...Evet iyi geldi çok şükür daha iyiyim.
İnşallahÇok sevindim
Ne kadar dikkat edilmese de enfeksiyon kapabiliyo bi de bünye kaynaklı değişik ilerliyor iyileşme süreci
Bana da dekort iğne iyi geliyor gibi hissediyorum
En kısa sürede tamamen toparlarız ve normalimize döneriz umarım
Kime oldunuzAraştırmalarıma göre uzamış ödem diye bir şey olmuş bende çünkü görüntüsü 10 gündür cidden hiç değişmedi. 4-6 hafta arası bulurmuş iyileşmem. Haziranın başında yani bir hafta sonra artık işe başlamam lazım. 3 hafta bana tolerans tanıdılar. Bu hafta son haftam. Artık iyileştiği kadar bu hafta. Haftaya çalışınca neler olur bilmiyorum. Benim dikişler 3 ay sonra düşcekmiş zaten. Normalde herkesin birinci aydan sonra düşmeye başlıyorken. Gerçekten keşke yaptırmasaydım dediğim bir işlem oldu.
Kadın doğum uzmanıKime oldunuz
Merhaba ben de labioplasti ve hudoplasti oldum 3 gün sonra 6 haftam doluyor ama sizinle aynı sorunu yaşıyorum klitorisin orada 2 ödem topu var doktorum geçeceğini söylüyor 2 ayı bulurmuş sizinki geçti mi acabaÖzelde oldum, yani gececek sandgim yerlerin geçmeyeceğini öğrendiğim icin memnun kalmadim. Ic dudaklar degil ama klitorisin ora sapkasi ve 2 top var onlar öyle kalacakms
Nasıl oldunuz acabaBuralara yazmıyprum diye iyileitim sanmayıniyileşince kesinlikle nelerin iyi gelip nelerin gelmediğine dair ayrı konuda yazı yazarım. 8 haftam doldu. Ödemler devam ediyor. Tek azalan şey klitoris gövdesindeki sertlik. Dikişlerim gitti. Şu an enfeksiyonum var sanırım. Doktorun kendisiyle artık iletişimde değilim bu arada beni bu zamana kadar yanlış yönlendirdiği için konuşmanın mantıklı olacağını sanmıyorum. 1 saat buz uygulatıp dolaşım sistemimi bozan bi doktor ve daha neler neler... Neyse konumuz sürecim nasıl gidiyor. Regl olayı her ay kötü etkiliyor cidden. Pedin üzerine pamuk koyuyorum klitoris tarafına. Altta akan kısma pamuk koymuyorum. Regl dönemini anca böyle geçirebiliyorum. Yine de kötü etkiliyor. Regl destek külodu giyiyorum hep pentiden aldım. Bunu giymediğimde hemen şişiyo. Ve hep pamuk koyuyorum normal hayatımda da. Gece yatarken iç çamaşırı giymiyorum ve belimi ayağımı yüksekte tutuyorum uzanırken. Buz uygulamayı bıraktım. Bazen böyle şişliği azaldı gibi oluyor sonra sanırım enfeksiyon kaynaklı tekrar oluyor. Devlette doktora gittim ve geçiştirdi bakmadı bile sadece geçecek dedi. Daha kötüye giderse veya hiç ilerleme kaydemezsem özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Gerçekten böyle kalacak diye çok korkum var. Başka yazabileceğim bir şey yok sanırım. Benim gibi iyileşme süreci uzun süren ve tavsiyesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Onlar maalesef ödem topu değil frenulumların uç kısımlarıymış.. geçer mi geçmez mi bilmiyorum bende de aynı durum var ama herkes böyle olduğuna göre geçer diye düşünüyorumMerhaba ben de labioplasti ve hudoplasti oldum 3 gün sonra 6 haftam doluyor ama sizinle aynı sorunu yaşıyorum klitorisin orada 2 ödem topu var doktorum geçeceğini söylüyor 2 ayı bulurmuş sizinki geçti mi acaba
Doktorumun gösterdiği öncesi sonrası fotoğraflarda böyle bi sorun yoktu umarım geçer sabretmeliyiz sizin ne kadar oldu ve dikişlerinizin etrafında hiç beyazlıklar oldu mu benim hala devam ediyo doktorum geçeceğini söylediOnlar maalesef ödem topu değil frenulumların uç kısımlarıymış.. geçer mi geçmez mi bilmiyorum bende de aynı durum var ama herkes böyle olduğuna göre geçer diye düşünüyorum
Ben de hiç görmedim öncesi sonrasında hatta doktor tamamen kapanmayabilir falan dedi. Benim de 5. Haftam benim dikişlerim düştü tamamen öyle bi sıkıntım olmadı benim aşırı ödememim vardı 3 hafta sadece yattım 3-5 gündür rahatım artık ama dediğim gibi klitorisin ucu ve ve frenulumların uç kısımları dışta şu an tek sıkıntım bunlar. Ve bu şekilde olursa gercekten eskisini ararım iç dudaklar ve klitoris kılıfı çok düzgün olmasına rağmenD
Doktorumun gösterdiği öncesi sonrası fotoğraflarda böyle bi sorun yoktu umarım geçer sabretmeliyiz sizin ne kadar oldu ve dikişlerinizin etrafında hiç beyazlıklar oldu mu benim hala devam ediyo doktorum geçeceğini söyledi
Ben de hiç görmedim öncesi sonrasında hatta doktor tamamen kapanmayabilir falan dedi. Benim de 5. Haftam benim dikişlerim düştü tamamen öyle bi sıkıntım olmadı benim aşırı ödememim vardı 3 hafta sadece yattım 3-5 gündür rahatım artık ama dediğim gibi klitorisin ucu ve ve frenulumların uç kısımları dışta şu an tek sıkıntım bunlar. Ve bu şekilde olursa gercekten eskisini ararım iç dudaklar ve klitoris kılıfı çok düzgün olmasına rağmen
Ben de aynı süreci yaşıyorum şu an herhalfe normal merak ettim nerede oldunuz acabaBen de hiç görmedim öncesi sonrasında hatta doktor tamamen kapanmayabilir falan dedi. Benim de 5. Haftam benim dikişlerim düştü tamamen öyle bi sıkıntım olmadı benim aşırı ödememim vardı 3 hafta sadece yattım 3-5 gündür rahatım artık ama dediğim gibi klitorisin ucu ve ve frenulumların uç kısımları dışta şu an tek sıkıntım bunlar. Ve bu şekilde olursa gercekten eskisini ararım iç dudaklar ve klitoris kılıfı çok düzgün olmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?