Çektirdiniz mi sonucunuz nedir acabaAldım ama adet takvimim düzensizleşince erteledim ilk fırsatta kullanacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çektirdiniz mi sonucunuz nedir acabaAldım ama adet takvimim düzensizleşince erteledim ilk fırsatta kullanacağım
Çektirdim hafif kanama oldu. Sol tüp hafif bir tıkanıklık vardı açıldı dedi doktor sağda bir sorun yoktu dedi. Hatta çektikten hemen sonra eşimi çağırıp ona göstermiş sonucu çok şükür gebeliği engelleyen bir durum yok normal yolla hamile kalabilirsin dedi. On gün ilişki yasak sonrasında da korunma önerdi bu ay için. Bakalım hayırlısı artık.Çektirdiniz mi sonucunuz nedir acaba
Narkoz verilmeden çektirdiyseniz korunmaya gerek duyulmuyor sanırım. Ben de kanama oldu dün biraz hatta bugun de azıcık leke gibi bir de yanma varBende rahim film i çekildim ama doktorun hic korun demedi hatta kalma şansın daha yuksek dedi... Rahim film i sonrasi ilişkiden snra kanaması olan var mi?
Hsg yapılırken ağrı acı oldu mu? 8 gün sonra hsg randevum var. Daha şimdiden korkuyorumNarkoz verilmeden çektirdiyseniz korunmaya gerek duyulmuyor sanırım. Ben de kanama oldu dün biraz hatta bugun de azıcık leke gibi bir de yanma var
Nerde çektirdiniz acaba fiyatlar nasılÇektirdim hafif kanama oldu. Sol tüp hafif bir tıkanıklık vardı açıldı dedi doktor sağda bir sorun yoktu dedi. Hatta çektikten hemen sonra eşimi çağırıp ona göstermiş sonucu çok şükür gebeliği engelleyen bir durum yok normal yolla hamile kalabilirsin dedi. On gün ilişki yasak sonrasında da korunma önerdi bu ay için. Bakalım hayırlısı artık.
Ben İskenderunda yaşıyorum anestezi ile olunca 1400 ₺ gibi bir fiyata çektiler. Normal çektiklerinde de 1200 ₺ demişlerdi.Nerde çektirdiniz acaba fiyatlar nasıl
Korkmayın ben de piskolojik olarak biraz hazır hissetmiyordum korkarak gittim. Anestezi verdikleri için hiç hissetmedim hafif bir ağrı ve yanma oda katlanılmayacak ölçüde değil. Yanınızda ped bulundurun hafif kanama olabiliyor oda normalmiş.Hsg yapılırken ağrı acı oldu mu? 8 gün sonra hsg randevum var. Daha şimdiden korkuyorum
Bende birgebeningünlüğünü takip ediyorum masajlar vs önerileri var önümüzde ay ovulasyon ve masajlar I uygulayacağım. Birde öyle deneyelim bakalımİnstagramda birgebeningünlüğü var. Oranın testleri çok iyi oluyor. Gittigidiyordan ya da n11den laboquik de alabilirsiniz. O da iyi
Anestezisiz çekilcem ben. Ankara şehir hastanesinde çekilcem. Normalde anestezili çektirmek isterdim ama damar yolumu çok zor buluyolar. O acıya katlanacağıma hsg acısına katlanayım dedim ama tırsmıyo da değilimKorkmayın ben de piskolojik olarak biraz hazır hissetmiyordum korkarak gittim. Anestezi verdikleri için hiç hissetmedim hafif bir ağrı ve yanma oda katlanılmayacak ölçüde değil. Yanınızda ped bulundurun hafif kanama olabiliyor oda normalmiş.
Ben kan verirken falan bayılan bir insanım çok hassasım ama damar yolunda bir sıkıntı yaşamadım ilk defa canım acımadan yapıldı. Normal hsg'ninde acısı çok korkutucu boyutta değilmiş çevremde yaptıranlar var. İnşallah kolay geçer süphaneke okuyarak girmiştim benAnestezisiz çekilcem ben. Ankara şehir hastanesinde çekilcem. Normalde anestezili çektirmek isterdim ama damar yolumu çok zor buluyolar. O acıya katlanacağıma hsg acısına katlanayım dedim ama tırsmıyo da değilim
Ben çok ağrı çektim daha yeni yeni toparladm kendimi narkoz verildi ama snrasnda çok agrim olduHsg yapılırken ağrı acı oldu mu? 8 gün sonra hsg randevum var. Daha şimdiden korkuyorum
Hsg yapılırken ağrı acı oldu mu? 8 gün sonra hsg randevum var. Daha şimdiden kkor
Korkmayın ben de piskolojik olarak biraz hazır hissetmiyordum korkarak gittim. Anestezi verdikleri için hiç hissetmedim hafif bir ağrı ve yanma oda katlanılmayacak ölçüde değil. Yanınızda ped bulundurun hafif kanama olabiliyor oda normalmiş.
Hadi inşallah herkes çok güzel yazmış allhim hepimize de versinBende birgebeningünlüğünü takip ediyorum masajlar vs önerileri var önümüzde ay ovulasyon ve masajlar I uygulayacağım. Birde öyle deneyelim bakalım
Inşallah gerçekten isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip etsin RabbimHadi inşallah herkes çok güzel yazmış allhim hepimize de versin
Ben ağrı hissetmedim ama çok tedirgin olmuştum neyse sizde atlatmışsınız sonuçta güzeldir umarım ilaç verdiler mi sizeBen çok ağrı çektim daha yeni yeni toparladm kendimi narkoz verildi ama snrasnda çok agrim oldu
Doktorun etkiside bu konuda çok önemli doktorunuz rahatlatmadı mı ben sadece piskolojik olarak biraz kötü olmuştumbende çok ağrı çektim bayılcaktım istifrar edecektim Allahım birdaa yaşamak istemem o anları
Evet hiç rahatlatmadı beniDoktorun etkiside bu konuda çok önemli doktorunuz rahatlatmadı mı ben sadece piskolojik olarak biraz kötü olmuştum
Ben doktorum sayesinde kolay geçirdim diyebilirim hem girerken hem sonrasında detaylı bir şekilde bilgilendirdi öneriler sundu sizde doktorunuzu ister değiştirin ister bu konularda detaylı sorular sorun istersenizEvet hiç rahatlatmadı beni
kuzum benim dr um çok iyi ama hsgyi çeken adamın eli çok ağırdı sanırım anlamadım mahfetmişti beni yaBen doktorum sayesinde kolay geçirdim diyebilirim hem girerken hem sonrasında detaylı bir şekilde bilgilendirdi öneriler sundu sizde doktorunuzu ister değiştirin ister bu konularda detaylı sorular sorun isterseniz
Aaa benim kendi doktorum çekti o yüzden söyledim Neyse inşallah bir daha yaşamayalım piskolojisi çok kötü ben ortada bir şey yok canım acımıyor ama öyle bir ağlamıştım ki çıkıncakuzum benim dr um çok iyi ama hsgyi çeken adamın eli çok ağırdı sanırım anlamadım mahfetmişti beni ya