buz uygula bence bana iyi geldi bende bir hafta once yaptim oden vardi hatta iltihaba bagli galiba buz uyguladigjmda rahatlik oluyordu ama gene dr danis cunku 1 hafta gecmis ne is yapiyorsun agir bir isse zorlar bence1 hafta önce hudoplasti ve labioplasti ameliyatı oldum. Ödemlerim ilk günkü gibi çok şiş. Kurşun suyu verdi doktor o bile iyi gelmiyor. Ödemin yavaş yavaş inmesi gerekiyordu ama inmeyince korkmaya başladım. İşe başlamam lazım birkaç gün sonra o yüzden korkuyorum. Önerisi olan varsa yorumlara beklerim.
Buz da uyguluyorum ilk günden beri keske işe yarasa. Normalde 3 gün buz uygulayacaktım ama doktor sen uygulamaya devam et dedibuz uygula bence bana iyi geldi bende bir hafta once yaptim oden vardi hatta iltihaba bagli galiba buz uyguladigjmda rahatlik oluyordu ama gene dr danis cunku 1 hafta gecmis ne is yapiyorsun agir bir isse zorlar bence
Merhaba yatarken ayaklarının altına yastık koymak ve iç çamaşırsız hava alacak şekilde yatmak bana iyi gelmişti ödem konusunda. Klitoris bölgesi mi özellikle şiş yoksa genel olarak bütün iç dudaklar mı? Klitorisin şişliği sanırım daha geç geçiyor benim hala geçmedi tam ama 90 derece dik olmasa da oturabiliyorum artık 2 gündür klitorise baskı yapmadan (10. Günümdeyim)Buz da uyguluyorum ilk günden beri keske işe yarasa. Normalde 3 gün buz uygulayacaktım ama doktor sen uygulamaya devam et dedi
Galiba öyle. Çünkü iç dudaklarımda o kadar ağrı hissetmiyorum ama klitoris bölgesi ayağa kalkınca sızlıyo sanki kan akışı oraya birikiyo. Oturabilmene çok sevindim. Bu arada U şekline benzer oturma yastığı sipariş ettim bugün geldi onla konforlu oturabildim. İşe de onu götüreceğim. Sana da önerebilirim içim rahat.Merhaba yatarken ayaklarının altına yastık koymak ve iç çamaşırsız hava alacak şekilde yatmak bana iyi gelmişti ödem konusunda. Klitoris bölgesi mi özellikle şiş yoksa genel olarak bütün iç dudaklar mı? Klitorisin şişliği sanırım daha geç geçiyor benim hala geçmedi tam ama 90 derece dik olmasa da oturabiliyorum artık 2 gündür klitorise baskı yapmadan (10. Günümdeyim)
Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşiriz. Mesela gün boyu buz uygulamalarıyla bi nebze olsun ödemde inme oluyo. Sabah uyanıyorum yine şişmiş ve sıcak orası. Ki sadece düz yatıyorum ve çamaşır da giymiyorum gazli bez var üstünde. Bu durum sende de oluyor mu ?dedigin gibi sislik ve iyilesme sureci kisiden kisiye degisiyor bende 14.gunumdeyim bacaklarimin arasina iki yastik koyacak sekilde yqn yatabiliyorum camasir giyemiyorum yani iyllilesmesi uzun suren bir islem cok sabirli olmak gerekli malesef.buz uygulamasi yap ve moralini yuksek tutmaya calis inan bende iyilesecegime inanmiyordum cok zorlandim ama simdi artik daha iyiyim
Hudoplasti de oldunuz mubu durum bende oluyordu ama su an yok sadece sol ic dudak hafif sismis gazli bez,camasir hic bsy koymuyorum disari cikacaksam sadece camasir giyiyorum onun disinda kuru tutmayla beraber bsy surtmemeye ozen gosteriyorum yoksa rahatsiz oluyorym camasir giydigimde illaki sızıntılar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?