Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar burdaysanız size bişey sorcam yarın aksaray metrosuna gitmem gerekiyor iş görüşmesi için ama ben oraları hiç bilmem ulustan nasıl gidebileceğimi bilen biri varsa söyleyebilir mi buraya yazmam da abes oldu biliyorum kusura bakmayın ama nereye yazıcamı bilemedim.
evet cnm ist te buluşma organize etmek cidden zormuş :) ama halledebiliriz diye düşünüorum sadece heberleşmek ve iletişim kopuklugu sorun bunuda bi şekilde hallettikmi organize olabiliriz dimi :)
aslhn cım yüzük baktınız mı aldın mı cnm :)
evet bende ulaşım bakımından oraları sectim .. beyazıtta bi cafe var okuldan sonra takılırız biz teras kat kapalı ama sigara kullananlar içinde ideal hem fiyat bakımından da uygun ..
onun dışında galata köprüsü güzel akşamlrı da canlı müzik oluyr tabi o kadr kalırmıyız bilmiorumda orası güzel yani .. ne düşünüosunuz
bu arada tarihi 13 yada 20 si olarak düşündüm ikisinden biri olsun ya önümüzdeki hafta yada ondan sonraki hafta olarak çokta uzatmayalım dimi ..
Ben etiler ulus tarafında oturuyorum en güzeli taksim aslında ulaşımı daha kolay ama arkadaşlar bilirler onlara da uyması lazım
artist cim yüzüklerimizi aldık bu cumarteside sözleniyoruz allahım nasip ederse :Saruboceq:
yer olarak eminönü bencede çok güzel.anadolu yakasından gelenler içinde büyük kolaylık olur evet..
20si değilde 19u yapsak şunu :jeyyar:
kaydirigubbakcemile5
nerelerdesin sen cnm ya merak ettim şimdi msj yazıodum buraya yzmışsın :))
hadi hayırlısı bakalım cnm sevindim.. bu arada buluşma bu pazar cnm sende gelebilirsin aslında .. evet büyük ihtimalle eminönünde toplancaz gibime gelio :)
geçmiş olsun cnm ya dikkat et demek ondan agrıyodu başın.. dogum gününe dediklerini yaptın sanırım dimi seni seni :)))
kısmet artık olsun bi gün sende katılırsın ayarlarız bişiler yine :))
neresinde oturuyosun etilerin canım? akatlardayım bende.[/QUOK
Beyaz Saray Çiçekçi var karafırının karşısında kalıyo o yokuşun aşağısında kamer sitesi var orda oturuyorum canım.kaydirigubbakcemile2