- 7 Nisan 2023
- 117
- 31
- 13
- 29
- Konu Sahibi denizperisi_
-
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Umarım bir gün biz de çift çizgiyi görebilirizDr istediği kadar açıklanamayan inferlite desin Rabbimin mucizeleri çok büyük. Ama size tavsiyem takıntı haline getirip ve sürekli olumsuz düşünüp durmayın olumlu düşünün kötüyü çağırmayın Rabbimin izniyle olacak diyin pozitif olun ve sağlıklı beslenin.
Geçen ay hsg çekildim çekildiğim ay doktorun isteğiyle korunduk. Korunmanın sonrasında tekrar denedik ama bu ay da tutmadı. Bazen bende kendime acaba olmayacak mı diye soruyorum sonra kötü düşünceleri aklımdan çıkarmaya çalışıyorum. Benimde 7. ay bitti. Ve çevremde benimle birlikte aynı zamanlarda çocuk sahibi olmak isteyip ama halen hamile kalamayan o kadar çok tanıdığım var ki..
Ne oldu bize diyorumKorona virüs , aşılar vs .. diye düşünüyorum artık.
Çevremdekilerden birkaçında ben de duydum aşılar hep yaptı böyle diye umarım öyle bir şey yoktur. Çok moral bozucu bir durum gerçekten isteyince olmaması… ben de öyleGeçen ay hsg çekildim çekildiğim ay doktorun isteğiyle korunduk. Korunmanın sonrasında tekrar denedik ama bu ay da tutmadı. Bazen bende kendime acaba olmayacak mı diye soruyorum sonra kötü düşünceleri aklımdan çıkarmaya çalışıyorum. Benimde 7. ay bitti. Ve çevremde benimle birlikte aynı zamanlarda çocuk sahibi olmak isteyip ama halen hamile kalamayan o kadar çok tanıdığım var ki..
Ne oldu bize diyorumKorona virüs , aşılar vs .. diye düşünüyorum artık.
Maalesef artık ona bağlıyorum. Korona virüs den önce hatırlıyorum çok daha kolay hamile kalan arkadaşlarım vardı 1 değil 2 değil bolca şahit olduğum, hatta ohh süper uğraşmadın hemen oldu vs demişliğim de, Ama şu aşılardan sonra bakıyorum da çok bekleyen var.Çevremdekilerden birkaçında ben de duydum aşılar hep yaptı böyle diye umarım öyle bir şey yoktur. Çok moral bozucu bir durum gerçekten isteyince olmaması… ben de öyle
Bir de lütfen asla kelimesini kullanma. Beynine sürekli negatifi yükleme, Bazen bende olumsuz oluyorum yani bunu düşünmemek çok zor biliyorum ama, olumsuz düşünceler sürekli negatiflik, olumlu olacak şeyi de engeller ve seni git gide dibe çeker. Olacağına hep inan, Neden olmasın.Kimse yazmamış.zaten benim asla olmayacak ve buna nasıl dayanacağım bilmiyorum…
Hadi gözün aydın canım sıkıntı olmasına sevindimAy evet sonunda çekildimanestezili çekildim. Sadece uyandığımda yarım saat süren bi adet sancısı gibi sancım oldu o kadar. Tüplerim açıkmış ama rahmimde çok az kalp şekli varmış doktorum sorun değil devam et dedi
Çok teşekkür ederim. Bu iş gerçekten bir sorun yoksa kısmet işi. Ben de 5 yıllık evliyim daha yeni nasip oldu. Hep Allah’a bıraktım en doğru zaman diye. Gerçekten de eşimin işi olsun benim psikolojim olsun en doğru zamana denk geldi şimdi diyorum.İlk ay olmayacak galiba benim. Diğer aylarda bi umut… sizin adınıza çok sevindim
SağolHadi gözün aydın canım sıkıntı olmasına sevindim
2 gün geçikmeyle adet oldum bu gün cokyoruldum artık ne yapacagımı şaşırdım artık . Doktora gitmekten de bıktım gitmiycem artık 2 3 ay kendi haline oldu oldu olmadı aşılama yaptırırımSağolsen naptın herhangi bir gelişme var mı
Bu süreçte biraz kilo vermeye çalışacam kafamı dagıtacak bir şeyler yapmam lazımSağolsen naptın herhangi bir gelişme var mı
Kendi haline bıraktığında olur merak etme2 gün geçikmeyle adet oldum bu gün cokyoruldum artık ne yapacagımı şaşırdım artık . Doktora gitmekten de bıktım gitmiycem artık 2 3 ay kendi haline oldu oldu olmadı aşılama yaptırırım
Onu nasıl becerecem onuda bilmiyorum artık içimdekileride kimseye anlatamıyorum eşime bi şey desem hemen sinirleniyor sen kafana takıyorsun diyip bagırıyorKendi haline bıraktığında olur merak etmeönemli olan şu stresi bırakabilmek
Diziye başla el işi yap kitap oku falanOnu nasıl becerecem onuda bilmiyorum artık içimdekileride kimseye anlatamıyorum eşime bi şey desem hemen sinirleniyor sen kafana takıyorsun diyip bagırıyor
Zaten ovülasyon testi de sinirimi bozuyor ya evde test filan barındırmıycam bundan sonraDiziye başla el işi yap kitap oku falan
Ovülasyon testi falan yapma
Bence de. Ben de bu ay hiç ovülasyon yapamadım rahim filminden dolayı. Lekelenme olunca yumurtam büyümez sandım. Meğer büyümüş çatlamış bile. Test yapsaydım stresten göremeyecektim pikleri biliyorum. Nasılsa büyümez diye yapmadım ama büyümüştü.Zaten ovülasyon testi de sinirimi bozuyor ya evde test filan barındırmıycam bundan sonra
Doktor banada her iki tarafta da yumurtaların gelişmiş demişti ama olmadı inşallah seninki olur canmBence de. Ben de bu ay hiç ovülasyon yapamadım rahim filminden dolayı. Lekelenme olunca yumurtam büyümez sandım. Meğer büyümüş çatlamış bile. Test yapsaydım stresten göremeyecektim pikleri biliyorum. Nasılsa büyümez diye yapmadım ama büyümüştü.
Olmuyor ya. İlk yumurtlamam değil. Hiçbir tutmuyor. Rabbim yazmıştır bir gün elbetDoktor banada her iki tarafta da yumurtaların gelişmiş demişti ama olmadı inşallah seninki olur canm
Allah'ım en kıs sürede nasip etsin canm kimseyi sınamasın allahımOlmuyor ya. İlk yumurtlamam değil. Hiçbir tutmuyor. Rabbim yazmıştır bir gün elbet
AmiiinnnAllah'ım en kıs sürede nasip etsin canm kimseyi sınamasın allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?