- 15 Şubat 2021
- 35
- 15
- 29
Geçmiş olsun canım. BEN KSÜ TIP da çekildim cihaz muhtemelen yenidir. Ama bu işlemin cihazla bir alakası yok diye düşünüyorum bize acı veren ilacın tüplere dolması evet tıkalı olanlar muhtemelen daha acı çekiyodur. Bir bayanınki tıkalıydı onu da izledim. Bi taraf açıldı diğeri açılmadı dedi doktor işlem esnasında. Ama onda da çok aşırı sancı görmedikisiye
Teşekkür ederim .Geçmiş olsun canım. BEN KSÜ TIP da çekildim cihaz muhtemelen yenidir. Ama bu işlemin cihazla bir alakası yok diye düşünüyorum bize acı veren ilacın tüplere dolması evet tıkalı olanlar muhtemelen daha acı çekiyodur. Bir bayanınki tıkalıydı onu da izledim. Bi taraf açıldı diğeri açılmadı dedi doktor işlem esnasında. Ama onda da çok aşırı sancı görmedim.
Kişinin ağrı eşiğine göre de değişiyormuş tabi . Eski tip cihazı kullananlar rahimi düz tutmak için alttan müdahale ediyorlarmış ağrıya çoğunlukla sebep olan buymuş. Yeni tip cihazla çekim yaparken cihazın kendisi hareket edip çoğu noktayı çektiği için rahimi düz tutma gereksinimi kalmıyormus. Sonomed'in kendi sitesinde de yazıyor bu tip şeyler. Size de geçmiş olsun bu arada