Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun kendiliğindenmi gebe kaldınız yoksa aşılamaylamı bende rahim filmi çektiricem sonrasında aşılama düşünüyorum topiklerde yorumlarınızı gördümde
Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun kendiliğindenmi gebe kaldınız yoksa aşılamaylamı bende rahim filmi çektiricem sonrasında aşılama düşünüyorum topiklerde yorumlarınızı gördümde
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasıp etsin Evet kendiliğinden oldu. Rahim filmi çekildiğim ay regl olmuştum ama diğer ay gebe olduğumu öğrendim çok şükür
merhaba bende geçen ay çektirdim temiz çıktı bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum şuan hamileyim daha çok yeni keseyi henüz göremedik dua edin sağlıkla gelsin, umudunuzu sakın kaybetmeyin her şey güzel olacak:)
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasıp etsin Evet kendiliğinden oldu. Rahim filmi çekildiğim ay regl olmuştum ama diğer ay gebe olduğumu öğrendim çok şükür
Nisanda hsg çekildim o zamandan beri gebelik oluşmadı eşimde de ve bendr de hiçbir sorun yok bu arada. Som au klomen ve ovitrelle denedik o da olmadı bu ay akışında denicem velhasıl ol diyince olduran rabbim kimseyi sınamasın olmamasıyla artık işimiz duada
Umudunu yitirme cnm Ben de Ağustos ayında aşılama ya da tüp bebek düşünüyordum ama gerek kalmadı çok şükür Hiç beklemedim anda geldi mucizem ben Ağustos ayına odaklanmıştım. Stres yapmayın kafanız rahat olduğu an geliyor gerçekten
Öyle ya gerçekten biraz akışına bırakmak çok iyi oluyor kafadan atmak mümkün değil ama rahat olabilsek olucak.. bir de bilşey sorucam rahim filmi sonuçlarında ne çıktı
Öyle ya gerçekten biraz akışına bırakmak çok iyi oluyor kafadan atmak mümkün değil ama rahat olabilsek olucak.. bir de bilşey sorucam rahim filmi sonuçlarında ne çıktı
Bişey sorabilir miyim bende çekildiğim ay hamile kaşdm ilaç falan yazmıştı hiç içmedm korun demişti acaba ilk ay zararlı mı korktm ağrım kanamamda olmamıştı hiç
Merhaba biraz zamnn olmuş ama bende tıpkı sizin gibiyim yani galiba bende rahim filmi cekindim o ay 17 gün gecikti sonra azar azar 3 gün geldi gelmedi arası şimdi ise biraz daha cok gecikmem var siz nelr yaşadınız nasil oldu çok merak ediyorum...
Canım birşey sorabilirmiyim bende bu ay çektirdim tıkanıklik yok denildi ama eşim bence fark var spermin ileri gittiğini önde birikmesi gibi hissediyorum dedi sizde böyle birşey oldumu