- 22 Kasım 2022
- 176
- 54
- 29
-
- Konu Sahibi cilekcanavari
Seninki normal duruyor benimki böyle değil bildiğin yana yatıkAcaba rahminiz böylemiydi biliyor musunuz? Benim iki tüpümde de hafif tıkanıklık vardı neyseki işlem sırasında açıldı. Benimki de bana eğriymiş gibi geldi ama doktorum bununla ilgili bir şey demedi. "Sadece tüplerindeki tıkanıklar açıldı sorun yok gayet iyi " dedi ama bilemiyorum kafama taktım
Acaba rahminiz böylemiydi biliyor musunuz? Benim iki tüpümde de hafif tıkanıklık vardı neyseki işlem sırasında açıldı. Benimki de bana eğriymiş gibi geldi ama doktorum bununla ilgili bir şey demedi. "Sadece tüplerindeki tıkanıklar açıldı sorun yok gayet iyi " dedi ama bilemiyorum kafama taktım
Doktor ne dedi peki. Çok ilginçBenimki böyle
Hsgyi çeken doktor bunun sık karsılasılan bir durum olduğunu, düşüklerin sebebinin bu olamayacağını söyledi. Kendi doktoruma gitmeme daha 1bucuk hafta var onun yorumunu merak ediyorumDoktor ne dedi peki. Çok ilginç
Hsgyi çeken doktora güvenin bence sonuçta o da her türlü insan görmüştür. Ama kendi doktorunuzun görüşüde önemli tabiHsgyi çeken doktor bunun sık karsılasılan bir durum olduğunu, düşüklerin sebebinin bu olamayacağını söyledi. Kendi doktoruma gitmeme daha 1bucuk hafta var onun yorumunu merak ediyorum
Bende 3 kez gebelik oluştu ama 1i kalbi durdu kürtaj oldu diğer ikisi düştü kendiliğinden. Rahimin duruşundan mı kaynaklı bilmiyorum bunu, çok canım sıkkın. Doktora gidip sonucu gösterene kadar üzüntüyle endişeyle geçecek zamanBenim de bu şekilde hatta biraz daha arkaya doğru doktorum bunun bi sıkıntı olmayacağını söyledi. Hamile kalma açısından da bir sorun olmayacağını söyledi. 1 yıldır gebelik oluşmadı bunun bi etkisi var mıdır bilemiyorum tabii. Ters rahim hamile kaldıktan sonra normal haline dönüyormuş. Doğumdan sonra da tekrar eski haline dönüyormuş.
Seninkinin görseli var mı bizimle paylaşabileceğinBenim de bu şekilde hatta biraz daha arkaya doğru doktorum bunun bi sıkıntı olmayacağını söyledi. Hamile kalma açısından da bir sorun olmayacağını söyledi. 1 yıldır gebelik oluşmadı bunun bi etkisi var mıdır bilemiyorum tabii. Ters rahim hamile kaldıktan sonra normal haline dönüyormuş. Doğumdan sonra da tekrar eski haline dönüyormuş.
Bu şekildeSeninkinin görseli var mı bizimle paylaşabileceğin
Seninki de benim gibi sağa deviye duruyor bak. Çok ilginç ya az önce raporu gönderdiler bana da. Rahim ileri derecede sağa deviye, her iki tüp açık olarak izlendi yazmış. Sonuç normal demiş asistanına. Normal diyorlar da bu kadar düşük neden oluyor ben anlamadımBu şekilde
Benimde rahmim eğri sola yatık bayaKızlarrr kan pıhtılaşma sonucum geldi. Kanda pıhtılaşma oluyormuş
Ve hiç hamile kalamadim tüp bebek tedavisi görüyoruz biz deBenimde rahmim eğri sola yatık baya
Rahimdeki eğimden kaynaklı mı olmuyormuş bebekVe hiç hamile kalamadim tüp bebek tedavisi görüyoruz biz de