2kurtaj gecirdim bu ay cekildim anestezisiz adet sancisi gibi agri oldu daha sonrasinda hemen toparladim 5 dk suruyor zaten sonucum normal cikti korunmuyoruz insAllah bu ay tutunurMerhaba kızlar...
6 aydır deniyoruz ve hala çocuğumuz olmadı. İlaçlı rahim filmi Hsg çektireceğim. Hsg çektirenler süreçlerini yazabilir mi hamile kalanlar ne kadar sonra kaldı hsg rağmen süreci devam edenler var mı ?
bunu öyle bir moralle yazıyorum ki.. duygularımı bile ifade edecek gücüm kalmadı..
Ben çok araştırdım canım. Cihaz yeni olduğu zaman ağrı yapmıyor.Sadece sıvıyı verirken çok çok hafif ağrı oluyor. Anlamıyorsun bile. Çok korktum ama hiç korkulacak bir şey değil. Bebişim var mı bilmiyorum bata 5 gün kaldı. Bu ay çektirdim.Merhaba kızlar...
6 aydır deniyoruz ve hala çocuğumuz olmadı. İlaçlı rahim filmi Hsg çektireceğim. Hsg çektirenler süreçlerini yazabilir mi hamile kalanlar ne kadar sonra kaldı hsg rağmen süreci devam edenler var mı ?
bunu öyle bir moralle yazıyorum ki.. duygularımı bile ifade edecek gücüm kalmadı..
Ayyy çok heyecanlı gerçekten inşallah faydasını görürsün kuzum:)Ben çok araştırdım canım. Cihaz yeni olduğu zaman ağrı yapmıyor.Sadece sıvıyı verirken çok çok hafif ağrı oluyor. Anlamıyorsun bile. Çok korktum ama hiç korkulacak bir şey değil. Bebişim var mı bilmiyorum bata 5 gün kaldı. Bu ay çektirdim.
İnşaAllah canım benim çok teşekkür ederim. Sen de faydasını görürsün İnşaAllah. Benim de 10 ay olacak yakında olmadıAyyy çok heyecanlı gerçekten inşallah faydasını görürsün kuzum:)
Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin insallah.. Hsgden sonra antibiyotik kullanmis miydinizBen de 1 yildir hamile kalamiyordum, son 4 ayini filan ovulasyonla takip etmistim. Eşimde kayda deger bir sıkıntı yoktu. benim hormon testlerimde de bir sorun yoktu. Hsg cekelim dedi doktorum. Ben anestezili istedim cunku cok kotu seyler okumustum. Hsg sonucum temiz cikmisti, ama kucuk yapisikliklar olabiliyormuş, bu da yumurtayla spermin bulusmasini engelliyormuş.
Hsgden sonra 1 hafta ilişki yasak dedi. o ay da ovulasyon testi yaptim. Yumurtlamadan 2 gun oncesini ve yumurtlama gununu degerlendirdik. O ay hamile kaldim. su an 7. haftamın içindeyim, henüz bebegi gormedik..
Ben hsg den 2 ay sonra hamile kaldım canım. Etkisi var mı bilmiyorum tabi ama ekimde çekildim aralık son adetim olduMerhaba kızlar...
Sagolun, insallah:) Hayir kullanmadim, vermedi doktorum..Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin insallah.. Hsgden sonra antibiyotik kullanmis miydiniz
İnşallah bir sonraki aya kuzum sakin kal umutlu olBende bu ay çekildim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama maalesef regl oldum
Öncelikle tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun doktor ne dedi peki bu durumla ilgiliBen de 1 yildir hamile kalamiyordum, son 4 ayini filan ovulasyonla takip etmistim. Eşimde kayda deger bir sıkıntı yoktu. benim hormon testlerimde de bir sorun yoktu. Hsg cekelim dedi doktorum. Ben anestezili istedim cunku cok kotu seyler okumustum. Hsg sonucum temiz cikmisti, ama kucuk yapisikliklar olabiliyormuş, bu da yumurtayla spermin bulusmasini engelliyormuş.
Hsgden sonra 1 hafta ilişki yasak dedi. o ay da ovulasyon testi yaptim. Yumurtlamadan 2 gun oncesini ve yumurtlama gununu degerlendirdik. O ay hamile kaldim. su an 7. haftamın içindeyim, henüz bebegi gormedik..
Amin inşallah canım Rabbim doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsin hepimizeİnşallah bir sonraki aya kuzum sakin kal umutlu ol
Canım gelişme var mı2kurtaj gecirdim bu ay cekildim anestezisiz adet sancisi gibi agri oldu daha sonrasinda hemen toparladim 5 dk suruyor zaten sonucum normal cikti korunmuyoruz insAllah bu ay tutunur
kuzum henüz yok adetim gecikirse test yapacagimCanım gelişme var mı
cok karsilastiklari bir durummuş, hsgden sonra ilk 3 ayda hamile kalma olasiligi yuksekmiş. testte tupler temiz ciksa da kucuk yapisikliklar da acildigi icin hamilelik gerceklesiyormus.Öncelikle tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun doktor ne dedi peki bu durumla ilgil
4 yıllık evliyim 1.5 senedir korunmuyorduk muayenelerimde her şey çok normal çıkmasına rağmen bir türlü bebiş olmadı. Bugun anestezi ile HSG çekildim. Meğer sol tüpüm tıkalıymış ve çekilirken açılmış, inşallah bir etkisi olur, doktor şansı arttırıcı bir durum olduğunu belirttiMerhaba kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?