentiden aldım. Bunu giymediğimde hemen şişiyo. Ve hep pamuk koyuyorum normal hayatımda da. Gece yatarken iç çamaşırı giymiyorum ve belimi ayağımı yüksekte tutuyorum uzanırken. Buz uygulamayı bıraktım. Bazen böyle şişliği azaldı gibi oluyor sonra sanırım enfeksiyon kaynaklı tekrar oluyor. Devlette doktora gittim ve geçiştirdi bakmadı bile sadece geçecek dedi. Daha kötüye giderse veya hiç ilerleme kaydemezsem özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Gerçekten böyle kalacak diye çok korkum var. Başka yazabileceğim bir şey yok sanırım. Benim gibi iyileşme süreci uzun süren ve tavsiyesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Kime oldunuz

Özelde oldum, yani gececek sandgim yerlerin geçmeyeceğini öğrendiğim icin memnun kalmadim. Ic dudaklar degil ama klitorisin ora sapkasi ve 2 top var onlar öyle kalacakms
Merhaba ben de labioplasti ve hudoplasti oldum 3 gün sonra 6 haftam doluyor ama sizinle aynı sorunu yaşıyorum klitorisin orada 2 ödem topu var doktorum geçeceğini söylüyor 2 ayı bulurmuş sizinki geçti mi acaba

Nasıl oldunuz acaba

Merhaba ben de labioplasti ve hudoplasti oldum 3 gün sonra 6 haftam doluyor ama sizinle aynı sorunu yaşıyorum klitorisin orada 2 ödem topu var doktorum geçeceğini söylüyor 2 ayı bulurmuş sizinki geçti mi acaba
Onlar maalesef ödem topu değil frenulumların uç kısımlarıymış.. geçer mi geçmez mi bilmiyorum bende de aynı durum var ama herkes böyle olduğuna göre geçer diye düşünüyorum

D
Onlar maalesef ödem topu değil frenulumların uç kısımlarıymış.. geçer mi geçmez mi bilmiyorum bende de aynı durum var ama herkes böyle olduğuna göre geçer diye düşünüyorum
Doktorumun gösterdiği öncesi sonrası fotoğraflarda böyle bi sorun yoktu umarım geçer sabretmeliyiz sizin ne kadar oldu ve dikişlerinizin etrafında hiç beyazlıklar oldu mu benim hala devam ediyo doktorum geçeceğini söyledi

Ben de hiç görmedim öncesi sonrasında hatta doktor tamamen kapanmayabilir falan dedi. Benim de 5. Haftam benim dikişlerim düştü tamamen öyle bi sıkıntım olmadı benim aşırı ödememim vardı 3 hafta sadece yattım 3-5 gündür rahatım artık ama dediğim gibi klitorisin ucu ve ve frenulumların uç kısımları dışta şu an tek sıkıntım bunlar. Ve bu şekilde olursa gercekten eskisini ararım iç dudaklar ve klitoris kılıfı çok düzgün olmasına rağmen

Ben de aynı süreci yaşıyorum şu an herhalfe normal merak ettim nerede oldunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…