-
- Konu Sahibi cilekcanavari
Polikistik över var bende esimdede yavaşlık rahim hakkında hiç bir doktor olumsuz bir şey söylemedi ama köy ebelerine gittim pek iç açıcı konusmadilarRahimdeki eğimden kaynaklı mı olmuyormuş bebek
Köy ebesi bilmez yahuu sen tıbba güven bilime güven teknoloji cok ilerledi 50 yasında hamile kalıyor insanlarPolikistik över var bende esimdede yavaşlık rahim hakkında hiç bir doktor olumsuz bir şey söylemedi ama köy ebelerine gittim pek iç açıcı konusmadilar
Aynen bende takmıyorum valla pek ama benim cidden rahmim eğriKöy ebesi bilmez yahuu sen tıbba güven bilime güven teknoloji cok ilerledi 50 yasında hamile kalıyor insanlar
Çünkü rahim filmine baktım sola kayık.Aynen bende takmıyorum valla pek ama benim cidden rahmim eğrihamile kalabilirim ama düşük tehlikesi olabilirmiş kadın oyle demişti.
Benim hsg sonucu var yukarıda benimkide baya sağa kayık. Ve 3 gebelik kaybı var ondan mı acepAynen bende takmıyorum valla pek ama benim cidden rahmim eğrihamile kalabilirim ama düşük tehlikesi olabilirmiş kadın oyle demişti.
Canım merhaba geçmiş olsun öncelikleKızlarrr kan pıhtılaşma sonucum geldi. Kanda pıhtılaşma oluyormuş
Valla bilmiyorum ama düşük olabilir demişti düşük olmazsa devam ederse rahim kendini duzeltirmis zaten.Benim hsg sonucu var yukarıda benimkide baya sağa kayık. Ve 3 gebelik kaybı var ondan mı acep
Canım 3. Hangisi ben 2 olarak yorumladım ama? Henüz doktorum da görmedi sonucuCanım merhaba geçmiş olsun öncelikle
3 gende pıhtılaşmaya yatkınlığın var .
4G 5G olan heterozigot canımCanım 3. Hangisi ben 2 olarak yorumladım ama? Henüz doktorum da görmedi sonucu
Aa onun karsısında yazmıyordu bisey, anlamamısım hiç. E bende baya pıhtılaşma bozukluğu varmış yani4G 5G olan heterozigot canım
Aa onun karsısında yazmıyordu bisey, anlamamısım hiç. E bende baya pıhtılaşma bozukluğu varmış yani
Aslında heterezigot yatkınlık canım . Homozigot pıhtılaşma ama önlem amaçlı hap veya iğne verirAa onun karsısında yazmıyordu bisey, anlamamısım hiç. E bende baya pıhtılaşma bozukluğu varmış yani
3 gende yatkınlık doktorun dikkate alacağı bir durum mudur senceAslında heterezigot yatkınlık canım . Homozigot pıhtılaşma ama önlem amaçlı hap veya iğne verir
Sana tavsiyem tek bir doktora gözükme bununla ilgili heterezigotları önemsemeyen doktorlarda var önemseyende3 gende yatkınlık doktorun dikkate alacağı bir durum mudur sence
3 kayıptan sonra hiçbir yatkınlık olmasa bile iğne kullanmak isterim en küçük ihtimal bile beni mahvediyor artıkSana tavsiyem tek bir doktora gözükme bununla ilgili heterezigotları önemsemeyen doktorlarda var önemseyende
Benim 2 gende heterizgot doktor bir şey kullanmana gerek yok dedi çıkan sonucumda ama benim endişemi fark edince tedbir amaçlı coraspin başlattı . Gebe kalırsam başka bir doktora daha gözükücem iğne gerekir mi diye
:) :) içinin rahat etmediğini önlem amaçlı kullanmak istediğini söyle bildiğim kadarıyla kan sulandırıcı bebeğe zarar vermez3 kayıptan sonra hiçbir yatkınlık olmasa bile iğne kullanmak isterim en küçük ihtimal bile beni mahvediyor artıkbu gittiğim doktor perinatalog ya riske atmaz inşallah. Kan sulandırıcı kullanma derse kullan diyen doktor bulurum